Здравей Гост

прогресивен медиум цели

• 42 Отговора
  • 8037 Прегледи
*

missKapriz

Re:прогресивен медиум цели
« Отговор #20 -: Април 18, 2010, 03:33:30 pm »
За сега пр.МЦ е направил само един съвпад-със Слънцето ми на К11 и наистина беше период на ново начало-тотален завой в бизнеса и интересите ми,преосмисляне на приятелствата и каквото се сетите по 11 дом,а също и по 5 имаше промени като ест дом на Слънцето предполагам,Всъщото време пр.АСЦ е на К2,което отново е мн показателно за събитията тогава-това,с което започнах да се занимавам ми носеше що годе стабилни доходи и морално удовлетворение.
Не знам как да прогресирам куспидите,ако може някой да ми обясни,че ми стана доста интересно-нали все рева,че картата ми не работи,а сега май я преоткривам
 :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Април 18, 2010, 03:56:05 pm »
Доколкото се сещам, имаш точен съвпад Луна/Марс. Какво се случва преди няколко години, когато прогр. МС съвпада с него? Тогава ли се ражда малкия?  :blink:
Сега видях,че тогава при съвпад пр МС съвпад луна/марс съм взела решение да се задомя и съм заченала. :blink:

Така и предположих, че може да си забременяла тогава. Луна/Марс в женска карта се свързват със зачеване, често това се случва при транзит на Марс към радикална Луна.
А сещаш ли се, когато си заченала, транзитният Юпитер в кой знак е бил спрямо наталния съвпад Луна/Марс?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Април 18, 2010, 03:57:26 pm »
Не знам как да прогресирам куспидите,ако може някой да ми обясни,че ми стана доста интересно-нали все рева,че картата ми не работи,а сега май я преоткривам
 :blink:

:blink: в астрокома има опция само за прогресивен хороскоп.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #23 -: Април 18, 2010, 04:01:29 pm »
Мерси-намерих го :blink:
Марая,искаш ли  да ти пратя програмата за примарните дирекции

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Април 18, 2010, 04:26:41 pm »

Този метод е много точен, но изисква и точен час на раждане. В противен случай, не разчитай много-много.

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Април 18, 2010, 04:29:57 pm »
При съвпад на пр. МЦ с натален Марс, аз забременях и се омъжих.
Марс ми управлява 4-ти дом и се намира в 10-ти, домове, които нямат отношение към брака.

*

missKapriz

« Отговор #26 -: Април 18, 2010, 04:31:32 pm »
Скоро си взех от общината точния час-може би и за това си преоткривам картата :blink:Примарните дирекции изобщо не са ми ясни ,ама хич,но от някъде бях изтеглила програма,та я имам-за разкош само.Ако някой я иска...

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Април 18, 2010, 04:31:48 pm »

да ,много ти благодаря мис каприз :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #28 -: Април 18, 2010, 04:34:17 pm »
Скоро си взех от общината точния час-може би и за това си преоткривам картата :blink:Примарните дирекции изобщо не са ми ясни ,ама хич,но от някъде бях изтеглила програма,та я имам-за разкош само.Ако някой я иска...

Има ли разлика с часа, който си знаела до сега?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #29 -: Април 18, 2010, 04:35:37 pm »
да :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Април 18, 2010, 04:37:14 pm »
Марая,искаш ли  да ти пратя програмата за примарните дирекции

Този метод е много точен, но изисква и точен час на раждане. В противен случай, не разчитай много-много.

правиха ми миналата година ректификация трима независими астролога....и тримата излязоха с абсолютно точен час до секунди.
но при мен има много събития ,  и като включиш и смърт на родител и образования и ....пъзела е готов.
от скоро чета за примарните дирекций и мисля ,че са много точни събитията по тях...
« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 04:30:58 am от Марая »

« Отговор #31 -: Април 18, 2010, 04:38:19 pm »
да :)

и каква беше разликата?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #32 -: Април 18, 2010, 04:39:47 pm »

правиха ми миналата година ректификация трима независими астролога....и тримата излязоха с абсолютно точен час до секунди.

Хехехе....само се смея! Затова ли винаги приемаш много големи орбиси при транзитите??????????

*

missKapriz

« Отговор #33 -: Април 18, 2010, 04:42:07 pm »
около 25 минути по-късно е истинския, не е ректифициран ,но за сега ми се вижда точен до минутата

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Април 18, 2010, 04:48:05 pm »
Моят че оказа накрая малко по-късен, но и без ректификация часът си работеше, разликата е незначителна.
Преди години сама си правих ректификация и интересното е, че излезе същият час, който ми изкараха години по-късно трима други астролози.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #35 -: Април 18, 2010, 04:53:09 pm »
   Гледам си сега този прогресивен МС - в прогресивната карта в момента е също в нулев съвпад с Хирон, естествено прогресивния, както и че символ.дирекционния МС е също в нулев съвпад само че с наталния Хирон.....Я ми кажете - какво по Хирон ще се развива. Хирон е в 11 дом- Овен, интерсептиран....

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Април 18, 2010, 06:50:47 pm »

Хехехе....само се смея! Затова ли винаги приемаш много големи орбиси при транзитите??????????

действията се усещат ,много преди точния аспект. поне при мен е така...
въобще много ме е яд ,че картата ми работи и по вертикала и по хоризонтала....много! повярвай ми ,че е така! :'(

*

Nebesna

« Отговор #37 -: Април 18, 2010, 07:29:46 pm »
Явно не си сама.

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Април 18, 2010, 07:35:06 pm »
Явно не си сама.

а има ли такива? ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #39 -: Април 18, 2010, 08:13:50 pm »
Доколкото се сещам, имаш точен съвпад Луна/Марс. Какво се случва преди няколко години, когато прогр. МС съвпада с него? Тогава ли се ражда малкия?  :blink:
Сега видях,че тогава при съвпад пр МС съвпад луна/марс съм взела решение да се задомя и съм заченала. :blink:

Така и предположих, че може да си забременяла тогава. Луна/Марс в женска карта се свързват със зачеване, често това се случва при транзит на Марс към радикална Луна.
А сещаш ли се, когато си заченала, транзитният Юпитер в кой знак е бил спрямо наталния съвпад Луна/Марс?
Да Лили.
Интересното при мен е,че когато взех решение да забременявам вече ;D казах на мъжа ми и в един от двата дни 25 и 27 семпември 2006г ,е станало бебето.От първи път-съдба.
Транзитите за тези дни са:транзитен юпитер в 4ти дом скорпион,опозиция нат венера,луна и марс в телец :blink:
Транзитен плутон 5ти дом,ретрограден хирон съвпад ДС,сев възел съвпад слънце,сатурн през първи дом.