Здравей Гост

ЗА МАРСА ВЪВ ВОДОЛЕЙ - ти ли беше ,ти ли беше.....

• 61 Отговора
  • 8138 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ЗА МАРСА ВЪВ ВОДОЛЕЙ - ти ли беше ,ти ли беше.....
« Отговор #40 -: Април 23, 2010, 11:00:40 pm »
Мен пък по ме влече някъде на върха на небостъргач,на самият покрив (Лили и тебе ще уредим,там често има басейни  ;D ),представям си че е нощ,има метеоритен поток,музика звучи,свещи запалени и акта става примерно в люлеещ се хамак  ;D

Друга добра идея е-аз и преди съм казвал на Марая,че не обичам самолети,а хеликоптери-сега загрях защо  :o 1во самолетите са вече мега стандарт,а хеликоптера е по-индивидуален избор; и 2ро-обичам въздуха и отворените врати, вятъра ,да усещам природата-та идеята ми е вече през деня,докато пилота ни разкарва някъде над някоя природна и екзотична местност,отзаде да стават чудесийки с един прекрасен изглед и вятърните потоци да засилват разните ефекти  :-[

това ми харесва...,при това много!
действа възбуждащо дори и факта ,че някой би могъл да види нещо.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #41 -: Април 23, 2010, 11:00:51 pm »

Мисля си, че секса с два въздушни Марса е все едно да си наистина в облаците (и духом и тялом). Мога да кажа само, че е прекрасно.

Ми браво!  :clap: Радвам се за теб  :blink:

Сега ми хвърлящ разни фитили,къде ми трябваше да питам  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Април 23, 2010, 11:03:00 pm »
Ъъъ... не схванах аз.  :-[
Секс с два или между два въздушни Марса? Щото ако ще е с два, общо стават трима.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #43 -: Април 23, 2010, 11:03:26 pm »
Мен пък по ме влече някъде на върха на небостъргач,на самият покрив (Лили и тебе ще уредим,там често има басейни  ;D ),представям си че е нощ,има метеоритен поток,музика звучи,свещи запалени и акта става примерно в люлеещ се хамак  ;D

Друга добра идея е-аз и преди съм казвал на Марая,че не обичам самолети,а хеликоптери-сега загрях защо   :o 1во самолетите са вече мега стандарт,а хеликоптера е по-индивидуален избор; и 2ро-обичам въздуха и отворените врати, вятъра ,да усещам природата-та идеята ми е вече през деня,докато пилота ни разкарва някъде над някоя природна и екзотична местност,отзаде да стават чудесийки с един прекрасен изглед и вятърните потоци да засилват разните ефекти  :-[

Синухе, в хеликоптер ще ти бръмне главата (много е шумно).
На яхта е супер. Пожелавам ти го!

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Април 23, 2010, 11:03:57 pm »
значи марса си търси стихията ,така ли мислиш Дивна? :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #45 -: Април 23, 2010, 11:04:24 pm »
+1 Марс във Везни :P-хич не ми е притеснено да съчетавам егото си с афинитетът към новите технологии в леглото :P...и насам-натам ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #46 -: Април 23, 2010, 11:04:36 pm »
Предварително предупреждаваш кмета на града да забрани на всички летящи обекти с идентифициран и неидентифициран произход да прелитат над покрива на хотела, за да не ви обезпокояват в толкова интимен момент.  :-[ Ма за да го изненадаш някак си, ще трябва неква шоу програма да се предвиди.  ;D Например, слагаш едно наргиле с ДМТ и пътуването започва.  :49:

Хахаха  ;D

Само че аз имам идея-няма да гониме НЛОто-те ще са част от шоу програмата!Т.е. докато си в актова позиция да ти кръжат НЛО войаори  ;D И вече баш по Марс във Водолей-може да се покани някой извънземн за групово участие, ако има подходящите органи за това разбира се  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #47 -: Април 23, 2010, 11:08:39 pm »

Синухе, в хеликоптер ще ти бръмне главата (много е шумно).
На яхта е супер. Пожелавам ти го!

Че няма ли тапи за уши бе (АСЦ ми се обажда)  ;D
Ох и на яхта ми звучи много добре,но там е по романтиката и Нептун,не че бих отказъл,но сега сме на Уранова вълна  :blink:

Абе едва ли я търси,но е нормално еднаква стихия да дава лесен резонанс.

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Април 23, 2010, 11:10:40 pm »
Ъъъ... не схванах аз.  :-[
Секс с два или между два въздушни Марса? Щото ако ще е с два, общо стават трима.  ;D

е и това ако не е по водолейски- здраве му кажи!

