Здравей Гост

Пълнолуние 28 април

• 54 Отговора
  • 10095 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Пълнолуние 28 април
« -: Април 22, 2010, 10:54:56 pm »
Смятате ли,че е тревожно,че това пълнолуние ще ми се случи в 4ти дом,скорпион в съвпад с черна луна? :'(

Re:Пълнолуние 28 април
« Отговор #1 -: Април 22, 2010, 11:55:24 pm »
Смятате ли,че е тревожно,че това пълнолуние ще ми се случи в 4ти дом,скорпион в съвпад с черна луна? :'(

НЕ, как пък го измисли това ?  :57:

*

Divna

« Отговор #2 -: Април 23, 2010, 12:10:36 am »

Много вероятно е да се отключи "шестото" ти чувство. Да излязат на повърхността дълбоко забравени "спомени" свързани с рода, корените, най-близкото ти обкръжение. Емоциите ще са на преден план.
Аз лично не виждам никакъв повод за притеснения.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3 -: Април 23, 2010, 06:57:19 am »
...на мен ми съвпада с началото на лунарно завръщане.....
...пълнолунията са кулминация, натрупване и рвеме за решаване на натрупани проблеми.....и ососбено пък в скорпион....хората стават по-емоционални, емоциите и силните чувства вземат превес, възможни са конфликти ...
...лилитката май не е от най-чувствителните точки в картата....и да е ефекта може би няма да е толкова осезаем а по-скоро може би ще е на някакво подсъзнателно ниво.....
тъй си мисля де.... :unsure:

:blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4 -: Април 23, 2010, 07:18:59 am »
Е,успокоихте ме :blink:
Новолунието се случи в 10ти ,и наистина доста от нещата описани от Ръшам се случиха.Бяха добри като събития.
За пълнолуние в 4ти не казва добри неща,затова реших да се допитам до вас :rolleyes: :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5 -: Април 23, 2010, 08:40:43 am »

За пълнолуние в 4ти не казва добри неща,затова реших да се допитам до вас :rolleyes: :rolleyes:
  Пълнолунието представлява опозиция между Слънцето и Луната. И поради тази причина не може да бъде само в 4 дом, а и в 10.  :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6 -: Април 23, 2010, 08:44:38 am »

Пълнолунието представлява опозиция между Слънцето и Луната. И поради тази причина не може да бъде само в 4 дом, а и в 10.  :rolleyes:
Да,разбирам.
Може да се очакват събития както по 4ти,така и по 10ти.
Но най-вече 4ти, защото луната е пълна,а не слънцето ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7 -: Април 23, 2010, 10:30:45 am »
при мен пълноЛудието попада в 11-ти ,почти на к12.
на 08гр.07 мин в скорпион...
на 10гр. 54мин. в риби имам сатурн -приемам го за тригон като аспект това пълноЛудие ;D.
и тъй като в натала имам точен секстил м/у сатурн и луна очаквам нещо добро да се случи...все пак оста 5/11 е късметлийска ос.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #8 -: Април 23, 2010, 02:04:25 pm »

Да,разбирам.
Може да се очакват събития както по 4ти,така и по 10ти.

Е, ти си знаеш най-добре.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Април 23, 2010, 02:11:51 pm »

луната виждала ли си я над езеро? или над водна повърхност?
търси я не в 4-ти , а отсреща в 10-ти там е събитието!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #10 -: Април 23, 2010, 03:10:51 pm »

луната виждала ли си я над езеро? или над водна повърхност?
търси я не в 4-ти , а отсреща в 10-ти там е събитието!
Еми,благодаря.
Толкова ли беше трудно да кажете,че събитието ще е по 10ти ,а не 4ти където попада пълнолунието. :o
Толкова думи се изписаха.....
Изобщо така ли да разглеждаме пълнолунията - попада в 6ти например,но ние търсим събитие по 12 дом????
Странно това не съм го знаела...

п.с. в 10ти по ме устройва ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Април 23, 2010, 03:23:19 pm »
разглеждам и двата дома.
това ти го споделих от личен опит. може и да не го приемеш за вярно ,но при мен работят така , а аз го отдавам на това ,че луната винаги осветява срещуположното фокусирайки го..... :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #12 -: Април 23, 2010, 03:24:13 pm »
разглеждам и двата дома.
това ти го споделих от личен опит. може и да не го приемеш за вярно ,но при мен работят така , а аз го отдавам на това ,че луната винаги осветява срещуположното фокусирайки го..... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Април 23, 2010, 03:32:56 pm »
разглеждам и двата дома.

:wink2: моля!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #14 -: Април 23, 2010, 05:41:34 pm »
разглеждам и двата дома.

Марая, когато става дума за новолуние принципа не е същия нали ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Април 23, 2010, 05:50:22 pm »
разглеждам и двата дома.

Марая, когато става дума за новолуние принципа не е същия нали ?

мойто мнение е ,че при новолуние луната е силна там където е самото новолуние....,не отсреща.при пълнолунието е друга работа ,пълна ,прелива отсреща....отразява.
пак повтарям ,търся си отговорите сама ,наблюденията ги споделям с вас ,търсейки потвърждение...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #16 -: Април 23, 2010, 07:32:53 pm »
Да има логика.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #17 -: Април 23, 2010, 07:39:11 pm »
Божее, то имало цяла тема. Прехвърлям поста тука, както и написаното от Лили.

*

Nebesna

« Отговор #18 -: Април 23, 2010, 07:39:43 pm »
На 28 април пълнолунието е под знака на Скорпион. Пада се на 8 градуса и 6 мин. Мой познат има Луна приблизително на толкова. Лелее, тази скорпионска Луна съвсем ще побеснее. да е жив и здрав човека и дано го преживее без много лични жертви и душевни рани.

Пълнолуние означава, че Слънцето е в точна опозиция на Луната. В точните градуси на Слънце в Телец ще се намира и ретрограден Меркурий.

В моя личен хороскоп пълнолунието се пада: Луна на куспидата на 11-ти дом, а Слънце и меркурий на куспидата на 5-ти. Детенце има изпит точно на 28-ми, ама че късмет!?

Кой какво очаква от пълнолунието?

*

Nebesna

« Отговор #19 -: Април 23, 2010, 07:40:22 pm »
Лили написа:

"Лично аз вече нищо не очаквам, при мен и новолунието не проработи.  Grin
Бившия има Слънце в 8ия градус на Телец, управлява му ИЦ и се намира в 12 дом. Наскоро сподели, че смята да тегли неголям кредит. Кредитът е необходим за семеен имот, наследствено жилище. Щели да му сменят статуса, за да го дадат под наем, трябва да се вадят някакви документи. А той в момента е единственият в семейството, който работи на трудов договор, затова кредитът ще е на негово име. Но не се знае дали ще му го отпуснат, тъй като работодателят, за да си спести някой лев, го осигурява на половин работен ден /понеже осигурителният праг за дизайнери бил много висок, да ги таковам в мизерниците!/."