Здравей Гост

ВЕЩИЧКА И МАРАЯ И ОПИТА ИМ С ИНДИГО И КРИСТАЛ

• 141 Отговора
  • 22807 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:ВЕЩИЧКА И МАРАЯ И ОПИТА ИМ С ИНДИГО И КРИСТАЛ
« Отговор #60 -: Април 26, 2010, 03:27:32 pm »
Ха, има същия плутонов тау-квадрат като мен, че и същия АС даже.  ;D
Марс е най-издигнатата планета в хороскопа и е в опозиция с Луната, как няма да е инат бе.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #61 -: Април 26, 2010, 03:28:16 pm »
само 36гр. ;D ;D ;D

туй кво беше  :-[

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #62 -: Април 26, 2010, 03:29:30 pm »
Ха, има същия плутонов тау-квадрат като мен, че и същия АС даже.  ;D
Марс е най-издигнатата планета в хороскопа и е в опозиция с Луната, как няма да е инат бе.

колко чехли е изял по гъза ако знаеш  :angry:  пък тоя лъФски Марс сигур и Бай Ганя е имал същия  :-X  не се търпи изобщо...  а като мъничък какво агънце-багънце беше и как слушкаше само  :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Април 26, 2010, 03:30:58 pm »
Картата му гъмжи от квадрати и опозиции, има и акцент върху фиксирания кръст. И двете светила са в твърди аспекти с малефици. Труден характер наистина. Но да се надяваме, че ще е пробивен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #64 -: Април 26, 2010, 03:34:04 pm »
Картата му гъмжи от квадрати и опозиции, има и акцент върху фиксирания кръст. И двете светила са в твърди аспекти с малефици. Труден характер наистина. Но да се надяваме, че ще е пробивен.

има някакъв правоъгълник - 2 секстила + 2 тригона. това като как се тълкува  :-\
все нещо трябва да спасява положението да му се не види начи  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Април 26, 2010, 03:35:52 pm »
Мистичен правоъгълник се казваше май, но включва и две опозиции.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #66 -: Април 26, 2010, 03:40:39 pm »
и в двете карти сатурн на иц , хирон на мц.....
трябват ми няколко компа за да направя проучвания...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Април 26, 2010, 03:46:47 pm »
ха , в картата на второто индиго отново е засегната нодалната ос 3/9-ти...козирог-рак ,като управителя на ЮЛВ- луна е в знака на водолея в 4-ти дом /дом на края , на кармата ,на корените/.
 :o , а упранителя на СЛВ е в знака на водолея :o...
божее ,едва сега го забелязвам! :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #68 -: Април 26, 2010, 04:11:30 pm »
намерих това, което преди време сме писали аз и Синухе за индиговите, кристалните и старите души и съм го смъкнала в моя рс. пускам го тук, обаче не мога да кажа кое от кого е писано, защото съм събрала информацията накуп  ;D

Чисто логически ролята на Хирон като мост между Сатурн и Уран много добре приляга с мисията на индиго да ни свържат с новото,нестандартното и свръхчовешкото развитие,те са и образа на човека в бъдещето.Така и те са своеобразен мост през който човечеството може да премине към бъдещето на расата,бъдеще което се свързва с Епохата на Водолея и така и с индивидуалното свръх развитие по Уран. кристалните се свързват с 4та чакра и ако приемем,че човечеството макар и като 5та раса основно като съзнание се разполага (като връх на активност или таван) освен в 5та чакра и в 3та (и двете са свързани със силата и надмощието и личната изява,само че при 5та е по-творческа и идва от нивото на индивидуалността,а при 3та от нивото на личността),то 4та чакра или кристалните са балансиращия фактор между двата типа съзнание характерно при повечето хора на 3 и 5та чакра.Кристалните са прехода за тези от 3та към 4та -от личността към душата,а индиго от душата към духа за тези от 5та към 6та.Разбира се това са само догадки. Да,нормално е да се гледат планетите отвъд Сатурн,а и отделно те се свързват с надличностни принципи, които при тях са активирани и като мисия за човечеството.Но тук е интересното,че именно Хирон е първият или моста към тях- чрез него започва пътя по вертикалата (през измеренията или нивата на съзнание) и от там вече висшите планети с техните качества и принципи могат да се реализират не само като характер и склонности както е обикновено,но и като способности и работа с финните енергии като цяло.А Хироновия процес е съпътстван с болка произтичаща от това,че съзнанието се стреми да балансира между материалното и духовното,да ги свързва и да бъде канал за тяхното взаимодействие. Ако лоста беше просто някой Уран или Нептун-много щеше да му дреме за материалното и неговия прогрес в смисъл пътя на човечеството като общество ,структура  и т.н. и нямаше да се стреми да въплъти материално или в социалната структура новото или това което е характерно за 6та раса.А индиго имат мисия да изменят,изведнъж заместване е просто невъзможно-именно Хирон който работи едновременно със Сатурн и Уран и според мен е главен ключ.Отделно Хирон управлява и процеса за излекуване на планетата,а това е и една от основните задачи на индиго.

