Здравей Гост

Хирон е в Риби

• 74 Отговора
  • 14680 Прегледи
*

Divna

Re:Хирон е в Риби
« Отговор #20 -: Април 21, 2010, 01:41:49 am »
На мен лично транзита на Хирон през ИЦ ми донесе и страдания и болка.
Разделих се с много скъпи за мен хора, тъй като емигрирах. Значи, разделих се с корените си. Не мога да кажа, че страданието е било ужасно, но болка си имаше. По време на съвпада се разделих също и със съпруга си.
Като цяло преживях много раздели, с много близки за мен хора за изключително кратко време, но всичко това си го обеснявам също и с факта, че ИЦ е във Водолей.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #21 -: Април 21, 2010, 06:31:42 am »
Блазе ти! Така е с тригончетата. Да му мислим ние със съвпадите. моят Мерсурий е на 5 градуса с Риби, така че още в началните градуси ще го почувствам съвпада. Обаче знаете ли откъде ми идват притесненията - Хирон е незаслужената болка (поне такова определение се тиражира масово) , а на мен Меркурий ми управлява 3 дома. Значи ще повлияе върху няколко области от живота ми, да му се не види...

Мен също ме притеснява Хирон. Ще направи съвпад с Луната, която ми управлява Асц и ще ми квадратира Слънцето в 11-ти,което е съупр. на 1-ви и упр.на 2-ри и 3-ти. Като си помисля, че е точно чувствителната ми Луница, кой знае какво ще е...

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #22 -: Април 21, 2010, 08:05:20 am »
Моят Хирон ми донесе едно малко, сладко женско котенце.   Нат. Хирон ми е в края на 6-ти дом в Овен.  Куспидата на 6-ти дом е в Риби.   Самото коте и то е  :piscess: , родено е на 1-ви Март. Да видим дали ще се погодим?!

« Отговор #23 -: Април 21, 2010, 08:19:33 am »
рожденият Хирон е в Риби/Дсц в опозе на марс/уран/плутон,в съвпад със звездата Ахернар, на синът ми същата звезда е в съвпад с Луната /Асц.

при тр. на Хирон през МС, 10 дом се омъжих и родих двете си деца,хубав период
при тр. на Хирон през Асц. нова работа,сфера и обкръжение, хубав период
при тр. на Хирон през IC,съвпад Слънце се разболях, загубих работа , загубих завинаги трима близки хора , синът ми се разболя тежко, прекъсна училище, по здравословни причини за една година ,майка ми също по болници, различни лоши диагнози,неработеща здравна система,която се реформираше с шокови изненади и откази за поемане на лечението ,местене от болници в болници, липса на лекарства, толкова много грижи,абсурди и болка накуп не бях преживявала, в съчетание с тотална липса на средства за справяне, пътища без изход, лабиринт и се луташ, луташ без да знаеш накъде и точно в подобни периоди, около теб се появяват лешоядите, маскирани като доброжелатели и искащи да ти помогнат да си решиш проблемите, но целящи главно да погълнат това,което имаш така,че устоях и на това да не вземам средства,които не бих могла да върна и да останем на улицата , без жилище, справях се сама, може би това са двойствените ситуации ,които ми дава Хирон/Дсц Риби,но се  оставих  в ръцете на  вярата и интуиция  да осветят пътя ,накъде :rolleyes: и те ми показаха,че има и безкористни хора на този свят, които те спасяват в критични ситуации, да са живи и здрави :blink:
като осн.транзит бе Плутон през 4 дом в съвпад със Слънце,ЮЛВ, Меркурий в квадрат
към Асц/Марс/Уран/Плутон и Дсц/Хирон

в момента тр.Хирон е в съвпад със Сатурн/6 дом, какво ще донесе не знам :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Април 21, 2010, 08:25:45 am »
рожденият Хирон е в Риби/Дсц в опозе на марс/уран/плутон,в съвпад със звездата Ахернар, на синът ми същата звезда е в съвпад с Луната /Асц.

