Здравей Гост

колко от пишещите тук имат ретро меркурий

• 29 Отговора
  • 3771 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
как усещате ретроградния период на меркурий?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

Re:колко от пишещите тук имат ретро меркурий
« Отговор #1 -: Април 22, 2010, 08:17:19 pm »
Моят по рождение е директен. Не усещам периодите на ретрограден Меркурий, освен това, че и аз като вас избутвам стари теми от форума напред.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Април 22, 2010, 08:17:34 pm »
харесвам периодите на ретро мерка през земните знаци...,

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #3 -: Април 22, 2010, 08:18:22 pm »

Защо?

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Април 22, 2010, 08:19:49 pm »
Моят по рождение е директен. Не усещам периодите на ретрограден Меркурий, освен това, че и аз като вас избутвам стари теми от форума напред.

и повечето от тях точно на време  :blink: и на място!

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Април 22, 2010, 08:47:27 pm »

Защо?
защото при мен меркурий управлява дсц и мц.
за мен той е изключително важна планета в натала ми.
вярно е ,че много време мина докато го осъзная ....,много вода изтече ,много коси побеляха ;D ,но го осъзнах.
земните домове в моя хороскоп са изключително добре поставени и аспектирани....с две думи добре проработени. в телец меркурий прави хармонични аспекти с главни точки и планети в картата ми ,в козирог е същото ,в дева отлично....
ела да го видиш ретро в риби в 4-ти дом ,или в близнаци в 7-ми , а в стрелец след 13-я градус- отврат /що няма иконка ,която бълва? :o?/....

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #6 -: Април 22, 2010, 09:25:42 pm »
в 1 дом водолей, съвпад с Юпитер и с Асцедента и тригон със Сатурн + Луната и още един тригон с Уран = голям въздушен тригон. управлява 4 дом и интерсептирана дева в 7 дом. много е завеян, и много забравя  :57:  обаче е много готин и ми върви през ретро периодите  :P

в момента транзитният ми е в 3 дом и ми предстои тези дни сключване на договор  :72:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Април 22, 2010, 09:33:10 pm »
в момента транзитният ми е в 3 дом и ми предстои тези дни сключване на договор  :72:

не те съветвам на ретро мерк да сключваш договор!
аз също казвам ,че на ретро и на мен ми върви ,защото и моя е ретро....но другите ,които нямат ретро им е трудничко и.....могат да направят чудеса ,когато тръгне директно.......

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #8 -: Април 22, 2010, 09:47:17 pm »

нотариално заверен предварителен договор, който при окончателно разплащане става официален нема изненади  ;)  па и боли ме гъзо - аз нищо не губя, тоя дет придобива да му мисли  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Април 22, 2010, 09:56:41 pm »

нотариално заверен предварителен договор, който при окончателно разплащане става официален нема изненади  ;)  па и боли ме гъзо - аз нищо не губя, тоя дет придобива да му мисли  :57:

ти си знаеш , аз само вметвам...

« Отговор #10 -: Април 22, 2010, 10:24:35 pm »
Аз съм с ретро в натала - 5ти дом, Риби, секстил с Венера, опозиции с Марс и Юпитер  :blink:
А днес се скарах с колежка - аз съм й казала ДА, тя чула НЕ и стана тарапаната  ;D В момента ми е на върха на 6ти дом, Овен Не й се дадох, да е слушала  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Април 22, 2010, 10:35:01 pm »
Аз съм с ретро в натала - 5ти дом, Риби, секстил с Венера, опозиции с Марс и Юпитер  :blink:
А днес се скарах с колежка - аз съм й казала ДА, тя чула НЕ и стана тарапаната  ;D В момента ми е на върха на 6ти дом, Овен Не й се дадох, да е слушала  ;D

би ли гласувала?
не виждам глас за риби ;) :blink:

*

holanda

« Отговор #12 -: Април 22, 2010, 10:47:13 pm »
и аз имам ретро Мерк в Дева в анарета...

днес се скарах с мениджъра на компанията,които ми се 'отваряше'' заради закъснение от 5 минути :angry:.Принципно не отвръщам на провокации,но от тоз ретро Мерк ми дойде бързата мисъл и го скастрих подобаващо ;D ;D.

само незнам дали утре мен няма да скастрят :-X

« Отговор #13 -: Април 23, 2010, 06:04:03 am »
Гласувах за знак, но не разбрах как се гласува втори път - за дом

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #14 -: Април 23, 2010, 07:08:24 am »
Почти на 30градуса в Телец ,2 ри дом .От съвпад със Слънцето го делят 42 минути.

Изключително обърнат навътре  .Обича да трупа информация ,а кога ще я използва и въобще дали ще я използва ,много много не го вълнува.Идеята е да има  :rolleyes:  :blink:

« Отговор #15 -: Април 23, 2010, 07:46:31 am »
В натала е директен 2гр на Скорпион, но по прогресии е ретрограден в момента, и поради това предполагам в момента съм по-общителна,
имам повече контакти, а и срещам хора, които не съм виждала с години. Я

*

Nebesna

« Отговор #16 -: Април 23, 2010, 08:25:11 am »
в момента транзитният ми е в 3 дом и ми предстои тези дни сключване на договор  :72:

аз също казвам ,че на ретро и на мен ми върви ,защото и моя е ретро....но другите ,които нямат ретро им е трудничко и.....могат да направят чудеса ,когато тръгне директно.......

това е клише и не винаги вярно. Моя приятелка, която няма ретро Мерк в натала си прие предложение за смяна на работата си точно на ретро Мерк, което преди това беше отхвърлила при директен меркурий. Но по ретро Мерк те излязоха с нови, още по-примамливи условия и тя не можа да устои. Това е само един пример за това как на човек с директен Меркурий му е провървяло по ретро Меркурий.

« Отговор #17 -: Април 23, 2010, 08:28:45 am »
   Моя е ретро Коза, в VІІ дом, няма мажорни аспекти, ако не броим съвпада от 7 градуса със Слънцето...Квадрат и половина със Сатурн/Юнона, полусекстил с Нептун, куинконс с Фортуната и точен септил със СЛВ...Не обръщах и аз внимание на Меркурий, но поради някои странни съвпадения - май ще трябва да го изследвам, още повече, че като бърза планета, при транзитите се отключват разните му там събития. В картата ми действа като злотворна планета. Управлява АСЦ.  

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Април 23, 2010, 09:47:02 am »
в момента транзитният ми е в 3 дом и ми предстои тези дни сключване на договор  :72:

това е клише и не винаги вярно. Моя приятелка, която няма ретро Мерк в натала си прие предложение за смяна на работата си точно на ретро Мерк, което преди това беше отхвърлила при директен меркурий. Но по ретро Мерк те излязоха с нови, още по-примамливи условия и тя не можа да устои. Това е само един пример за това как на човек с директен Меркурий му е провървяло по ретро Меркурий.

в астрологията има много клишета. ефекта на ретро мерка се усеща по-късно...винаги!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #19 -: Април 23, 2010, 09:53:54 am »
Ако става дума за работа по ретро Меркурий излизат много предложения, но да сключиш самия договор, наистина според мен би било глупаво.

Имам няколко примера край мен, които все в такъв период си купуват техника, вещи, коли. Само проблеми. И не разбирам защо им действа така изкушаващо този Меркурий, че все тогава ги ръчка да го правят, при това всичко се случва прекалено бързо, за да им дадеш съвет.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.