Здравей Гост

ДА ПУКНАТ ПОЛИТИЦИТЕ ДАНО!

• 202 Отговора
  • 29169 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: ДА ПУКНАТ ПОЛИТИЦИТЕ ДАНО!
« Отговор #140 -: Октомври 11, 2011, 07:12:57 pm »
а, младежите ще изкарат някой лев- все пак е работа:)- няма лошо:)- пък и в тоя дъжд и студ последните дни вчера даже малко ги съжалих:)

Да има за всички по хранителната верига.  :blink:
Трябваше да си поръчат и хубаво предизборно време политиците, тук се изложиха вече, как не ги е срам!  ;D

Не знаеш ли номера на бюлетината? :rolleyes: ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

AH

• 2201
« Отговор #141 -: Октомври 11, 2011, 07:13:49 pm »
Абе ква карма те е подгонила па сега бре  ;D

Ами ако в минал живот, този срещу когото вдигаш бунта е е вдигнал бунт срещу теб и ти сега му плащаш лихвите - пито, платено! Майтапа настрана, но ние сме тук да учим и ако в обучението ни е включено да вдигаме бунтове, то няма как да ибягаме от това. Отделно единствените закони, които ти образуват карма и които не трябва да се нарушават са Вселенските закони. Така че ако бъдат спазвани си се бунтувай колкото ти се ще и всичко ще си е наред...  :P

Моя Уран узаптяване няма, така че винаги ще ти намеря достоен отпор по темата, стига да не ме домързи...  :rolf: :rolf: :rolf:  Ееееей с тоя Нептун на асцедента и кой знае колко стотици години в първи дом /3 знака/ такъв мързел ще ме тресе, че ако не се изнеса от тази слънчева система ще се наложи да се превърна в скала сигурно...  :57:

няма лошо, но идеята е да осъзнаваме какво вършим, без просто да ни манипулират:)

*

Divna

• 2478
« Отговор #142 -: Октомври 11, 2011, 07:14:28 pm »
Планът Ран-ът си беше харен икономически план, но за съжаление комунетата го прецакаха и сега го веят като байрак.
Трябваше всичко негодно от икономиката да оъиде в киреча, а читавото да се развива. Комунягите обаче сложиха на входовете и изходите на читавите и не дотам такива предприятия свои хора и така обекървиха икономиката. После населението се чуди, що "Балкан" бил продаден за толкова, а не помнят, че имахме и арестувани самолети заради ДЪЛГОВЕЕЕЕ.

Благодаря, Уран!  :kissd:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #143 -: Октомври 11, 2011, 07:14:45 pm »
Душата,

плащат им по 50 кинта за раздадени няколко тестета листовки. Това си е работа и само от диванетата зависи за колко време ще ги раздадат. Така че не обвинявай хлапетата, дето си търсят някой лев я за дискотека, я за маратонки...  ;D

Не ги и обвинявам, пределно ми е ясно, че не гонят кауза, а са излезли да спечелят някой лев. В тая безработица и безпаричие 50 кинта за листовки не е никак зле.  :mellow:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #144 -: Октомври 11, 2011, 07:17:38 pm »
Абе не виждате ли, че чаветата на разните му там крадливи овчаровци и др. са извън Бг и тази сволоч ползва страната ни като касичка, за да издържат фамилиите си в чужбина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Октомври 11, 2011, 07:20:10 pm »
Много неща виждам, но и да изляза да овикам площада, ще ме вкарат я в РПУ, я в психодиспансера.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #146 -: Октомври 11, 2011, 07:22:07 pm »
Абе не виждате ли, че чаветата на разните му там крадливи овчаровци и др. са извън Бг и тази сволоч ползва страната ни като касичка, за да издържат фамилиите си в чужбина.

виждаме, но въпросът е кой каква нагласа, реакция ще избере за себе си - ако няма намерение реално да се бунтува, а само с негодуванието си подхранва лошо настроение у себе си, надали е оферта.......

*

Divna

• 2478
« Отговор #147 -: Октомври 11, 2011, 07:23:37 pm »

А, то това е общественна тайна.  ;D Още преди 10.11.1989 тогавашните комунисти си изнесоха децата в чужбина, било като студенти, било като рефюжета. 

*

Uran

• 6041
« Отговор #148 -: Октомври 11, 2011, 07:27:14 pm »
Ако кажете ще организирам нещо като "Мосад", но няма да ловя нацисти, а тези, които ограбиха страната ( аз съм ураниянка и крайностите не са ми чужди, а и като взема някои решения хич и нямам угризения) ;D ;D ;D ;D ;D
Всеки има бутони за натискане и...ще ги натискаме докато нещата тръгнат така както трябва.
Отдавна си мисля за територия и подходящо население. ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #149 -: Октомври 11, 2011, 07:28:13 pm »
Плащат по 50 лв...,ако партията или кандидата имат пари...Да не забравяме , че има и такива ...които правят нещата без пари...Просто защото им пука...