като осн.транзит бе Плутон през 4 дом в съвпад със Слънце,ЮЛВ, Меркурий в квадрат

Така кажи. Аз помислих, че за всичко е Хирон виновен.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #25 -: Април 21, 2010, 08:28:58 am »
Ехоооо, привет отново на всички... разглеждах тъкмо картата на една моя приятелка и видях, че сте я почнали тая тема...тя има съвпад на нат. луна с транз. Хирон в 7 дом....кво ще кажете по въпроса...иначе е семейна... :rolleyes:

« Отговор #26 -: Април 21, 2010, 08:36:50 am »

Така кажи. Аз помислих, че за всичко е Хирон виновен.

затова го удебелих,но и хирон се е мотал там в 4 д, и ако взема предвид ,че с негово участие в натала ми се заформя тау квадрат с връх Слънце/ IC, та кой отключ,кой заключ ,все то отнася всичко
като тр.плутон е главният мъчител, никой не го подлага на съмнение, сигурно съм мазохист :'(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #27 -: Април 21, 2010, 08:43:38 am »
Стана ми интересно да си проследя транзитите около важни събития в моя живот.

1. Брак - Хирон транзитира през 7-ми дом в Близнаци в квадрат с натален Хирон в Риби. Хирон прави точна опозиция на Лф и се намира в мидпойнта Слънце/Марс и Сатурн/Плутон.

2. Започване на висше образование- Хирон в съвпад с куспидата на 9-ти дом.

3. Официален развод - Хирон на куспидата на 2-ри дом в точна опозиция на Юпитер (господар на асц.), последният на куспидата на 8-ми - извоювана лична и материална независимост.

4. Хирон в съвпад със светилата - много тежък период - болезнено израстване, разочарование от близък човек, скъсване на отношения. Създадох фондацията.

5. Хирон в тригон с натален Марс - управител на ИЦ - в личен план беше прекрасен и успешен период.

6. Хирон в съвпад с натален Меркурий (У6, У7, У9) - молете се за мен! Дано да не пострада здравето ми, да не се разочаровам от пратньор и да нямам съдебни неприятности.

*

Uran

• 6041
« Отговор #28 -: Април 21, 2010, 09:13:48 am »
Ехоооо, привет отново на всички... разглеждах тъкмо картата на една моя приятелка и видях, че сте я почнали тая тема...тя има съвпад на нат. луна с транз. Хирон в 7 дом....кво ще кажете по въпроса...иначе е семейна... :rolleyes:
Да внимава с изкушенията. ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Април 21, 2010, 10:44:18 am »
Според Кирил Стойчев, транзитът на Хирон през Имум цели (четвърти дом) е свързан с "отваряне на кармата" и вероятно може да доведе жестоки страдания, на базата на записаното в "дебелия кармичен тефтер".

Ха, да ни е честито! Ама сякаш дотук не е било така, със или без Хирон на ИЦ.
Затова не го гледам Хироня, хич не ми е нужен. Имам си достатъчно остри ръбове в хороскопа, Хирон ще гледам, я!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #30 -: Април 21, 2010, 10:49:59 am »
Според Кирил Стойчев, транзитът на Хирон през Имум цели (четвърти дом) е свързан с "отваряне на кармата" и вероятно може да доведе жестоки страдания, на базата на записаното в "дебелия кармичен тефтер".

Затова не го гледам Хироня, хич не ми е нужен. Имам си достатъчно остри ръбове в хороскопа, Хирон ще гледам, я!  ;D

Преди 4 години Хирон ми ебил в свпад с ИЦ. Не е имало никакви промени в дома и семейството. В момента Хирон и Нептун са ми в 4-ти дом. Все още няма промени в семейството. Но си има и съдба. Докато и СЛВ беше там и то в съвпад с Хирон се случи нещо много хубаво. Засяга жилището като собственост, не семейството.

*

Asol

• 4140
« Отговор #31 -: Април 21, 2010, 10:50:29 am »
Затова не го гледам Хироня, хич не ми е нужен. Имам си достатъчно остри ръбове в хороскопа, Хирон ще гледам, я!  ;D

Сори за спама  :-[, но като прочетох за ръбове и се сетих за това  ;D
http://www.vbox7.com/play:37a7c69c

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Април 21, 2010, 11:00:23 am »
Преди 4 години Хирон ми ебил в свпад с ИЦ. Не е имало никакви промени в дома и семейството.

Далеч съм от мисълта, както казах, да прогнозирам каквото и да било по Хирон. Който иска, да го прави.  ;D
А пък и откакто е в съвпад с Нептун, влиянието му трудно може да бъде отделено, те си действат заедно. След около две години мисля, че Нептун също ще ингресира в Риби, където е неговата естествена обител. Та да ви питам влиянието на коя планета ще се усети по-силно в транзит през важна радикална точка - Нептун или Хирон?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #33 -: Април 21, 2010, 11:05:41 am »

като тр.плутон е главният мъчител, никой не го подлага на съмнение, сигурно съм мазохист :'(

"Господ давал на човек толкова, колкото можел да понесе."
Така гласи една стара поговорка, с която въобще не съм съгласна,
защото има хора дето се разболяват, други полудяват.
Щом сме здрави, психически и физически, значи всичко е наред.
Аз мисля, че някои хора имат късмета да излизат по-силни от
някои ситуации.

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Април 21, 2010, 11:13:02 am »
Преди 4 години Хирон ми ебил в свпад с ИЦ. Не е имало никакви промени в дома и семейството.

Далеч съм от мисълта, както казах, да прогнозирам каквото и да било по Хирон. Който иска, да го прави.  ;D
А пък и откакто е в съвпад с Нептун, влиянието му трудно може да бъде отделено, те си действат заедно. След около две години мисля, че Нептун също ще ингресира в Риби, където е неговата естествена обител. Та да ви питам влиянието на коя планета ще се усети по-силно в транзит през важна радикална точка - Нептун или Хирон?  :blink:

Аз обичам да се шегувам по отношение на този съвпад, казвайки, че Хирон е болката, а Нептун -анестезията. Ситуацията ескалира с преминаването упойката.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #35 -: Април 21, 2010, 11:23:08 am »
Та да ви питам влиянието на коя планета ще се усети по-силно в транзит през важна радикална точка - Нептун или Хирон?  :blink:

Лили, аз съм на мнение ,че двете планети действат много различно. макар и оскъдна да е информацията за тях ,макар и малко изследвани с ключовите думички с които разполагаме за всяка една от тях ,можем да различим и отчетливо влиянието им.
при нептун всички знаем ,че има илюзий,измами , но и божествена любов , смирение.
при хирон има болка ,но и лечение ,двойнственност и мостове...
много са различни!
не знам защо ,но хирон много ми прилича на меркурий...струва ми се ,че е хермафродит!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #36 -: Април 21, 2010, 11:24:19 am »

Далеч съм от мисълта, както казах, да прогнозирам каквото и да било по Хирон. Който иска, да го прави.  ;D
А пък и откакто е в съвпад с Нептун, влиянието му трудно може да бъде отделено, те си действат заедно. След около две години мисля, че Нептун също ще ингресира в Риби, където е неговата естествена обител. Та да ви питам влиянието на коя планета ще се усети по-силно в транзит през важна радикална точка - Нептун или Хирон?  :blink:

Докато Хирон е бил в съвпад с ИЦ започна незаслужена болка, свързана с дома, който управлява знакът, в който е Хирон - това, което Синухе писа. На мен Хирон ми е в Близнаци. Като се гледа кой дом управлява Близнаци (нарочно пиша не Меркурий, а Близнаци, понеже Меркурий управлява два знака), по него имах незаслужена болка. Това отмина, когато транзитният Плутон съвпадна с наталния Нептун, което дава промяна на личността. Тогава ми се промени личността, а и доста промени в живота.

Може би има връзка с това, което Небесна писа за Нептун:

Аз обичам да се шегувам по отношение на този съвпад, казвайки, че Хирон е болката, а Нептун -анестезията. Ситуацията ескалира с преминаването упойката.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Април 21, 2010, 11:50:31 am »
Та да ви питам влиянието на коя планета ще се усети по-силно в транзит през важна радикална точка - Нептун или Хирон?  :blink:

Лили, аз съм на мнение ,че двете планети действат много различно. макар и оскъдна да е информацията за тях ,макар и малко изследвани с ключовите думички с които разполагаме за всяка една от тях ,можем да различим и отчетливо влиянието им.

