Здравей Гост

Хирон е в Риби

• 74 Отговора
  • 14747 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Re:Хирон е в Риби
« Отговор #40 -: Април 21, 2010, 12:46:12 pm »
В наталната карта планети в 4-ти и 5-ти дом нямам.
Гледам, че Хирон върви в комплект с Нептун, през 4-ти дом са ми минали и Юпитер и Уран, като доскоро и четиримата бяха там.
Хирон във Водолей и 4-ти дом е в опозиция на наталното ми Слънце и СЛВ, за да разбера точно в кой период е била опозицията ще ми трябва малко време да върна времето назад.
Господар на 4-ти дом ми е Козирог, въпреки че на куспидата 4-ти дом е зает от Водолей.
Хирон в 4 дом прави още квадрат с нат. Луна, квадрат на нат. Хирон, тригон с Венера, квадрат с Меркурий.

« Последна редакция: Април 21, 2010, 12:51:43 pm от Рая »

*

Nebesna

« Отговор #41 -: Април 21, 2010, 12:51:51 pm »
В наталната карта планети в 4-ти и 5-ти дом нямам.
Гледам, че Хирон върви в комплект с Нептун, през 4-ти дом са ми минали и Юпитер и Уран, като доскоро и четиримата бяха там.
Хирон във Водолей и 4-ти дом е в опозиция на наталното ми Слънце и СЛВ, за да разбера точно в кой период е била опозиция ще ми трябва малко време да върна времето назад.
Господар на 4-ти дом ми е Козирог, въпреки че на куспидата 4-ти дом е зает от Водолей.

Значи господарите са Сатурн и Уран. Тук мунданната опозиция Сатурн в Дева-Уран в Риби е изиграла не малка роля, според мен, а също и аспекта към Слънцето и нодалната ос.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #42 -: Април 21, 2010, 12:53:56 pm »
Определено си мисля, че с навлизането му в риби ме очаква нещо по-добро, но не знам как да тълкувам точно транзита му през 5 дом.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Април 21, 2010, 06:48:00 pm »
разглеждах тъкмо картата на една моя приятелка и видях, че сте я почнали тая тема...тя има съвпад на нат. луна с транз. Хирон в 7 дом....кво ще кажете по въпроса...иначе е семейна...

Ти да не си тръгнала да събираш астрологични бисери?  ;D Всеки път такива въпроси задаваш, после да не кажеш "Пишман астроложки, нищо не познават"?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #44 -: Февруари 11, 2011, 09:43:04 pm »
Вече е в Риби и няма да се връща отново във Водолей. Прави "опасен" транзит към наталния ми Меркурий в Риби. А при вас как ще е?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #45 -: Февруари 11, 2011, 09:48:26 pm »
Всичко в Риби до определен градус е *опасно* за мен....
Но все пак това е Хирон....,а не е Юпитер или Уран..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #46 -: Февруари 11, 2011, 11:33:58 pm »
При мен Хирон след 2* е на ДЦ, предполагам около първите дни на април ще е. ДЦ е на 2* в риби, а наталния Хирон на 10* в риби...

« Отговор #47 -: Февруари 12, 2011, 01:04:48 am »
при мен натален Хирон е на 6 гр. в Риби в 11 - ти дом, в съвпад с ЮЛВ / 02 гр. 32 мин. Риби /, в опозиция с натален Плутон / 05 гр. 32 мин. / в 5 - ти дом в съвпад с натален СЛВ и управлява 7 - ми дом. Още не беше влязъл в Риби и започнаха едни събития, от които много ме боли и не мога да си дам никакво обяснение, не знам какво ще ми се случи, когато ще направи точния възврат, не ми се мисли ... предстои квадратура на транзитния Хирон с наталния Меркурий, който е на трон в 1 - ви дом и управлява 2 - ри дом / Близнаци / и 5 - ти дом в Дева, проблемите  с дъщеря ми са вече в своя пик, дано ми се разминат проблеми с работата и със сина ми ...в същото това време транзитните Венера и Плутон се намират в моя 8 - ми натален дом и правят секстил с натален ретро Нептун в 6 - ти натален дом, управител на 11 - ти натален дом, а транзитният Нептун е на 03 град. от купсидата на 11 - ти дом и прави квадратура към наталния стелиум Слънце, АС, Луна

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #48 -: Февруари 12, 2011, 01:08:05 am »
при мен ще се заформи нещо интересно - в 7-я градус на рибите ми се намира наталния Фол - астероида на ясновидството. и като се похендри и Хирон върху него много ще ми е забавен ефекта на съвпада, който ще е в 1 дом, а после идва и ред на Слънцето ми  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Февруари 12, 2011, 01:10:47 am »
при мен ще се заформи нещо интересно - в 7-я градус на рибите ми се намира наталния Фол - астероида на ясновидството. и като се похендри и Хирон върху него много ще ми е забавен ефекта на съвпада, който ще е в 1 дом, а после идва и ред на Слънцето ми  :P

Какъв е астрокомския номер на астероида Фол?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #50 -: Февруари 12, 2011, 01:16:52 am »

ами честно казано не мога да го намеря  :-[  май се изписваше Pholus  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Февруари 12, 2011, 01:18:17 am »

ами честно казано не мога да го намеря  :-[  май се изписваше Pholus  :-\

Не е при мен книгата на астероидните богини ....,може и да бъркам , но ми се струва , че там е изписан и номера му... :rolleyes:Не съм сигурна...

*

Uran

• 6041
« Отговор #52 -: Февруари 12, 2011, 01:24:37 am »
Някой от Вас преживял ли го е този възврат?

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Февруари 12, 2011, 01:26:24 am »
Някой от Вас преживял ли го е този възврат?

Кой възврат !?- на Хирон ли...
Той е около 50/51г.

« Отговор #54 -: Февруари 12, 2011, 01:33:55 am »
При мен - тр. Хирон в 12 дом :soe: Луна, :soe: Меркурий, :soe: Венера, :soe: Ас, :kva: Марс, :tri: Плутон, :sec: Уран

« Отговор #55 -: Февруари 12, 2011, 04:49:50 am »
номерът на Pholus е 5145

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Февруари 12, 2011, 04:58:48 am »
номерът на Pholus е 5145

Благодаря! :blink:
Добре дошъл/а/.....

*

Инти

• 2068
« Отговор #57 -: Февруари 12, 2011, 05:01:33 am »
номерът на Pholus е 5145

информация за Фол има в темата "астероидите езкотики"

« Отговор #58 -: Февруари 12, 2011, 05:03:16 am »
Този Фолус ми е в абсолютно точен  :o съвпад със слънцето на 0гр.Риби- а сега и хирон се нататрузи там.Как може да се тълкува - болезнена интуиция ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #59 -: Февруари 12, 2011, 05:08:25 am »
През 2005г,когато транзитният хирон ми е бил в 6ти дом,загубих домашният си любимец :( :( :(
Много тежко го преживях,20 години бяхме неотлъчно заедно.Сиамската ми котка Лейди.В близост е транзитирал до сев възел.
В момента хирон ми транзитира през 8ми дом.Трябва ли да се тревожа?Няма да има съвпад с планети.Само на 29гр на рибите ще направи съвпад със слънцето ми У1.