понеже Хирон е КЛЮЧЪТ затова тръгвам от него. ако изходим от факта, че новата раса деца идва да "вкара в пътя тоя грешен свят" това означава доза агресивност, ентусиазъм или каквото си изберете, но това ще рече МАРС 
така чеееее... се обръщам към Барбара Хенд Клоу 

"Марс, аспектиращ Хирон в рождената карта, показва дълбока асоциация с архетипа на свещеният войн. Марс активира анимус, мъжкият агресивен принцип в картата, а аспектите към Хирон дават духовност...
Хирон освободил Прометей от подземният свят, за да върне силата на огъня на човешката раса...
В рождената карта на Хирон квадратурата между Хирон и Марс показва, че СВЕЩЕНИЯТ ВОЙН отново се е въплътил!...
Накрая човешката раса ще се научи да не упражнява насилие върху микрокосмоса във Вселената!"

такааа значи в карта №1 откривам Хирон /9 дом телец/ в квадратура с Марс /6 дом водолей/ - "Квадратурата на Хирон с Марс създава тенденция към избягване на трансмутацията. Марс символизира агресивното използване на енергията, а Хирон е пробива от другата страна, така че индивидът е предизвикан да развие нови и необикновени стратегии за живот... Когато Хирон е в квадратура, това винаги сигнализира потенциална еволюция на качествата..."

в карта №2 откривам Хирон в съвпад с Марс /5 дом близнаци/ - "Всяка планета в съвпад с Хирон се проявява на хиротично ниво през текущото прераждане. Хирон в съвпад с Марс е началото на запознанството със свещеният войн, който се е посветил на изцелението на планетата."

в карта №3 откривам Хирон /2 дом овен/ в полуквадрат към Марс /3 дом близнаци/ - минорен аспект, но може би все пак важен.

отделно Прометей го свързвам с Уран, поради "лудостта" му в името на доброто на хората и в карта 2 и 3 откривам опозиция между Хирон и Уран - "Това е аспект със жестока сила, който или изгаря индивида, или го тласка към високи нива на трансмутация!"

друго мое наблюдение върху трите карти е че Хирон има аспекти към Ерис. явно хаоса е необходим придружител на Марс и необходимо "зло" по пътя към реда   
в карта №1 - Хирон полусекстил към Ерис
в карта №2 - Хирон секстил към Ерис
в карта №3 - Хирон в съвпад с Ерис

бариерите на Сатурн. само който иска ще ги премине - в смисъл, че който иска да се издигне на по-високо духовно ниво ще се пребори с капаните на Сатурн и ще ги преодолее. верно е, че след като премине бариерите ще се сблъска с ключа към високите духовни нива - респективно с проблематиката на аспектите на Хирон - и Хирон е ключ, защото човек трябва да отключи определени нива на съзнание в себе си за да продължи напред към останалите планети...

Сега преминавам към Сатурн и Луната – към подсъзнанието и „задръжките” .  Когато слънчевият път се раздели по диаметъра, прокаран от изток към запад, тази половина, която е над хоризонта, действа като мъжкият принцип, а тази която е под хоризонта действа като женският принцип – с няколко думи от Ас до Дс е женското начало, а от Дс до Ас е мъжкото начало. Седмият закон на Херметизма „Родът е във всичко. Всяко нещо притежава свой Мъжки и Женски принцип. Родът се проявява на всички нива.”! Според този закон всяко човешко същество притежава анима и анимус у себе си, като тези принципи са застъпени повече или по-малко във всеки натал. Когато в долната половина на радкиса са застъпени повече планети, това означава че дадената личност има доста добре развита анима у себе, което респективно означава силна интуиция, богато въображение и доста по-лесен достъп до висшите принципи.
И в трите карти в долната половина на радикса се намират повечето планети. Сам по себе си този факт бележи по-силното използване на дясното мозъчно полукълбо, което респективно води до висока сензитивност.
Когато дадена душа е тръгнала по пътя на духовно усъвършенстване, мястото на Слънцето се заема от Уран, а на Луната от Нептун. Поради тази причина това ще са следващите планети обекти на изследването. Сега искам да се спра на аспектите на Сатурн с Луната.
Луната е символа на менталното тяло на Земята и на магнетизма /привличането на „материя” около себе си/. Сатурн пък дава необходимата последователност на опита за преминаването през бариерите му и достигане до Хирон.
В трите случая, които имам пред себе си аспектите между Луната и Сатурн са съвпад или тригон. В картата на Индиго аспекта е тригон – близнаци/везни – отново въздух! В картите на Кристал и стария дух са съвпади – огнен и въздушен. И в трите случая е видно, че въздухът и огъня са нужните стихии да се преминат сатурновите бариери – нужна е висока концентрация на ума, за да успее човек да се пребори със собствените си демони и да премине отвъд
.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #69 -: Април 26, 2010, 04:13:58 pm »
и още:

ретро Меркурий при по-напреднали в ментално отношение личности, дава лесен достъп до менталните нива, личността има силно развит интелект, а и Мартин Шулман много добре е обяснил как работи една ретро планета, прескачането от минало , настояще и бъдеще и типично за всяка планета с ретроградно движение.