Действат различно, но когато са в точен съвпад, как действат? Двата принципа се обединяват, мисля си аз. И определено нептуновият ще е по-силен, защото Нептун е планета все пак.
Болката не е само по Хирон или Плутон, Нептун също носи болка, макар че го свързват с анестезията. Тя пък от своя страна не е нищо друго, освен начин да избягаме от болката, да притъпим усещането... Болката може да бъде и като дрога, т.е. ако е налице пристрастяване към нея, когато роденият се идентифицира с ролята си на жертва, със страданието. И това е по Риби и Нептун, а не по Хирон.
Независимо къде е Хирон, знакът Риби на Имум Цели често носи болка на родения, в редица случаи има доброволна или принудителна жертва в семейството или към/заради семейството... В книгата на Доротин Кьохлин "Кармична астрология" Риби и Дева се определят като знаци, натоварени с карма. Но тук кармата се израява в служене и приемане чрез смирение. ИЦ в Риби е трудна позиция, ако в картата преобладава огнен акцент.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #38 -: Април 21, 2010, 12:23:18 pm »
Хирон вече ми мина през ИЦ.
Когато е бил в Козирог на път към ИЦ - приключих дългогодишна връзка по мое желание, макар че ми беше трудно и доста болезнено да го направя. След това се запознах със съпруга ми, оженихме се и напуснах родителите си. Като напускането на родителите ми аз приемам като избавление. По това време родих и големия си син. При съвпада с ИЦ - започнаха здравословните проблеми на майка ми, претърпя две операции и досега има здравословни проблеми, а е много млада. Пак по това време синът ми, още бебе се разболя от бронхопневмония и бяхме дълго в болница.Много проблеми със съпруга ми, временна раздяла. След като е влязъл във Водолей и е минал вече през ИЦ, забременях с малкия ми син. Проблемите на родителите ми продължиха, наложи се да продадат имущество и да отидат да живеят на друго място. На мен ми се наложи да преглътна много неща и да направя много компромиси, като наред с това във финансово отношение нещата се развиваха повече от добре допреди 1 година, когато ни удари кризата.
Сега Хирон се е запътил към 5 дом, като прави секстил с Луната, тригон с Меркурий и Уран, квадрат с Венера.
Очаквам някоя нова любов да ме тресне неочаквано, което няма да е добре, предвид семейното ми положениел

*

Nebesna

« Отговор #39 -: Април 21, 2010, 12:35:11 pm »
Хирон вече ми мина през ИЦ.
Когато е бил в Козирог на път към ИЦ - приключих дългогодишна връзка по мое желание, макар че ми беше трудно и доста болезнено да го направя. След това се запознах със съпруга ми, оженихме се и напуснах родителите си. Като напускането на родителите ми аз приемам като избавление. По това време родих и големия си син. При съвпада с ИЦ - започнаха здравословните проблеми на майка ми, претърпя две операции и досега има здравословни проблеми, а е много млада. Пак по това време синът ми, още бебе се разболя от бронхопневмония и бяхме дълго в болница.Много проблеми със съпруга ми, временна раздяла. След като е влязъл във Водолей и е минал вече през ИЦ, забременях с малкия ми син. Проблемите на родителите ми продължиха, наложи се да продадат имущество и да отидат да живеят на друго място. На мен ми се наложи да преглътна много неща и да направя много компромиси, като наред с това във финансово отношение нещата се развиваха повече от добре допреди 1 година, когато ни удари кризата.
Сега Хирон се е запътил към 5 дом, като прави секстил с Луната, тригон с Меркурий и Уран, квадрат с Венера.
Очаквам някоя нова любов да ме тресне неочаквано, което няма да е добре, предвид семейното ми положениел

Рая, а докато е транзитирал Хирон през 4-ти дом, имала ли си други значими ингреси на бавни планети в дома или транзити към планети в дома (както и твърди аспекти към господаря на дома)?