Здравей Гост

Въпрос към разбиращите

• 20 Отговора
  • 3480 Прегледи
Въпрос към разбиращите
« -: Април 14, 2010, 09:09:04 pm »
Първо, да кажа набързо няколко думи за себе си: обичам астрологията и на повечето неща вярвам (не безпричинно), но не съм се занимавала да чета по-задълбочена литература (само интерпретациите, където и каквито открия х).

Въпросът: принципно се опитах да се свържа и с човека, който е писал материала, но изглежда прекалено съм закъсняла, така че питам вас. Материалът: http://yovko.net/blog/639
Един от коментарите:
Алекс - October 3, 2005 - 23:31

Един хинт кое ливидира тези мании – асцендент в Стрелец, Близнаци или Водолей ;-))) А ако и луната е там някъде, само стой острани и се наслаждавай на гледката. Това е забава един път.

Най-смешното е, че води до други мании – разбираш предостатъчно от астрология, за да ти е ясно кое ме разсмива наудържимо именно в горепосочените случаи ;-))))

И като себеуважаваща се Везна с асцендент Стрелец и луна във Водолей, не мога да не полюбопитствам какво значи това. Благодаря предварително. :)

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Въпрос към разбиращите
« Отговор #1 -: Април 14, 2010, 09:35:53 pm »
Аз,че съм изморена, изморена съм, но нещо не разбирам какво точно ни питате?  :blink:

« Отговор #2 -: Април 14, 2010, 09:36:47 pm »
Въпросът: принципно се опитах да се свържа и с човека, който е писал материала, но изглежда прекалено съм закъсняла, така че питам вас. Материалът: http://yovko.net/blog/639
Един от коментарите:
Алекс - October 3, 2005 - 23:31......

И аз съм себеуважаваща се Везна, но не разбрах какво ни питаш :-[ ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3 -: Април 14, 2010, 09:39:07 pm »
Един от коментарите:
Алекс - October 3, 2005 - 23:31......

И аз съм себеуважаваща се Везна, но не разбрах какво ни питаш :-[ ;D

Ми, май ще опровергаем написаното в темата, че сме умни.  :P Явно сме тъпи, щом не сме разбрали.  ;D

*

missKapriz

« Отговор #4 -: Април 14, 2010, 09:40:29 pm »
Успокоихте ме!Щото и аз не схванах :-XПък  :rolleyes: съм с Асц Везни-викам си трябва да съм умна!

« Отговор #5 -: Април 14, 2010, 09:44:28 pm »
Неее, не, не, аз съм виновна. Не съм доуточнила. Аз самата не мога да разбера какво точно иска да каже човекът Алекс с коментара си. Прочетох всички останали коментари, но принципно този е първият, така че явно е някакъв вид отговор на материала относно Везните. Но не мисля, че там изобщо се говори за някаква мания. Та, допитвайки се до други хора, поне ще си изясня дали е възможно да бъде изтълкувано някак, защото от досегашните си опити не виждам връзката между коментара и някои от другите коментари или между него и основния материал.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6 -: Април 14, 2010, 09:47:39 pm »
Ами, що не попитате самия/самата Алекс? Сега вече съвсем ме убихте. Седя и се дзверя 10 минути и се чудя кво става,вместо да похърквам сладко.  :41: Айде, сладки ви сътища,пък утрото е по-мъдро от вечерта. Децата трябва да спят вече.   :bedtime2: :86:

« Отговор #7 -: Април 14, 2010, 10:22:38 pm »
Ами, що не попитате самия/самата Алекс? Сега вече съвсем ме убихте. Седя и се дзверя 10 минути и се чудя кво става,вместо да похърквам сладко. 

Мислиш ли, че нямаше да попитам въпросния Алекс, ако имаше няква, дори минимална възможност да се свържа с нея/него? Коментарът обаче за жалост е писан 2005. ;)

Вижън, мерси за опита. :) Но може ли да попитам какво имаш предвид, казвайки следните думи: "няма да е толкова ''манияшка'', в смисъл готина, а маниите и ще са от друг вид, може би психологически". Първо казваш, че говорим за маниашки=готин, а после обръщаш към мания като мания в речниковото й значение. Някакси се обърках.. x))

« Отговор #8 -: Април 14, 2010, 10:40:00 pm »

Един хинт кое ливидира тези мании – асцендент в Стрелец, Близнаци или Водолей ;-))) А ако и луната е там някъде, само стой острани и се наслаждавай на гледката. Това е забава един път.

