Здравей Гост

Планети и освобождение

• 141 Отговора
  • 21758 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Планети и освобождение
« Отговор #100 -: Април 23, 2010, 12:32:28 pm »
Сега виждам,какво са написали под снимката със светкавицата (предната):

Светкавица в живота ми премигва,
тъй както хубава жена в нощта намигва.
Светкавицата трае само миг,
и ме оставя в самота обвит.

Сега пък се замислям за друго-аспекта Юпитер/Уран дава внезапен и много силен късмет.Или внезапно правосъдие,изричане на шокиращи истини.Астрологически нещата са обосновани.

Но между тях има и нещо общо-в митологията гръмотевиците са по Зевс/Юпитер,а небето по Уран.В астрологията гръмотевиците са по Уран,а не по Юпитер,но в митологията има връзка между тях-защото гръмотевиците стават в небето,а небето се управлява от дядо Уран  ;D  Второ-електрическата енергия причинява огън,а огъня от небето (божественият огън) е по Юпитер .

лелееее ,мира нямам!
виж какво съм започнала да пиша за уран и юпитер в другата тема..... ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #101 -: Април 23, 2010, 12:34:01 pm »
Обърках, 2005-та година е това с разтрисането, а малко след това е задълбочаване на интереса към астрологията, наистина, Асол.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #102 -: Април 23, 2010, 12:44:20 pm »
Обърках, 2005-та година е това с разтрисането, а малко след това е задълбочаване на интереса към астрологията, наистина, Асол.  :blink:

абе показал ти е Ураня пътя ти  ;)  сега остава и да го слушкаш, че мноо вибрира като те тресне тока  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #103 -: Април 23, 2010, 12:49:42 pm »

бе хич не е дедо той, ако ни метне тука всички на конвейр ще минем през него  :57: :57: :57:

Права си-хем няма табута в кекса за него-мъже,жени,извънземни-всичко и всеки ще му вкара малко...ток  :P

А и нали Уран се свързва със втората младост,макар че не знам защо аз и викам трета младост  :unsure: Може би защото по време на Уранова опозиция нещата са 50/50,но на 84 със сигурност се изперква и вдетинява човек  ;D

Така че то дърто,дърто,но от дъртост взело,че се подмладило  :57: 

На всеки 7 години (Уран минава един знак)-в тялото ни клетките са напълно обновени.Оня ден го четох това пак някъде и казваха-тялото с което сте се целували примерно на 14,вече не е това тяло с което сте сега.И аз с моето скверно съзнание си викам-ми че то значи,ако си се праскал на 14 като говедце,след 7 години ако си спреш навика се оказва,че тялото ти е девствено  :85: :72: :57:   

Добре че излизам,че Ураня ми се обади и не се знае до къде ще я подкарам  :93:

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Април 23, 2010, 01:01:25 pm »
аспектите на освобождението от догми и норми ,от страхове и илюзий бих обобщила така:
уран в хармоничен и нехармоничен аспект към нептун.
уран в хармоничен аспект към асцендента.
уран в съвпад с юпитер в хармоничен аспект към нептун ,плутон ,сатурн.
уран в хармоничен аспект към възлите /ЮЛВ- стари причини ,кармични обязаности/.
уран в съвпад с юпитер в хармоничен аспект към асцендента.....

до тук всичко това ,като собствено изследване и проучване.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #105 -: Април 23, 2010, 06:57:00 pm »
Светкавица в живота ми премигва,
тъй както хубава жена в нощта намигва.
Светкавицата трае само миг,
и ме оставя в самота обвит.

простете ми тихата лудост да бродя ,когато вали...
дъждът е най-милото чудо родено от злите мъгли ;D
простете ми лудия порив да любя и тези звезди....
докосвам ги нежно със поглед
и обич и нежност струй!
студени ,безмълвни ,далечни ,окъпани в синя мъгла...
нашепват понявга  с мистична тъга.....за времето
мистично загубено във търсене на тишина.....
душата с любов е погубена но не е самота.....
любов към вселената , и към вечното , любов към деня и ноща...
остава във нас безутешно и спомена за мига!

софия 19часа и 42 мин.
23 април 2010г.
марая :blink:

за всички вас! по секстила уран/нептун ;D

*

Nebesna

« Отговор #106 -: Април 23, 2010, 07:44:17 pm »
аспектите на освобождението от догми и норми ,от страхове и илюзий бих обобщила така:

Новолунието през месец май ми е в точен тригон с Уран. Дано да бъде едно освобождаващо начало.

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Април 23, 2010, 08:08:09 pm »

Новолунието през месец май ми е в точен тригон с Уран. Дано да бъде едно освобождаващо начало.
аз мисля ,че ще е едно ново начало по уранянски... :blink: ,нестандартно ,лудо и устремено към бъдещето. а това подхожда и на асц-то ти стрелец....

при мен има доста интересни съвпади:
май: пълнолуние - точен съвпад меркурий до милимунда
юли: новолуние точен тригон нептун
август: новолуние  точен съвпад прогресивен к9
септември: новолуние точен съвпад пак до милимунда с МЦ
декември на рожденния ми ден новолуние пак точно до секунди....
и тогава ,точно тогава прогресивното слънце ще е направило ингрес във водолей....

