Здравей Гост

Хирон е в Риби

• 74 Отговора
  • 14758 Прегледи
Re:Хирон е в Риби
« Отговор #60 -: Февруари 12, 2011, 05:08:35 am »
при мен ще се заформи нещо интересно - в 7-я градус на рибите ми се намира наталния Фол - астероида на ясновидството. и като се похендри и Хирон върху него много ще ми е забавен ефекта на съвпада, който ще е в 1 дом, а после идва и ред на Слънцето ми  :P

При мен същата ситуация е в 9 дом :o

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Февруари 18, 2011, 12:56:55 am »
Все се шегувах, че след ингреса на Нептун в Риби ще ми се наводни жилището, но ингресът на Хирон го изпревари.  ;D Бингооо, цялата водопроводна инсталация, свързваща кухнята с мръсния канал, е развалена. Не става с аматьорско отпушване, трябва да се викат специалисти от ВиК, да се къртят плочки в тоалетната и така да се отпушват тръбите.  :rakeattack:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Февруари 18, 2011, 01:08:14 am »
Две седмици къртиха тъпите водопроведчици, оказа се, по тяхно мнение - че наклонът на канала в банята бил обратен... Сума ти парички и нерви... За една смотана баня, уж в нова кооперация, уж качествено направена...

Същия проблем имаме тук. Тръбата, която минава от кухнята към тоалетната, е свързана с някакво коляно, което не минава под правилния ъгъл. Някой дебил е правил инсталацията. Сега трябва да се изкъртят плочките, за да може да се отпушат тия тръби. Ще изчакам да мине пълнолуДието, защото вече доста съм му набрала, в понеделник ще идват и без това да вземат показания от водомерите, хем ще питам служителката към кого мога да се обърна, за да ми отпушат канала професионално.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Февруари 18, 2011, 01:27:35 am »
Две седмици къртиха тъпите водопроведчици, оказа се, по тяхно мнение - че наклонът на канала в банята бил обратен... Сума ти парички и нерви... За една смотана баня, уж в нова кооперация, уж качествено направена...

Същия проблем имаме тук. Тръбата, която минава от кухнята към тоалетната, е свързана с някакво коляно, което не минава под правилния ъгъл. Някой дебил е правил инсталацията. Сега трябва да се изкъртят плочките, за да може да се отпушат тия тръби. Ще изчакам да мине пълнолуДието, защото вече доста съм му набрала, в понеделник ще идват и без това да вземат показания от водомерите, хем ще питам служителката към кого мога да се обърна, за да ми отпушат канала професионално.

Стискайте палци да не стане беля с някоя *голяма тръба* , че не ми се мисли..... :blink: :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #64 -: Февруари 18, 2011, 01:41:58 am »
Държавата преотстъпва на общините минералните извори, които ще ги отдават на концесия.
А това е само началото. какво ли ни чака с навлизането на Нептун в Риби? Нашата страна е богата на минерални находища и можем да печелим страшно много от балнеология. Лично аз съм много доволна, понеже моята професия е по Нептун - работата ми е свързана с управлението на водите. :aquariuss:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Февруари 18, 2011, 01:44:56 am »
Държавата преотстъпва на общините минералните извори, които ще ги отдават на концесия.
А това е само началото. какво ли ни чака с навлизането на Нептун в Риби? нашага държава е богата на минерални води и може да печели страшно много от балнеология. Лично аз съм много доволна, понеже моята професия е по Нептун - работата ми е свързана с управлението на водите. :aquariuss:

Интересно...и тези от държавно значение ли? :rolleyes:
Защото има и от местно ...., ако всичко мине на подчинение на общините , това е добра новина....У нас има 700 извора и рядко срещани води.... :rolleyes:, а всичко следва да бъде каптирано....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #66 -: Февруари 18, 2011, 08:02:55 am »
Ужассс... Всеки момент тр. Хирон ще направи съвпад с Луната ми в 9-ти. :(

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #67 -: Февруари 18, 2011, 08:33:26 am »
Миа, споко, може да не ти донесе нищо, наталния ти хирон добре ли е аспектиран и какви аспекти получава луната ти?  :blink:
Ако са напрегнати и луната управлява дом на здравето или тялото имай си едно на ум, ако пътуваш и внимавай какво хапваш.
На мен тр. Хирон ми квадратира слънце, венера, асц, луна и марс
Като беше между слънце и венера бях настинала, слънцето ми управлява 9ти дом, а венера 6ти и 11ти, настинах при пътуване :) очаквам квадрата към луна да стане точен да видим какви събития ще донесе  :blink:
Но за сега нищо по-сериозно :)

А какво ще кажете за хирон на МЦ.. лечение, което в видно за останалите, лечение чрез работа?
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

holanda

« Отговор #68 -: Февруари 18, 2011, 08:37:27 am »
А какво ще кажете за хирон на МЦ.. лечение, което в видно за останалите, лечение чрез работа?

транзитен ли ?

четох,че Хирон,минавайки през МЦ задължително отключва събитие.Най-често раждане,кариерно израстване,влизане в университет,промяна в дома..

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #69 -: Февруари 18, 2011, 08:43:35 am »

транзитен ли ?

четох,че Хирон,минавайки през МЦ задължително отключва събитие.Най-често раждане,кариерно израстване,влизане в университет,промяна в дома..

Да, транзитен. Благодаря ти  :blink:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #70 -: Март 09, 2011, 04:48:59 am »
Момичета,
винаги ли хирон се свързва с някаква болка?
Физическа,емоционална,психическа?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #71 -: Март 09, 2011, 10:04:06 pm »
Момичета,
Кажете така ли е?

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Март 09, 2011, 10:06:14 pm »
Момичета,
Кажете така ли е?

Да....,но не винаги болката е онази болка която разбираме в пълния смисъл на думата..... :blink:
Той е мост , лечител и учител....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #73 -: Март 10, 2011, 03:35:03 am »
Момичета,
Кажете така ли е?

Да....,но не винаги болката е онази болка която разбираме в пълния смисъл на думата..... :blink:
Той е мост , лечител и учител....
Може да бъде май и в истинският смисъл на думата.
При транзитен ретрограден хирон на 29 гр в козирог,в 6ти дом,загубих (почина) котката ми.Гледахме я 20 години.

Но зададох този въпрос вчера,защото видях,че тр юпитер ще съвпадне с нат ми хирон(9дом) съвсем скоро.И се чудех каква ли болка ще ми донесе....

« Отговор #74 -: Март 11, 2011, 03:44:17 am »
Здравейте, момичета. Питам се дали защото днес Хирон ми е в съвпад с DC ми беше препоръчано да се оперирам. От преди месец си бях запазила час при известен професор във Флорензя с цел да направя една консултация, за да чуя и мнение на друг лекар. Моята лекарка от Сиена след всички направени изследвания ми препоръча след година и половина да направя отново контролен преглед, без да ми предписва лекарства, каза че само трябва да се държи под контрол и това е. А днес професора ми предложи веднага да ме включи в листа за операция в срок до 6 месеца. Не знам какво да мисля...дали Хирон не си прави някакви шегички с мен...
 :angry: