Здравей Гост

Духовен упадък на католическата църква

• 52 Отговора
  • 7224 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Духовен упадък на католическата църква
« Отговор #40 -: Април 19, 2010, 06:33:32 pm »
Стани и ти на над 80 години, да те облекат като палячо, да те сложат на един стол да слушаш монотонна мелодия,
да видим дали няма да задремеш сладко, особено на слънцепек...  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #41 -: Април 19, 2010, 09:36:38 pm »
Дали е грях или не, това го решава Бог, не ти или аз. Забелязвам напоследък тенденцията някои хора да се вживяват в ролята си на Бог и да съдят. Не е хубаво да се изземват функциите на Бога, че ще се развилнее.  ;)

Каква любов, бе? Става дума за поемане на отговорност и за издръжката на тези деца. Не може да направиш едно дете и да се скриеш за религията. По-огромно лицемерие не съм виждала.

Между другото дамите искали издръжка за незаконно родените си деца. ...И с право. Любов, любов, ама сиренето с пари и тез деца хляб ядат.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #42 -: Април 19, 2010, 10:00:49 pm »

Каква любов, бе?

;D

И на мен това ми идваше да кажа,но който както иска да си разбира похотта.Отвратително е,че любовта стана нарицателно за какво ли не.

И една астрошегичка-щото нали висшите духовенци са по Юпитер и те си отработват няма как и в неговия еквивалент на Зевс с разпостраняването на божественото семе  :85:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Април 19, 2010, 10:04:44 pm »
Тъкмо щях да се обадя, че всички незаконородени деца на свещеници са чеда Божии, но ти си го перифразирал къде по-директно от мен.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #44 -: Април 20, 2010, 12:09:35 am »

Каква любов, бе?

;D

И на мен това ми идваше да кажа,но който както иска да си разбира похотта.Отвратително е,че любовта стана нарицателно за какво ли не.

И една астрошегичка-щото нали висшите духовенци са по Юпитер и те си отработват няма как и в неговия еквивалент на Зевс с разпостраняването на божественото семе  :85:

това е за бисерите.... :57: :57: :57: :57: :57: :clap: :clap: :clap: :clap:,по-образно не си го представях!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #45 -: Април 23, 2010, 12:46:24 pm »

Във Великобритания заплашват, че ще арестуват Папата

http://europe.actualno.com/news_293036.html

Повече от 10 хиляди британци са подписали петиция с искане да бъде отменена визитата на папа Бенедикт XVI, което, както се предполага, ще излезе на данъкоплатците 15 млн. лири стерлинги - около 22,5 млн. долара, съобщава Regions.ru, като се позовава на британски  медии.

Изтъкнати британски юристи също търсят възможност в закона да се "заобиколи" имунитета, с който Папата се ползва като глава на държавата Ватикан, за да започне съдебно преследване "за систематично скриване на случаи на педофилия сред свещеници" и да бъде обявено това деяние като престъпление против човечеството, пише агенция "Кросс".

"Ватиканът не е истинска държава, а произведение на Мусолини", твърдят едни.

"Ватиканът поддържа отношения със 170 страни, включително и с Великобритания. Тя не е член на ООН, но има статут на наблюдател" - отговарят техните опоненти.

"Но нали другите религиозни лидери подобни привилегии и подобен имунитет нямат. Откъде накъде такива привилегии ще има Папата?", им възразяват първите.

Посещението на Бенедикт XVI във Великобритания е насрочено за септември тази година. През март Бъкингамския дворец публикува неговата програма.

Посещението на Папата в Обединеното кралство ще "има статут на държавна визита", са заявили британските официални лица. Въпреки това, някои задължителни за държавно посещение елементи ще липсват. Единият от тях е, че кралицата Елизабет II няма да приеме Бенедикт XVI в Бъкингамския дворец.

По време на посещението му тя ще се намира в Шотландия, където двамата ще се срещнат.

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Април 23, 2010, 02:19:47 pm »
въобще не ми се мислят тези демагози ,заради които пострада и първия български космонавт Сергей Антонов /мир на духа му!/ :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #47 -: Април 23, 2010, 02:52:35 pm »
въобще не ми се мислят тези демагози ,заради които пострада и първия български космонавт Сергей Антонов /мир на духа му!/ :(

Сергей Антонов доколкото съм чувала е бил просто някакъв държавен служител, който беше замесен в атентата срещу папата. Вероятно го бъркаш с Георги Иванов. Той е първият български космонавт.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Април 23, 2010, 02:55:22 pm »

Сергей Антонов доколкото съм чувала е бил просто някакъв държавен служител, който беше замесен в атентата срещу папата. Вероятно го бъркаш с Георги Иванов. Той е първият български космонавт.  ;)

:-[ :-[ :-[ ,малеее ,верно ,просто си мислех за космонафтиката заради мунданната тема.
както и да е ,замесено е име на българин ,който гни в затвора ,заради папата.... :angry: при това доказаха ,че е невинен след години!

*

Nebesna

« Отговор #49 -: Април 23, 2010, 02:55:50 pm »

Мараяяяяя! На колко чашки си, чадо Божие!  ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Април 23, 2010, 02:59:41 pm »

;D ;D ;D, на нито една все още ,нищо ,че в БАНСКО ВЕЧЕ СА СЕ НАПИЛЕЕЕ. ТОВА Е РАЗГОВОР М/У банско и разлог.
просто , грешка на мисълта ,ретро мерк...,ко дЪ го съдиш?
мислех ,си за космонафтиката в епохата на водолея...
случва се и на най-прецизния ум! ;)

*

Nebesna

« Отговор #51 -: Април 23, 2010, 03:01:50 pm »

;D ;D ;D, на нито една все още ,нищо ,че в БАНСКО ВЕЧЕ СА СЕ НАПИЛЕЕЕ. ТОВА Е РАЗГОВОР М/У банско и разлог.
просто , грешка на мисълта ,ретро мерк...,ко дЪ го съдиш?
мислех ,си за космонафтиката в епохата на водолея...
случва се и на най-прецизния ум! ;)

;D ;D ;D Гаден ретро Меркурий. Явно и родените по ретро Мерк не са пощадени.

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Април 23, 2010, 03:04:10 pm »
що да е гаден Небесна?
виж създаде веселба ;D ;D ;D!