*

Синухе

• 4978
« Отговор #108 -: Април 23, 2010, 09:15:12 pm »

и тогава ,точно тогава прогресивното слънце ще е направило ингрес във водолей....

Ингреса не ти е на рождения ден,а на 3.4.2011  ;)

*

tool

« Отговор #109 -: Април 23, 2010, 09:16:44 pm »

при мен беше ад ..
уран е планета ,която дава ,разбира се ,че е важно мястото и в натала. при мен е в съвпад с мц. има тригон с луната и марс. има квадратура със слънцето -5гр. орбис ,има секстил с нептун ,има опозиция със сатурн /да ,9гр. е аспекта ,но го приемам за опозиция/ и още нещо -80гр. с юпитер.
въобще предимства ,както се досещаш...на мц и изключително аспектиран ,управител на 3-я натален дом.... :blink:

А този ад да не е бил по линия на опозицията.  :-\ При опозиция нали човек се идентифицирал с една от двете планети. Подводни по този повод казва, че човек имал склонност да се отъждествява с планетата в опозиция, затова и проявите на Уран идвали най-често отвън, във вид на външни събития, далеч не винаги приятелски.  Ако пък мине на страната на Уран, човек можел рязко да промени гледната си точка за света. Абе все някакъв компромисен вариант трябва да има., то и аз го търся де, щот са ми в квадрат.   :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #110 -: Април 23, 2010, 09:25:14 pm »

Ингреса не ти е на рождения ден,а на 3.4.2011  ;)

чак тогава ли бре?
малеее , аз си мислех ,че ще да е по-раншко.
нищо , аз пак си го усещам по Раху -демек подава си хоботчето към водолей-мирише на освобождаване....
абе що ми е толкоз еуфорично от два-три дни? :-\ :rolleyes: :blink:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #111 -: Април 23, 2010, 09:29:52 pm »

От Луната в Лъв.Чак мен ме хвана и вчера и днеска се смях като луд  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #112 -: Април 23, 2010, 09:33:49 pm »

при мен беше ад ..
уран е планета ,която дава ,разбира се ,че е важно мястото и в натала. при мен е в съвпад с мц. има тригон с луната и марс. има квадратура със слънцето -5гр. орбис ,има секстил с нептун ,има опозиция със сатурн /да ,9гр. е аспекта ,но го приемам за опозиция/ и още нещо -80гр. с юпитер.
въобще предимства ,както се досещаш...на мц и изключително аспектиран ,управител на 3-я натален дом.... :blink:

А този ад да не е бил по линия на опозицията.  :-\ При опозиция нали човек се идентифицирал с една от двете планети. Подводни по този повод казва, че човек имал склонност да се отъждествява с планетата в опозиция, затова и проявите на Уран идвали най-често отвън, във вид на външни събития, далеч не винаги приятелски.  Ако пък мине на страната на Уран, човек можел рязко да промени гледната си точка за света. Абе все някакъв компромисен вариант трябва да има., то и аз го търся де, щот са ми в квадрат.   :rolleyes:

ма Гал ,кво приказваш...,то тая опозиция си беше като десерт. другото беше АД по данте. думи нямам...
но от това чистилище се излиза като новороден! :blink:

*

Nebesna

« Отговор #113 -: Април 23, 2010, 09:39:46 pm »

И аз така я чувствам Луната в Лъв, макар моята да е във Водолей (опозиция), ама нали съм родена по новолуние- Луната е в съвпад със Слънцето та привзема от харакретистиките на Лъва. Луната в Лъв много ми приповдига настроението.

*

Марая

• 28287
« Отговор #114 -: Април 23, 2010, 09:42:45 pm »

въобще не усетих квадратурата на транзитна луна към натална в телец...
мина и замина!интересно Нухе ,днес имах покана за Мис България 2010.
заминаха Мини мис България и бившето момиче на късмета от БТВ , аз предпочетох да остана в къщи...нищо ,че луната е в лъв.
оффф,кога ще излезне прогресивния миндил на асц-то. аман от 12-ти ,15-ти и 18-ти ,по 6 ,по к10 по к30....
писва миии.... ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Април 24, 2010, 12:42:20 pm »
питам се дали и хирон няма някакъв принос в подобни ситуаций касаещи освобождаването..... :-\

*

Kaya

• 2893
« Отговор #116 -: Април 24, 2010, 12:43:40 pm »
питам се дали и хирон няма някакъв принос в подобни ситуаций касаещи освобождаването..... :-\

има, но по личен опит е с клизма
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #117 -: Април 25, 2010, 09:23:57 am »

клизмата е краен вариант за освобождение от натрупаното напрежение, тогава когато напъните
не помагат,външна намеса, инвазия
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Helo

« Отговор #118 -: Април 25, 2010, 11:11:03 am »
Ако отделният човек и цялото човечество са способни да се развиват сами, чрез собствени съзнателни усилия и да правят това, което трябва, то тогава няма да има нужда да бъдат подтиквани чрез нещастия. Но, тъй като не могат, затова трябва да бъдат подтикнати и накарани, без значение дали искат или не.

*

Марая

• 28287
« Отговор #119 -: Април 25, 2010, 12:06:39 pm »

клизмата е краен вариант за освобождение от натрупаното напрежение, тогава когато напъните
не помагат,външна намеса, инвазия

:86: :86: :57: ама пак действа освобождаващо...