Здравей Гост

ВЕЩИЧКА И МАРАЯ И ОПИТА ИМ С ИНДИГО И КРИСТАЛ

• 141 Отговора
  • 22762 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Тази тема я пускам ,защото мисля ,че вълнува много хора.
говори се много за децата на новото хилядолетие , но опит имат малцина.
стана дума за това в тема ГОВОРИЛНЯ...
предлагам да се прехвърлят тук постовете касаещи опитността и да продължиме с разсъжденията ,като можем дори и да разгледаме картите на визираните от мен и Вещичка деца....

цитат на Дивна от тема "Говорилня2"Хело, едно дете с конкретни възможности винаги се откроява. А майката първа вижда в детето си тези заложби.
Марая и Вещичка щом се занимават с астрология значи имат и добра интуиция, така че не ги подценявай - видели са каквото е трябвало да видят. Освен това и Марая и Вещичка не са с по едно дете, за да си мислят, че то им е гений. Могат да сравняват и да преценяват.
« Последна редакция: Април 26, 2010, 01:01:33 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:ВЕЩИЧКА И МАРИЯ И ОПИТА ИМ С ИНДИГО И КРИСТАЛ
« Отговор #1 -: Април 26, 2010, 12:02:31 pm »
това, че оценяваш възможностите на едно дете, не ти замазва очите за да го видиш що за говедо може да бъде като реши    синът има способността да сънува бъдещата реалност 1:1 и на другия ден да се случва или пък получава дежавута постоянно малко преди да се случи каквото и да било. колкото и да го насърчавам обаче, оно си рупа ли, рупа... дай му компютри, манджа и пари и му гледай сеира - пълен материалист до мозъка на костите си. Слънце в теле и Мерк в теле /любимият ми Мерк   / и асцедент скорпи + Плутон в скорпи  в 1 дом. идиговата му аура я виждам обикновено и съм разговаряла с духа му в една медитация и на въпроса ми защо е тук на тази планета отговорът беше: за да ти помагам!... ама все тая де    ако под помагане се има в предвид трошене на нерви - мнооо добре се справя със задачата си детето    

щерката аурата и е кристална /с цветовете на дъгата/ и също като Марая има съвпад на Плутон с МС, но на детето Плутоня е в скорпи и може и да бъде много по-голямо диване от Марая... и като прибавим, че Слънцето и е в точно опозе на мойто... може да се каже, че живея на бойно поле с две такива деца         при нея обаче е много силно застъпен хуманизма и любовта към добичетата и природата... та това е де...

не виждам причина за хвалба с такива деца. деца като всички останали са. докато не открият самите те собствените си възможности и не започнат да ги използват, при тях може да се говори само за потенциал и нищо друго!!! всичко друго ще са празни приказки    а моите все още нищо не са открили и дори и да са открили върха на айсберга - нищо не е осъзнато.

;D ;D
« Последна редакция: Април 26, 2010, 12:12:35 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Април 26, 2010, 12:08:22 pm »
Абсолютно различни са всички кристални деца , единственото което ги свързва е магнетизма ,който се усеща от присъствието им , както и очите!
при мойто кристалчета има спомени за събития ,които са изумявали дори и баба им- тома неверни.
наред с това , сънищата й са много ясни ,бих казала кристални. тя знае отговорите на въпроси , на които дори и възрастните се замислят.
както при Вещичка , аурата е кристална с блясък на диамант. харизматична е!
поведението се мени много често ,смеха е кристален и заразителен....

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Април 26, 2010, 12:34:44 pm »
в картата слънцето е в екзалтация ,луната е в екзалтация , венера е в екзалтация , уран е на трон ,управител на мц и е в 10-ти дом.
всички планети са над хоризонта. акцентиран 12-ти дом!
слабопоставени марс , меркурий....