По отношение на планът ...,мога да кажа , че той е част от един друг план...,а другия план от един следващ план...,но най-нестабилното нещо на този свят са плановете... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

AH

• 2201
« Отговор #150 -: Октомври 11, 2011, 07:29:55 pm »
Ако кажете ще организирам нещо като "Мосад", но няма да ловя нацисти, а тези, които ограбиха страната ( аз съм ураниянка и крайностите не са ми чужди, а и като взема някои решения хич и нямам угризения) ;D ;D ;D ;D ;D
Всеки има бутони за натискане и...ще ги натискаме докато нещата тръгнат така както трябва.
Отдавна си мисля за територия и подходящо население. ;D ;D ;D

ти шегуваш ли се или сериозно го мислиш:) - нали непрекъснато някой ги лови- какво по-различно можеш да направиш?:)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #151 -: Октомври 11, 2011, 07:30:00 pm »
Духовните науки казват, че трупаме тежка карма, когато се бунтуваме срещу институции, прослойки, големи групи от хора и т.н.
Не съм срещала добро обяснение защо е така, ако изобщо е така........

Не съм чела такова нещо!

Но наиситна е безсмислено да се бунтува човек срещу такива неща, защото те са част от планетарната и държавна карма. Ако човек все пак се включи в някакъв бунт и правителство наистина падне, то значи вече е дошло време да се поеме в тази посока, но отново е следване на кармата. Човекът, който е участвал в бунта е бил станал част от някакво движение, егрегор или каквото е там и просто е бил овладян от масови и не съвсем съзнателни сили. Значи, че в този момент, в който се е включил в масовия бунт е бил овладян от масови сили и е изгубил временно индивидуалността си, защото този, който участва в масови събития бива овладян от масовата енергия и губи своята индивидуалност. Малко на брой индивиди могат да запазят своята индивидуалност в такива ситуации, особено, ако тези ситуации са свързани с нещо критично, с големи събития, които целят да завземат съзнанието на хората и да ги тласнат да направят нещо, което е част от планетарната карма. Пример за това е участието във войни, когато човек губи своята индивидуалност и убива, без да мисли, дори да е бил принуден да участва, без да е искал.

Пример за това са и речите на Хитлер, на които присъстващите са били завладявани от масова сила, която ги прави въодушевени и те дори не слушат изказванията. После, ако прочетат изказванията установяват, че нищо особено не е било казано, но просто масовата психоза ги е завладяла.

« Последна редакция: Октомври 11, 2011, 07:36:26 pm от Hm »

« Отговор #152 -: Октомври 11, 2011, 07:31:30 pm »

те ни управляват ,децата на бивщите ку........, дойдоха като юпита,а вече са милионери :angry:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
« Отговор #153 -: Октомври 11, 2011, 07:32:35 pm »
Кой ги лови Ан и кого е "заловил"?

Обиждаш интелигентността ми. ;)

*

AH

• 2201
« Отговор #154 -: Октомври 11, 2011, 07:32:55 pm »
Духовните науки казват, че трупаме тежка карма, когато се бунтуваме срещу институции, прослойки, големи групи от хора и т.н.

Не съм чела такова нещо!

Но наиситна е безсмислено да се бунтува човек срещу такива неща, защото те са част от планетарната и държавна карма. Ако човек все пак се включи в някакъв бунт и правителство наистина падне, то значи вече е дошло време да се поеме в тази посока, но отново е следване на кармата. Човекът, който е участвал в бунта е бил станал част от някакво движение, егрегор или каквото е там и просто е бил овладян от масови и не съвсем съзнателни сили. Значи, че в този момент, в който се е включил в масовия бунт е бил овладян от масови сили и е изгубил временно индивидуалността си, защото този, който участва в масови събития бива овладян от масовата енергия и губи своята индивидуалност. Малко на брой индивиди могат да запазят своята индивидуалност в такива ситуации, особено, ако тези ситуации са свързани с нещо критично, с големи събития, които целят да завземат съзнанието на хората и да ги тласнат да направят нещо, което е част от планетарната карма. Пример за това е участието във войни, когато човек губи своята индивидуалност и убива, без да мисли, дори да е бил принуден да участва, без да е искал.

Пример за това са и речите на Хитлрер, на които присъстващите са били завладявани от масова сила, която ги прави въодушевени и те дори не слушат изказванията. После, ако прочетат изказванията установяват, че нищо особено не е било казано, но просто масовата психоза ги е завладяла.

има логика

*

Uran

• 6041
« Отговор #155 -: Октомври 11, 2011, 07:36:14 pm »
"Юпитата" бяха такъв смях.
През 2001г имаше егрегор на глупостта. Не бях част от него (то от кой ли егрегор съм била пък част)
 ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #156 -: Октомври 11, 2011, 07:36:50 pm »
Кой ги лови Ан и кого е "заловил"?

Обиждаш интелигентността ми. ;)

оу, в никой случай не искам нито да подценявам, нито да обиждам интелигентността ти:) - нахвърли някаква схема:) - как си я представяш тая работа:)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #157 -: Октомври 11, 2011, 07:38:25 pm »

(то от кой ли егрегор съм била пък част)
 ;D

От родовия и семейния егрегор. Дори и черните овце в рода са част от родовия егрегор. Когато рода ги отрича, някой от бъдещото поколение ще ги възстанови като повтаря тяхната съдба.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #158 -: Октомври 11, 2011, 07:41:13 pm »

Интересно, кои духовни науки и къде са го казвали това, аз никъде не съм го срещала  :unsure:

*

AH

• 2201
« Отговор #159 -: Октомври 11, 2011, 07:41:44 pm »
не мисля, че може да сме извън егрегор- въпросът е в кой ще сме