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Април 23, 2010, 11:13:28 pm »
Предварително предупреждаваш кмета на града да забрани на всички летящи обекти с идентифициран и неидентифициран произход да прелитат над покрива на хотела, за да не ви обезпокояват в толкова интимен момент.  :-[ Ма за да го изненадаш някак си, ще трябва неква шоу програма да се предвиди.  ;D Например, слагаш едно наргиле с ДМТ и пътуването започва.  :49:

Хахаха  ;D

Само че аз имам идея-няма да гониме НЛОто-те ще са част от шоу програмата!Т.е. докато си в актова позиция да ти кръжат НЛО войаори  ;D И вече баш по Марс във Водолей-може да се покани някой извънземн за групово участие, ако има подходящите органи за това разбира се  ;D

:57: :57: :57: е тука вече паднах от смях...визуализирах!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Април 23, 2010, 11:18:59 pm »
И вече баш по Марс във Водолей-може да се покани някой извънземн за групово участие, ако има подходящите органи за това разбира се  ;D

Органите на картинката ми изглеждат много подходящи за целта.  ;D Сигурна съм, че водолейския Марс ще остане очарован.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Април 23, 2010, 11:23:47 pm »
И вече баш по Марс във Водолей-може да се покани някой извънземн за групово участие, ако има подходящите органи за това разбира се  ;D

Органите на картинката ми изглеждат много подходящи за целта.  ;D Сигурна съм, че водолейския Марс ще остане очарован.  ;D

Лили ,зеленото хоботче ли да гледаме? :o :o ;D ;D
леле ,то показва 18:30!
неее, :41: ,моля ви кажете ми ,че марс винаги гледа към средата на небето....0:00 или 12:00 часа ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Април 23, 2010, 11:27:04 pm »
Виж червеното отзад.  :P Но мисля, че предназначението му е друго...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Април 23, 2010, 11:30:06 pm »
Виж червеното отзад.  :P Но мисля, че предназначението му е друго...  :-[

;D ;D ;D
последно ,какво харесва марс във водолей?
как изразява сексуалната си енергия?
коя е любимата му поза в секса?
 ;D ;D ;D
хайде де ,с чингел ви вадя думичките....

*

Divna

« Отговор #54 -: Април 24, 2010, 12:56:08 am »

Да. Енергията която протича е сходна. Не знам марса ми дали би си подхождал с близнашкия например или със себеподобния си /водолейски/.
Определено водолейския ми марс се чувства много добре с везнишкия. Всичко което водолейския мечтае да направи - везнишкия го подкрепя, всичко, което водолейския предлага - везнишкия е очарован. Изненадите не са само от към водолейския, те са и от везнишкия. Марс във Везни също е способен да изненада и то го прави с невероятен финес, така че да не го забравиш ;D

*

holanda

« Отговор #55 -: Април 24, 2010, 01:03:53 am »

Да. Енергията която протича е сходна. Не знам марса ми дали би си подхождал с близнашкия например или със себеподобния си /водолейски/.
Определено водолейския ми марс се чувства много добре с везнишкия. Всичко което водолейския мечтае да направи - везнишкия го подкрепя, всичко, което водолейския предлага - везнишкия е очарован. Изненадите не са само от към водолейския, те са и от везнишкия. Марс във Везни също е способен да изненада и то го прави с невероятен финес, така че да не го забравиш ;D

Марс във Везни търси такъв във Водолей.. ;D ;Dако не-поне сходен ;D!!!!!!

/of,днес определено ми имаше нещо ;D/

*

Divna

« Отговор #56 -: Април 24, 2010, 01:45:36 am »

Марс във Везни търси такъв във Водолей.. ;D ;Dако не-поне сходен ;D!!!!!!

/of,днес определено ми имаше нещо ;D
/

Споко и с мен е така  :blink:
Днес транзитен ретрограден Меркурий  е в каре с транзитен Марс. Те са виновни  ;D

« Отговор #57 -: Април 24, 2010, 07:57:09 am »
    :93: Тва снощи яко ви е перал хормона по главата -  ;D ;D ;D, пардон Уран.....Нямам грам опит с водолейски Марсове, на мен ми дай Лъвски, Скорпионски и Близнашки....

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #58 -: Април 24, 2010, 09:01:27 am »
мъжа ми харесваше секс само в кревата ,уфф,че досадно!

По мои наблюдения това в повечето случаи е характерно за Марсовете в Телец/Скорпион.

Тццц... не е характерно при всички.  ;)

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #59 -: Април 24, 2010, 09:08:19 am »
    :93: Тва снощи яко ви е перал хормона по главата -  ;D ;D ;D, пардон Уран.....Нямам грам опит с водолейски Марсове, на мен ми дай Лъвски, Скорпионски и Близнашки....

По-добре да бяха почесали ....... Марсовете си в това прекрасно нощно време, вместо езиците.  ;D Но понякога човек и от приказки има нужда, хеле пък въздушните Марсове.  ;)