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Април 26, 2010, 12:44:27 pm »
страхотна интуиция
телепатичен контрол в/у цялото семейство
раздразнителност
честа промяна в настроението
изключително чувство за естетика
хуманизъм
безусловна любов към животните
свръхчувствителност
влияние от лунните цикли
невероятно усещане за природата ,камъните /всякакви/
отнема болката с ръце

ха ,сега откъде в натала можем да извадим тази информация?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Април 26, 2010, 12:48:36 pm »
В картата на най-малката ти щерка има Кала Сарпа Йога, т.е. всички планети /от септенера/ се намират от едната страна на нодалната ос. Това е много специфично положение и от нейния избор по-нататък ще зависи как ще реализира заложеното в хороскопа. Освен това някъде четох, че значение има в колко последователни знака са разположени планетите - два, три... Ставаше въпрос за хора, посветили живота си на някоя духовна кауза.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Април 26, 2010, 12:53:36 pm »
В картата на най-малката ти щерка има Кала Сарпа Йога, т.е. всички планети /от септенера/ се намират от едната страна на нодалната ос. Това е много специфично положение и от нейния избор по-нататък ще зависи как ще реализира заложеното в хороскопа. Освен това някъде четох, че значене има в колко последователни знака са разположени планетите - два, три... Ставаше въпрос за хора, посветили живота си на някоя духовна кауза.

ако обичаш преведи :-[.
това е карта , към която колкото и да ми се иска не мога да бъда на 100% обективна ,разчитайки я... :blink: :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7 -: Април 26, 2010, 12:55:28 pm »
Еми по ключовите ти думички да ги наглася сега.  ;D

Със стелиум в Телец няма как да няма усещане за природата, като точно болката на живите същества не може да подмине и да я приеме за нормална, заради положението му в 12 дом, а ще я изпитва заедно с тях.
Раздразнителност - Луна съвпад с Марс, както и честа смяна на настроенията, чувствителност, много важно е разположението на този стелиум в 12 дом, това я прави дълбоко сетивна и с очи не просто за външната красота на нещата.
Допълнително за любовта й към животните - управител на 6 дом в Риби, диспозитора Юпитер - в Телец и в 12 дом.

За силната й духовна връзка със семейството си правя извод от аспекта на управителя на 4 дом Слънцето с Уран, който е в 10 дом, на върха му е и Нептун.

За нея контактите и общуването са много важни, но не точно и непременно само с думи, а с разбиране и подход към съответния човек, тя си е направо психолог. Тук прибавям и Плутон в 7 дом, трети дом, Меркурий.      
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #8 -: Април 26, 2010, 12:58:23 pm »
Картата на малката е наистина интересна и даже с нея имам сходства: съвпада Юпитер/Сатурн обикновено дава хора с някаква обществена мисия (отделно има издигнати Нептун/Уран);има секстил Слънце/Уран-може да е гениална (също като Тесла и мен  :P),още повече -от една и съща кармична група сме с ЮЛВ във Водолей,но при нея в последен критичен градус -нулев (щото възлите се движат ретро и за тях последен градус е първи,тогава са най-зрели изявите).
Абе Марая тя да няма директни възли?  :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Април 26, 2010, 01:01:00 pm »
За силната й духовна връзка със семейството си правя извод от аспекта на управителя на 4 дом Слънцето с Уран, който е в 10 дом, на върха му е и Нептун.

За нея контактите и общуването са много важни, но не точно и непременно само с думи, а с разбиране и подход към съответния човек, тя си е направо психолог. Тук прибавям и Плутон в 7 дом, трети дом, Меркурий.      

абсолютно вярно!
умее да ти извади душата с памук. умее да лекува с думи.
много пъти ми е казвала ,че щом тя е тук няма страшно! :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Април 26, 2010, 01:05:54 pm »
Картата на малката е наистина интересна и даже с нея имам сходства: съвпада Юпитер/Сатурн обикновено дава хора с някаква обществена мисия (отделно има издигнати Нептун/Уран);има секстил Слънце/Уран-може да е гениална (също като Тесла и мен  :P),още повече -от една и съща кармична група сме с ЮЛВ във Водолей,но при нея в последен критичен градус -нулев (щото възлите се движат ретро и за тях последен градус е първи,тогава са най-зрели изявите).
Абе Марая тя да няма директни възли?  :o

нЕ ,ретро са възлите!
и ти ми четеш мислите ,точно в това се бях загледала ЮЛВ- водолей , СЛВ- лъв и ос 3/9....
т.е да предадеме опита с който идваме по достъпен начин... :rolleyes:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #11 -: Април 26, 2010, 01:07:45 pm »
Ми че тя направо си идва спусната от някъде от много високо ниво,от някаква йерархия от светли същества- ЮЛВ съвпад Нептун във Водолей на МЦ/9ти дом.Аз винаги свързвам Водолея с 6тата раса и съм сигурен,че тя е видна представителка на нея,особено с тези позиции.Прави впечатление,че възлите имат аспекти само с Венера/Нептун- човешката и божествената любов,ще са голяма част от пътя и (+СЛВ ЛЪВ),изкуството,творчеството, самоотвержеността в името на идеалите и за да осигури напредък в цивилизацията, тя с ЮЛВ във Водолей си носи много знания и то не от тия Близнашките  :P  

Но с Нептун на ЮЛВ в 9ти и Водолей определено мястото от където идва душата и е с много високи вибрации, пътят и в другите инкарнации също е бил доста просветлен,отделно насочен към издигане на човечеството-упр Уран на трон в 10ти. Но е подхождала свръхидеалистично и вероятно дори се е случвало да жертва живота си (Нептун).

Слънце на К12 говори за обвързване с миналият АЗ,за недовършена работа там,но и за връщане към миналото като цяло,а и с този натоварен 12ти... няма да и е съвсем лесно.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #12 -: Април 26, 2010, 01:10:34 pm »

нЕ ,ретро са възлите!

Ами в таблицата и в картата не видях символа за ретро за това питам.

С дъщеря ти имам телепатична връзка-Нептуна и е точно върху Мерка ми  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Април 26, 2010, 01:13:15 pm »
Ако четеш някоя класическа индийска интерпретация, отошението към тази йога не е много добро, но според мен тези предразсъдъци трябва да се разчупят и интерпретацията да се адаптира спрямо новата епоха. Особено ако говорим за кристално дете. Според мен тази конфигурация е показател за свръхсензитивност, особено предвид акцента върху 12 дом. А в джйотиш картата има силен огнен акцент и марсова йога - Марс в собствен знак и в един знак с Луната. Съвпадът на Луната с Марс, Юпитер и Сатурн дава смесен резутат, но оркестърът се дирижира от Марс, защото всички планети се намират в сидералния Овен.

Цитат
The existence of Kala Sarpa Yoga in the horoscope indicates very strong karmic bondage of the natives. Such people are always fired by some unknown zeal and if they lack the spiritual orientation in their mental being, the sturdy impulses of this yoga can sweep away their good sense leading to indulgence in violent and catastrophic acts. Because of this fact Kala-Sarpa Yoga is feared by many but this fear is out of an exaggerated propagation of its virile effects. The invigorating impulses generated by the nodes are not always designated to savage acts. Many a times it has been found to be giving sobering placidity to the natives because of the enfeebled conditions of the planets trapped within the nodal axis. In that case the natives become intellectually numb and feel inclined towards the religiosity, albeit, their meditational and spiritual pretensions are ethical rubbish of deep seated complexes. Let us not forget the fact that Ketu like Mars is a planet of logistic configuration and Rahu is notoriously intelligent. It was the demon Swarabhana alone who could know the deceiving tactics of Vishwa Mohini (Maha Vishnu), though in the process he got himself beheaded. So the argumentative abilities and sharp logic of the persons possessing Kala-Sarpa yoga are always appreciable and if they are attitudinally positive, this yoga becomes an asset for them.

Има различни тълкувания на Кала Сарпа в зависимост от позицията и силата на заключените между възлите планети, а също така според това в кои квадранти от хороскопа са разположени планетите.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Април 26, 2010, 01:14:34 pm »
Ми че тя направо си идва спусната от някъде от много високо ниво,от някаква йерархия от светли същества- ЮЛВ съвпад Нептун във Водолей на МЦ/9ти дом.Аз винаги свързвам Водолея с 6тата раса и съм сигурен,че тя е видна представителка на нея,особено с тези позиции.Прави впечатление,че възлите имат аспекти само с Венера/Нептун- човешката и божествената любов,ще са голяма част от пътя и (+СЛВ ЛЪВ),изкуството,творчеството, самоотвержеността в името на идеалите и за да осигури напредък в цивилизацията, тя с ЮЛВ във Водолей си носи много знания и то не от тия Близнашките  :P  

Но с Нептун на ЮЛВ в 9ти и Водолей определено мястото от където идва душата и е с много високи вибрации, пътят и в другите инкарнации също е бил доста просветлен,отделно насочен към издигане на човечеството-упр Уран на трон в 10ти. Но е подхождала свръхидеалистично и вероятно дори се е случвало да жертва живота си (Нептун).

Слънце на К12 говори за обвързване с миналият АЗ,за недовършена работа там,но и за връщане към миналото като цяло,а и с този натоварен 12ти... няма да и е съвсем лесно.

абсолютно си прав , а докато го четях бях настръхнала :o.
много пъти когато питам откъде знаеш ,тя шеговито ми отвръща:
"малка си мамо да го разбереш :o :-[[/b]- но щом аз го знам ,значи ,че и ти трябва да го знаеш!"
може би нептун на мц и силния 12-ти дом трябва да се проработят по отношение на изкуството ,в това число и телевизията....
другото интересно- ТЯ още говори за филма "АВАТАР", който гледаха с теб , а не по-голямата...разликата им е 2 години.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Април 26, 2010, 01:16:59 pm »
С дъщеря ти имам телепатична връзка-Нептуна и е точно върху Мерка ми  ;D

;D ,това го знаеме... ;)

*

Lillie

• 30532
Re:ВЕЩИЧКА И МАРАЯ И ОПИТА ИМ С ИНДИГО И КРИСТАЛ
« Отговор #16 -: Април 26, 2010, 01:19:50 pm »
Мисля си, че тази позиция на възлите може да бележи някаква специфична мисия, с която роденият идва на този свят. Но често мисията им може да остане неразбрана от околните, много е важно влиянието на средата за такива деца и заложбите им да бъдат насърчавани по някакъв начин.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Април 26, 2010, 01:31:04 pm »
Мисля си, че тази позиция на възлите може да бележи някаква специфична мисия, с която роденият идва на този свят. Но често мисията им може да остане неразбрана от околните, много е важно влиянието на средата за такива деца и заложбите им да бъдат насърчавани по някакъв начин.

други заложби освен изкуство и любов към природата /флора и фауна/ нямаме...
 ;D. от скоро прави сама аромалампите и не ни казва какво слага :unsure: , но е уникално като миризма...казва ,че с него иска да прогони стреса. другото ,което е много интересно -ходи с различни минерали на у-ще! :o
ха-ха-ха индигото и казва "езотеричката". ;D

« Отговор #18 -: Април 26, 2010, 01:39:20 pm »
- Позволих си да направя карта само с минорните аспекти. Вижте как изглежда. Между другото, винаги използвам възможно най-малко допустимите орбиси. Сентагона /N/2/ между Юпитер и ЮЛВ е 99.59.5 - демек няква секундичка, както и сентагона на Марс и ЮЛВ.  За ориентир да ви кажа лилавите аспекти са сентагон -N/2, нонагон- g, розовите са - BS-бисептил, 7 - септил - съдбоносните аспекти, червени - кунконс, един аспект 1/16 - седецил Веста-Юнона, светлосиния - кварквиндецил 4/15 - Луна - ЮЛВ. Другите са ви ясни предполагам, биквинтили-зелени и полуквадрати и 135 - черни. Направих малка поправка, защото търсех един аспект, и когато го открия в дадена карта разбирам, че отсрещния човек имак нещо изключително....Таааа - това аспекта на учениците така съм го нарекла 1/21 - Сатурн - Асц.....
« Последна редакция: Април 26, 2010, 02:09:35 pm от daisyline »

« Отговор #19 -: Април 26, 2010, 01:52:44 pm »
   Само не разбрах, когато тълкуваме планетите в критични градуси, как да го отнесем към възлите. Щото тук има възли в 0 и кусур позиция, но нали те се движат обратно на движението на планетите, значи аз го тълкувам така. Душата на този Кристал, си е избрала доста труден път, водолей-лъвската оса е отработена, защото почти напускат границите й и следващите, в които ще попадне остта е Рак-Козирог. Мммм, кво ще кажете  :mellow: Значи няма да има работа по Лъв-Водолей....