Здравей Гост

ЗА МАРСА ВЪВ ВОДОЛЕЙ - ти ли беше ,ти ли беше.....

• 61 Отговора
  • 8104 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re:ЗА МАРСА ВЪВ ВОДОЛЕЙ - ти ли беше ,ти ли беше.....
« Отговор #20 -: Април 23, 2010, 10:39:20 pm »
Уху закачате се с Марсовете във Водолей !

ДОБРЕ, че са ми дали поне нещо във водолей, да не умра от скука  в тоя живот;D

Обаче как да се зарадва човек на сектистилчето на Марс във водолей с Уран, кат отзаде му седи цяла квадратура със сатъра  :'(

И на това му се вика късметт, да се родиш късметлийска зодия и да ти я  заключат в шести дом (Стрелец) , ко съм правила в тия минали животи, та са докарах до шести дом.

Някой ако иска да му преподавам духовни уроци да заповяда , ще му услужа по шести дом, ако пък някой иска други работи по марс във водолей в осми дом пак да заповяда, много съм добра в астралния секс  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Април 23, 2010, 10:39:57 pm »
мъжа ми харесваше секс само в кревата ,уфф,че досадно!

По мои наблюдения това в повечето случаи е характерно за Марсовете в Телец/Скорпион. Бившия обаче бе към изключенията, но при него оста Стрелец/Близнаци е много натоварена.  :-[

ТЦ ,такова не се намира в колекцията ми - телец имам впредвид.
в синастрията с мъжа ми имаме следните аспекти:
негова венера на 19 в овен на квадрат мой марс.
негов марс на 4 близо в скорпион на опозе моя луна в телец на 11.
моя венера квадрат негов марс.
уж ,квадратите това ,онова...ама йок.
обаче пича има в близост на к8 - сатурн. венера също е в 8-ми.
иначе моя марс попада в неговия 5-ти , неговата венера също попада в моя 5-ти. да секс имаше ,но не секса на скорпионския марс....дали заради сескикарето на марс/слънце- изявата...абе не знам ,ама е факт!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #22 -: Април 23, 2010, 10:42:19 pm »
Инти, от няколко дни все си мисля къде си. Телепатията е сработила.  ;D И кога, ако не сега да се появиш - на р.Мерк.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #23 -: Април 23, 2010, 10:43:06 pm »
Не бе Марая,просто диагнозата е страшна-на мъжа ти Марса е ретро  :(  ;D

ко съм правила в тия минали животи, та са докарах до шести дом.

Ми как какво-вилняла си по 5ти и за това сега ти викат-хващай метлата и чисти след купона  ;D

*

Divna

« Отговор #24 -: Април 23, 2010, 10:46:13 pm »
Ми че как няма да ти харесва като имаш  :rolleyes: ;)Абе най-важното е да имаш с какво да го изненадаш,да има елементи дето не си ги е представял-моето въображение вече работи  :P

:88: :57: :57: :57: :57: и аз така...малеее ,верно ли марс тригон уран е виновен?! :-[ ;D ;D

м/у другото винаги са ме привличали нестандартните места , нестандартния подход.
мъжа ми харесваше секс само в кревата ,уфф,че досадно!
друго си е на улицата в асансьора ,на пътя....лелееее :-[ :-[
ама какво пък ,човещинка и въпрос на споделяне... ;D

Ха, и аз го имам тоя тригон  :blink:.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #25 -: Април 23, 2010, 10:46:36 pm »
Наистина и на мен ми прави впечатление колко много се нищи секса в този форум. Често всяка тема прелива натам. Слънцето му е в Овен, а Марс в Близнаци.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Април 23, 2010, 10:46:44 pm »
Ми как какво-вилняла си по 5ти и за това сега ти викат-хващай метлата и чисти след купона  ;D

Хаха, значи да очаквам в следващото прераждане да имам натоварен 6 дом?  ;D Аз сега го проработвам бе, хора!  :( Имам чувството, че петодомният ми стелиум работи по шести дом.  :41:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #27 -: Април 23, 2010, 10:46:56 pm »
Не бе Марая,просто диагнозата е страшна-на мъжа ти Марса е ретро  :(  ;D

Ми на ти с пълен на МАХ  с тоя пети дом купонясвай сега, после ми дзърни горе да кажа ко те чака след пети дом  да си направиш програмата за следващия живот ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Април 23, 2010, 10:47:34 pm »

Всеки път като съм в самолет си го мисля. Ама тоалетните там са много малки  ;D

Не знам дали важи за всички въздушни Марсове или само за Уранови,но искат пространство,не обичат теснотия,това да не ти е Марс в Скорпион дето се чудиш как стана така че няма къде да избягам!  :57: :57: :57:

:57: :57: :57:
широко викаш Нухе...
може и на полето ,на въздух ,на последния етаж на някой висок изключително екстравагантен хотел....
ааа,кво шЪ каИШ? :86: :88:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #29 -: Април 23, 2010, 10:48:02 pm »
Инти, от няколко дни все си мисля къде си. Телепатията е сработила.  ;D И кога, ако не сега да се появиш - на р.Мерк.  ;)

Баси ретро Меркурия, ще напиша една страница в неговата тема!!!

Тук съм Сънрейн ! Не съм ти получила факс сигнала, да не бъркаш адреса?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Април 23, 2010, 10:49:31 pm »
На послединя етаж на някой висок изключително екстравагантен хотел не бих отказала и аз  ;D, особено ако е в джакузи, ще импонира на рибешкия ми Марс.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #31 -: Април 23, 2010, 10:51:12 pm »
Не съм ти получила факс сигнала, да не бъркаш адреса?

