рожденият Хирон е в Риби/Дсц в опозе на марс/уран/плутон,в съвпад със звездата Ахернар, на синът ми същата звезда е в съвпад с Луната /Асц.
при тр. на Хирон през МС, 10 дом се омъжих и родих двете си деца,хубав период
при тр. на Хирон през Асц. нова работа,сфера и обкръжение, хубав период
при тр. на Хирон през IC,съвпад Слънце се разболях, загубих работа , загубих завинаги трима близки хора , синът ми се разболя тежко, прекъсна училище, по здравословни причини за една година ,майка ми също по болници, различни лоши диагнози,неработеща здравна система,която се реформираше с шокови изненади и откази за поемане на лечението ,местене от болници в болници, липса на лекарства, толкова много грижи,абсурди и болка накуп не бях преживявала, в съчетание с тотална липса на средства за справяне, пътища без изход, лабиринт и се луташ, луташ без да знаеш накъде и точно в подобни периоди, около теб се появяват лешоядите, маскирани като доброжелатели и искащи да ти помогнат да си решиш проблемите, но целящи главно да погълнат това,което имаш така,че устоях и на това да не вземам средства,които не бих могла да върна и да останем на улицата , без жилище, справях се сама, може би това са двойствените ситуации ,които ми дава Хирон/Дсц Риби,но се оставих в ръцете на вярата и интуиция да осветят пътя ,накъде :rolleyes: и те ми показаха,че има и безкористни хора на този свят, които те спасяват в критични ситуации, да са живи и здрави :blink:
като осн.транзит бе Плутон през 4 дом в съвпад със Слънце,ЮЛВ, Меркурий в квадрат
към Асц/Марс/Уран/Плутон и Дсц/Хирон
в момента тр.Хирон е в съвпад със Сатурн/6 дом, какво ще донесе не знам :rolleyes: