Здравей Гост

Хирон е в Риби

• 74 Отговора
  • 14722 Прегледи
*

Nebesna

Хирон е в Риби
« -: Април 20, 2010, 09:05:21 pm »
Хора, някой забелявал ли е, че Хирон сменя знака. На хората от моуто поколение им престои Хиронов възврат. Родените с Хирон в Риби как се чувствате? А останалите какво очакват?-вероятно съвпадче с някоя планета в натала. На мен ми е тръгнал към съвпад с Мерлкурий - страх ме е, че меркурий ми управлява 7-ми и 9-ти. да няма някой болезнен опит, свързан с партньорство или задгранично пътуване? дано да греша.

Вие сте на ход.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Хирон е в Риби
« Отговор #1 -: Април 20, 2010, 09:20:36 pm »
Е още един де ще се мотае в последни и първи градуси с месеци...
На мен ми е възврат.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Април 20, 2010, 09:29:46 pm »
На мен ще ми навлезе в знака на Имум Цели... В две различни къщи ли ще живея?  ;D
За карма и незаслужена болка не ми говорете, молА, по 4 дом мисля, че вече я изкупих, изпих горчивата чаша докрай.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Април 20, 2010, 09:29:57 pm »
Моя Зет 7 Гео го дава на 0,1 градуса в Риби. Сега го зърнах.

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Април 20, 2010, 09:32:33 pm »
В две различни къщи ли ще живея?  ;D

Защо мислиш така, Лиле?

« Отговор #5 -: Април 20, 2010, 09:34:09 pm »
При мен е в 7-ми дом, ще ми направи тригон към ЮЛВ и Сатурн и след това ще се повърне във Водолей. Мисля, че няма да го усетя на фона на останалите транзити.  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Април 20, 2010, 09:36:19 pm »
Блазе ти! Така е с тригончетата. Да му мислим ние със съвпадите. моят Мерсурий е на 5 градуса с Риби, така че още в началните градуси ще го почувствам съвпада. Обаче знаете ли откъде ми идват притесненията - Хирон е незаслужената болка (поне такова определение се тиражира масово) , а на мен Меркурий ми управлява 3 дома. Значи ще повлияе върху няколко области от живота ми, да му се не види...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Април 20, 2010, 09:37:01 pm »
В две различни къщи ли ще живея?  ;D

Защо мислиш така, Лиле?

Четох в една астрологична книга, че там, където попада Хирон, има някаква двойнственост. А при мен и самото ИЦ попада в дуален знак, Риби.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #8 -: Април 20, 2010, 09:37:14 pm »
На мен ще ми навлезе в знака на Имум Цели...

отключва карма - това е различно от стовартват ми се стари дългове да ги нося
Aurora,  може нещо  "връзково" да се зафори с тези тригони
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Април 20, 2010, 09:39:20 pm »
На мен ще ми навлезе в знака на Имум Цели...

отключва карма - това е различно от стовартват ми се стари дългове да ги нося
Aurora,  може нещо  "връзково" да се зафори с тези тригони

Кайя, а какво ще кажеш за Хирон в съвпад с натален Меркурий във втори дом на куспидата на 3-ти?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Април 20, 2010, 09:39:28 pm »
Дано да отключи положителна /заслужена  :P/ карма този път, че вече ми писна да нося на гърба си чужда.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #11 -: Април 20, 2010, 09:44:30 pm »
Небесна,  то е ясно, че ще има обучение, но няма да се учудя, ако започнеш да се занимаваш със здравословни практики,  или да усвоиш  познание, което е " неземно", да си се интересувала от рейки? там се работи с ръце, енергии, лечение

намирам съвпадът, който те очаква за изцеляващ за другите и за теб ( понеже е в риби ще има и слугинаж, но ориентирането е глобално)  възможно е работа по проект, засягащ социлани дейности, повече активност в сферата на човешките отношения:)

ангажименти с братя и сестри също- надявам се да не е свръзан със здравословни проблеми

*

Nebesna

« Отговор #12 -: Април 20, 2010, 09:46:30 pm »
Небесна,  то е ясно, че ще има обучение, но няма да се учудя, ако започнеш да се занимаваш със здравословни практики,  или да усвоиш  познание, което е " неземно", да си се интересувала от рейки? там се работи с ръце, енергии, лечение

намирам съвпадът, който те очаква за изцеляващ за другите и за теб ( понеже е в риби ще има и слугинаж, но ориентирането е глобално)  възможно е работа по проект, засягащ социлани дейности, повече активност в сферата на човешките отношения:)

ангажименти с братя и сестри също- надявам се да не е свръзан със здравословни проблеми

Благодаря ти, Кайя! Още е рано да разбера, но все пак е успокояващо.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #13 -: Април 20, 2010, 09:48:20 pm »
все по- често "виждам" меркурий, като  вестителят на боговете  и все по- малко като телевизор, кола и т.н. 
така се случва, че последните карти, които съм гледала са меркуриански  и все на гурута, та не се знае  ;D

« Отговор #14 -: Април 20, 2010, 09:53:26 pm »
Aurora,  може нещо  "връзково" да се заформи с тези тригони

Ми не знам  :rolleyes: В същия период и транзитен ЮЛВ ще прави съвпад на Луна...
А догодина, когато отново се върне в Риби и прави отново тригон към нат.   :nlu: и  :sat:, тогава пък транзитен ЮЛВ ще прави тригон към нат.  :sun: / :ura:

Няма да мога да изолирам въздействието му  :rolleyes: Но Небесна и Лили ще разказват, защото при тях ще е съвпад  :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #15 -: Април 20, 2010, 10:15:13 pm »
На мен ще ми навлезе в знака на Имум Цели... В две различни къщи ли ще живея?  ;D
За карма и незаслужена болка не ми говорете, молА, по 4 дом мисля, че вече я изкупих, изпих горчивата чаша докрай.

питаш ли ме мен? в натален 4-ти....риби,болката,незаслужената болка от люспи и парченца любов........

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #16 -: Април 20, 2010, 10:22:33 pm »
Великият лечител, кентавърът Хирон се отказва от безсмъртието, поради жестоката незарастваща рана, която получава. През живота си трупа много знания и мъдрост, изучава лечебните свойства на билките. Майка му, виждайки че е полу- кон, полу-човек, го изоставила веднага след раждането му.
Хирон управлява кристалите, свързва се с лечителска дарба и духовен растеж.Обикаля около Слънцето за 51 години по доста неправилна орбита. Има четири лица- Купидон,Ключар,Лечител и Косач.

Според Кирил Стойчев, транзитът на Хирон през Имум цели (четвърти дом) е свързан с "отваряне на кармата" и вероятно може да доведе жестоки страдания, на базата на записаното в "дебелия кармичен тефтер".

*

Nebesna

« Отговор #17 -: Април 20, 2010, 10:23:39 pm »
Пак според К.Стойчев преминаването на Хирон през Asc сочи моментът, в който човекът се пробужда духовно, преминаването през Dsc - раздвижване на нещата във взаимоотношенията: връзка, брак, раздяла, развод или най-малко преосмисляне на връзка или въобще партньорството по принцип, а транзитът през МС сочи моментът, в който човекът достига връх в своята проф. или общ. реализация, отдава всички знания и опит, които е натрупал до тогава, а може и точно тогава да постави ново начало, да се посвети на някоя кауза ...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #18 -: Април 20, 2010, 10:27:54 pm »
Има четири лица- Купидон,Ключар,Лечител и Косач.
косач е м/у сатурн и плутон
лечител е м/у нептун  и юпитер

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #19 -: Април 20, 2010, 10:55:37 pm »
Ау мале, ма той и на мен ще ми залази към ИЦ, а после и към  ЮЛВ.
Таман дето в другата тема сте се заразправяли за планети на освобождението.
Така ще ме освободят, че целата самсара със сичките и колелета аз мамица и ше !  :angry:
Дойде ми до гуша, ще взривявам земята!