Аз за пръв път чувам думата "лИВидира"  :-\ :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #9 -: Април 14, 2010, 11:28:21 pm »
Успокоихте ме!Щото и аз не схванах :-XПък  :rolleyes: съм с Асц Везни-викам си трябва да съм умна!

И аз съм асцендент Везни и съм сигурна, че съм умна, но не точно заради асцендента с този знак.  ;D

Какво си се хванала за коментара на някой си!

Мисля, че ще разберем за какво става въпрос от този, по-ранен пост на въпросния, в който се казва, че на Везните не може много да се разчита да идват навреме на срещи:

С едно няма да се съглася никога – че ако обещаем нещо, не го правим… Ако има някой, комуто можеш спокойно да разчиташ, ако ти е обещал нещо, и да си сигурен, това са Везните. Да излъжат нечие доверие е удар, който те не могат да си позволят. Думата си е дума – този код на честта е бил измислен обезателно от някой Везни.

За земния асцендент не мога да се съглася, но ако някой е успел да постигне такъв ефект, браво. Едно е вярно на 100% – това време и вечност нямат никако значение за нас. Точността за Везните наистина е имагинерна величина. Но пък винаги идваме! Я си представете среща с Близнаци – не само, че ще закъснее, може и изобщо да не дойде, ако види нещо друго интересно по пътя ;-)))

И Йовко, ние не, че обичаме да спорим… Просто обичаме да обсъдим нещата и да изчистим някое дребно недоразумение ;-Р

Въобще, прочети всички коментари.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Април 15, 2010, 12:47:06 pm »
Аз за пръв път чувам думата "лИВидира"  :-\ :rolleyes:

И аз, представи си.  ;D
Иначе горенаписаното е в стил а ла поп астрология, нямам какво да добавя.
Напоследък е модерно да се пълнят блоговете с това... За съжаление тази участ не е подминала и някои професионални астролози. Хляб и зрелища за народа!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Април 15, 2010, 04:59:40 pm »
Ами, що не попитате самия/самата Алекс? Сега вече съвсем ме убихте. Седя и се дзверя 10 минути и се чудя кво става,вместо да похърквам сладко.

Мислиш ли, че нямаше да попитам въпросния Алекс, ако имаше няква, дори минимална възможност да се свържа с нея/него? Коментарът обаче за жалост е писан 2005. ;)

Вижън, мерси за опита. :) Но може ли да попитам какво имаш предвид, казвайки следните думи: "няма да е толкова ''манияшка'', в смисъл готина, а маниите и ще са от друг вид, може би психологически". Първо казваш, че говорим за маниашки=готин, а после обръщаш към мания като мания в речниковото й значение. Някакси се обърках.. x))

Абе, човече, не сме длъжни да обясняваме какво е искал да каже някой, когото дори и не познаваме и не знаем колко му е умствения багаж. А ти прекалено голямо внимание отдаваш на написаното от случаен човек. Чети научна литература и си прави изводите! Извини ме за правия текст!

« Отговор #12 -: Април 15, 2010, 05:36:03 pm »
Пък и да ти кажа, както може де се прочете тук и там из този форум, има доста хора наоколо, които не са склонни чак толкоз да се превъзнасят по Везните. Нищо лично. То за никоя зодия тук никой не пее хвалебствени химни.

« Отговор #13 -: Април 15, 2010, 11:00:52 pm »
ливидира=ликвидира, техническа грешка, не виждам защо се хващате за такива неща. :)

Мисля, че ще разберем за какво става въпрос от този, по-ранен пост на въпросния, в който се казва, че на Везните не може много да се разчита да идват навреме на срещи:

С едно няма да се съглася никога – че ако обещаем нещо, не го правим… Ако има някой, комуто можеш спокойно да разчиташ, ако ти е обещал нещо, и да си сигурен, това са Везните. Да излъжат нечие доверие е удар, който те не могат да си позволят. Думата си е дума – този код на честта е бил измислен обезателно от някой Везни.

За земния асцендент не мога да се съглася, но ако някой е успел да постигне такъв ефект, браво. Едно е вярно на 100% – това време и вечност нямат никако значение за нас. Точността за Везните наистина е имагинерна величина. Но пък винаги идваме! Я си представете среща с Близнаци – не само, че ще закъснее, може и изобщо да не дойде, ако види нещо друго интересно по пътя ;-)))

И Йовко, ние не, че обичаме да спорим… Просто обичаме да обсъдим нещата и да изчистим някое дребно недоразумение ;-Р

Не искам да прозвучи заядливо, но:
Цитат на: nevertheless
Аз самата не мога да разбера какво точно иска да каже човекът Алекс с коментара си. Прочетох всички останали коментари, но принципно този е първият, така че явно е някакъв вид отговор на материала относно Везните. Но не мисля, че там изобщо се говори за някаква мания. Та, допитвайки се до други хора, поне ще си изясня дали е възможно да бъде изтълкувано някак, защото от досегашните си опити не виждам връзката между коментара и някои от другите коментари или между него и основния материал.

Ако се загледаш в датите на коментарите, този е първият. ;) Не знам защо, но са разбъркани.
Небесна, наистина - съгласна съм, че прекалено голямо внимание отделям върху някакъв си случаен коментар, но в крайна сметка запитвайки ви, не мисля, че ви задължавам да отговорите?! Любопитна бях и реших, че ако попитам някой, който разбира повече от мен, току се окаже, че не само тоз/таз Алекс си знае за какво говори. ;р

Ропотамо - не мога да разбера за какви хвалебствени химни говорим, а ако става въпрос за материала относно Везните - не ме вълнува, не бих го и дала, ако не смятах, че може да има пряка връзка с коментара. ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #14 -: Април 15, 2010, 11:12:47 pm »
1. Ако имаш въпрос, директно го задай.
2. Ако искаш някой да каже какво мисли за Везна, с асц. Стрелец и Луна във Водолей, по-добре си пусни цялата карта.

Но, да питаш какво е искал да каже неизвестен никому юзър в неизвестен на повечето от нас блог на непознат нам, вероятно, блогър, е, да ме прощаваш, нетрадиционен и неудачен начин да ни накараш да свършим точка 1 и точка 2.

Освен ако просто не правиш реклама на въпросния блог. Няма лошо, хубави разкази има човекът. Някои работи са на една въздишка от плагиатството, ма то в днешно време, в интернет, никога не се знае кой е бащата.

Добре дошла, междувпрочем. И не ни се шашкай от тона. Тук и по-хард работи можеш да прочетеш по пълнолуние. ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #15 -: Април 16, 2010, 09:01:22 am »
Цитат

Ропотамо - не мога да разбера за какви хвалебствени химни говорим, а ако става въпрос за материала относно Везните - не ме вълнува, не бих го и дала, ако не смятах, че може да има пряка връзка с коментара. ;)

Ами да, това имах предвид, материала за Везните.

*

missKapriz

« Отговор #16 -: Април 16, 2010, 12:20:37 pm »
Цитат
« Отговор #14 -: април 15, 2010, 11:48:52 »   Цитат

ливидира=ликвидира, техническа грешка, не виждам защо се хващате за такива неща. :)

Цитат на: missKapriz в април 14, 2010, 10:28:29

Туй пък кога съм го писла,че ме цитираш?????

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Април 16, 2010, 01:02:17 pm »
Мо'е да съм тъпа  ;D, колеги, но с тази тема с коментар от 2005 година въобще не разбрах какво се цели.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #18 -: Април 16, 2010, 01:05:27 pm »
май нищо съществено-явно автора е доста объркан,щом взе и да бърка  цитатите
Да поясня на автора на темата,че цитата,към който е сложил моя ник е на Хелото ;DНяма да плагиатсвам,я ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #19 -: Април 16, 2010, 01:19:07 pm »
Мо'е да съм тъпа  ;D, колеги, но с тази тема с коментар от 2005 година въобще не разбрах какво се цели.

Споко, не си тъпа.  ;D Просто забелязвам тенденция към изменения в мисловния процес и поведение у много хора с опозицията на Сатурн/Уран. А сега и Юпитер като влезе в Овен / Марс - мозък/, а и Плутон е в Козирог, ще се засили предполагам.