Ми вероятно трудно приемаш към този момент.  :P Но все пак съм те повикала, значи аз поне предавам.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Април 23, 2010, 10:52:04 pm »
Не бе Марая,просто диагнозата е страшна-на мъжа ти Марса е ретро  :(  ;D

верно бе ,сега включвам..., ама по прогресия не ле дирекшън бе? ;D ;D ;D

малееее ,моя е във втори ,сещайте се направо ще съм си уличница в следващата инкарнация!!!! ;D ;D ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #33 -: Април 23, 2010, 10:53:18 pm »
До там ли ви е въображението ?

На мен пък много ми се иска да се гмурнем в подводна пещера, от онези океанските, нали знаете че има въздушни джобове, където можеш спокойно да изплуваш,представете си постлани с цветя и палмови листа прастари скални образувания, лека пламтяща светлина от свещ, ако е вечер, ако е през деня и има и дупка от чийто процеп да се пропускат слънчевите лъчи всичко би било толкова съвършено....

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Април 23, 2010, 10:55:53 pm »

На мен пък много ми се иска да се гмурнем в подводна пещера, от онези океанслите, нали знаете че има въздушни джобове, където можеш спокойно да изплуваш,представете си постлани с цветя и палмови листа прастари скални образувания, лека пламтяща светлина ако е вечер, ако е през деня и има и дупка от чийто процеп да се пропускат слънчевите лъчи всичко би било толкова съвършено....

еее ,Инти вкарваш и романтика и дълбаеш към нептуняяя ,няма бягане от него...
абе ,високо ,високо ,високо високо застани....по уран .
и ако падне и някоя гръмотевица до теб...бая възбуждащо! ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #35 -: Април 23, 2010, 10:56:07 pm »
Мен пък по ме влече някъде на върха на небостъргач,на самият покрив (Лили и тебе ще уредим,там често има басейни  ;D ),представям си че е нощ,има метеоритен поток,музика звучи,свещи запалени и акта става примерно в люлеещ се хамак  ;D

Друга добра идея е-аз и преди съм казвал на Марая,че не обичам самолети,а хеликоптери-сега загрях защо  :o 1во самолетите са вече мега стандарт,а хеликоптера е по-индивидуален избор; и 2ро-обичам въздуха и отворените врати, вятъра ,да усещам природата-та идеята ми е вече през деня,докато пилота ни разкарва някъде над някоя природна и екзотична местност,отзаде да стават чудесийки с един прекрасен изглед и вятърните потоци да засилват разните ефекти  :-[

*

Divna

« Отговор #36 -: Април 23, 2010, 10:56:45 pm »
Накрая си помислих, че ми е купил нарочно възможно най-скапаната играчка. Взе, че се оказа вярно.

Ми манипулативен Марс във Везни какво искаш  :P Но тъй като тази манипулация е наистина чаровна си заслужава да се отбележи като плюс  :clap:

Оффф,нали и устата ми Водолейска няма се стърпя да питам-а как приема идеята за играчки по време на акта?  :rolleyes:

Правим си изследване на реакциите на различните Марсове спрямо иновациите  :57:

Марс във Везни винаги ще държи на изискаността и в известна степен на нормите,това което уж минава за класика, щото самият знак е такъв,но знае ли се като въздух-би трябвало да умее да се адаптира,да не проявява голямо его.
Щото за да приемеш една играчка по време на акт,се иска да не подхождаш с его.

Синухе, аз само един Марс във Везни познавам, така че мога само за него да кажа.
Много е отворен към всички техники и иновации. Никакви задръжки и никакви скруполи. Богато въображение и невероятна енергия.  
Мисля си, че секса с два въздушни Марса е все едно да си наистина в облаците (и духом и тялом). Мога да кажа само, че е прекрасно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Април 23, 2010, 10:58:00 pm »
Марайче, представи си само как пристигате с личен хеликоптер, кацате на покрива на хотела /предварително си резервирала целия покривен етаж само за вас двамата  :P/... По средата има голямо джакузи, а по ръба на покривното пространство много, много запалени свещи... Предварително предупреждаваш кмета на града да забрани на всички летящи обекти с идентифициран и неидентифициран произход да прелитат над покрива на хотела, за да не ви обезпокояват в толкова интимен момент.  :-[ Ма за да го изненадаш някак си, ще трябва неква шоу програма да се предвиди.  ;D Например, слагаш едно наргиле с ДМТ и пътуването започва.  :49:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #38 -: Април 23, 2010, 10:58:00 pm »

На мен пък много ми се иска да се гмурнем в подводна пещера, от онези океанслите, нали знаете че има въздушни джобове, където можеш спокойно да изплуваш,представете си постлани с цветя и палмови листа прастари скални образувания, лека пламтяща светлина ако е вечер, ако е през деня и има и дупка от чийто процеп да се пропускат слънчевите лъчи всичко би било толкова съвършено....

еее ,Инти вкарваш и романтика и дълбаеш към нептуняяя ,няма бягане от него...
абе ,високо ,високо ,високо високо застани....по уран .

Да, нептунианското си го имам заложено от съвпада на Венера и Нептун, ама нестандартното си е от Марс, хотели -мотели, туй сме го гледали .....

*

Синухе

• 4978
« Отговор #39 -: Април 23, 2010, 10:59:35 pm »

Охааааа  ;D Звучи много хубаво  :P

С такива мълнии мога ти кажа,че ако ще и Марса да е ретро по натал,поне за час ще стане директен!  :mellow: