Успокоихте ме!Щото и аз не схванах :-XПък :rolleyes: съм с Асц Везни-викам си трябва да съм умна!
И аз съм асцендент Везни и съм сигурна, че съм умна, но не точно заради асцендента с този знак.

Какво си се хванала за коментара на някой си!
Мисля, че ще разберем за какво става въпрос от този, по-ранен пост на въпросния, в който се казва, че на Везните не може много да се разчита да идват навреме на срещи:
С едно няма да се съглася никога – че ако обещаем нещо, не го правим… Ако има някой, комуто можеш спокойно да разчиташ, ако ти е обещал нещо, и да си сигурен, това са Везните. Да излъжат нечие доверие е удар, който те не могат да си позволят. Думата си е дума – този код на честта е бил измислен обезателно от някой Везни.
За земния асцендент не мога да се съглася, но ако някой е успел да постигне такъв ефект, браво. Едно е вярно на 100% – това време и вечност нямат никако значение за нас. Точността за Везните наистина е имагинерна величина. Но пък винаги идваме! Я си представете среща с Близнаци – не само, че ще закъснее, може и изобщо да не дойде, ако види нещо друго интересно по пътя ;-)))
И Йовко, ние не, че обичаме да спорим… Просто обичаме да обсъдим нещата и да изчистим някое дребно недоразумение ;-Р
Въобще, прочети всички коментари.