Според окултните принципи в астрологията творческите и кармични аспекти не се дават туко така в картата и отделно съществува тезата,че само души от окултен ученик нагоре могат да работят с тях съзнателно 

Нормално е едно високо ниво на съзнание с финна чувствителност прекрасно да изразява всякакви минорни аспекти и то в съответствие с рядко срещаните им начини на изява и обхвата им върху по-тънките нива на битието.

За мен най-ключови ще са статуса и позицията на Хирон и Уран при индиго тъй като мисията им и индивидуалните качества почти изцяло се припокриват с тяхното проявление.За Кристални бих добавил и Нептун. А ролята на Сатурн ще е важна и специфична,защото в крайна сметка те идват да изградят нова материална действителност и да "създадат" новите закони.Сатурн отделно носи характеристиката на зрелите души.

Покрай тези до в момента за "доказани" индиго и тези които също разглеждам,определено има много повторения:

- силен знак Водолей и Уран
-висшите планети всички са в някаква връзка (+минорни) с вътрешните и/или ги управляват
-струпване в последен квадрант
-Хирон в аспект с вътрешните; и най-често срещания аспект на Свещения Воин- Хирон в мажорен аспект към Марс
Хирон също често аспектира нодалната ос или някой от нейните управители
- до сега от разглежданите карти всичките са със възли във Огън/Въздух ; поне за сега не съм видял възли в Земя/Вода което е показателно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Април 26, 2010, 04:17:52 pm »
откъде ги изкопа тия писания :o :o.
ебаси според тях съм живо индиго :57: :57:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #71 -: Април 26, 2010, 04:20:06 pm »
Абе Марая-анаретена (кабаретна  ;D ми е асоциацията) Венера си им предала на тези две дъщери освен гени  :o
При това на едната е в екзалт,а другата е на трон-тези деца знаят какво искат,че и как да го получат,но прави впечатление,че и ти си с кабаретна Венера-леле как живеете в една къща три такива  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #72 -: Април 26, 2010, 04:20:53 pm »
откъде ги изкопа тия писания :o :o.
ебаси според тях съм живо индиго :57: :57:

Ами от темата за старите и младите души,нали там бяхме писали преди време или си пропуснала  нещо  :lol:

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Април 26, 2010, 04:24:55 pm »
Абе Марая-анаретена (кабаретна  ;D ми е асоциацията) Венера си им предала на тези две дъщери освен гени  :o
При това на едната е в екзалт,а другата е на трон-тези деца знаят какво искат,че и как да го получат,но прави впечатление,че и ти си с кабаретна Венера-леле как живеете в една къща три такива  ;D

нали знаеш как :kissd: :57: :57: :57:
няма майтап ,но имат страхотен усет и сякаш ,чрез венерата са наясно с енергийте на знака.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Април 26, 2010, 04:27:23 pm »
абе Нухее ,тая кабаретната на трон с толкова тронови планети ,що не е кристал? :rolleyes:

« Отговор #75 -: Април 26, 2010, 04:31:28 pm »
   Пак за статистиката - ето ви картата на индиговия син на Вещичка  :blink:
  Глейте аспекта 1/21 - два такива има - единия между Луна и Веста, а другия между Венера и Лилит....

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Април 26, 2010, 04:37:31 pm »
Дейзи , остава да качиш и другото индиго.... :blink:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #77 -: Април 26, 2010, 04:38:45 pm »
абе Нухее ,тая кабаретната на трон с толкова тронови планети ,що не е кристал? :rolleyes:

Щото кристалността не идва от троновете.  ;)

Пък и донякъде мисля,че щом една планета е на трон,значи човека иска да я акцентира силно,да я прояви силно,което може да рече че за него това е енергия в процес на овладяване,а не задължително овладяна.Пък и носят елемент на първичност и простота в изявата си,докато при кристалите има изчистени,но не толкова прости изяви.

Примерно една екзалтация-за да екзалтира нещо,то първо следва че е отдавна овладяно,опознато и т.н.,че да му се позволи да фонтанизира и пръска наляво-надясно с такава мощ.Разбира се такава сила според нивото на съзнание може да се използва градивно или деструктивно,но при екзалта силата е активна и пробивна,тя винаги надскача нещо-за това и често примера с фонтана,водата е на дъното,но като се включи подскача нагоре и струята и може да стигне доста нависока,някъде където обикновено в естествено положение водата не може,няма тази възможност.А и по-този начин е по-концентрирана,но и това крие ограничение-струята има ограничен периметър на влияние за сметка на силата .

« Отговор #78 -: Април 26, 2010, 04:41:41 pm »

Аз понеже не мога да ги отсея - кой индигов, кой кристален, това според вас - какво е?

А, ето и нормална карта  ;D
« Последна редакция: Април 26, 2010, 04:55:35 pm от daisyline »

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Април 26, 2010, 04:44:18 pm »
качи картата и на другото ,защото искам да видя минорните аспекти...плийз! ;D ;)