Здравей Гост

ПЛУТОН В СОЛАРА

• 130 Отговора
  • 28093 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ПЛУТОН В СОЛАРА
« -: Април 27, 2010, 02:53:51 pm »
ПЛУТОН и на капса ,защото това си е плуто ;D ;D ;D.
най-високия ръст през годината е в дома от соларната карта в който попада ПЛУТОН.
знам тази зависимост от няколко източника....
бих искала да върнете времето две години назад и да проследите домовете в които е попадал и има ли закономерност в движението му през годините....

през календарната 2008г.и соларна2007 ,моя соларен плутон е бил в съвпад с юпитер в 11-ти соларен дом.
през 2008 соларна /2009 календарна плутон е бил в 7-мия соларен дом....
през соларната 2009 настояща календарна 2010г. плутон е в съвпад с меркурий в соларен 5-ти дом...
а следващата 2010 соларна /2011 календарна плутон ще бъде във втори соларен дом....

та , намирам за абсолютно вярно твърдението на астролози от миналото ,които го наричат "най-високия ръст"...
вие как мислите? :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re:ПЛУТОН В СОЛАРА
« Отговор #1 -: Април 27, 2010, 03:03:50 pm »
Хм.
Не знам какъв ръст, обаче...

В солара си за 2008/2009 година имах соларен Плутон в сол. 7 дом в опозиция към Луната и сол. Марс връз нея.
В средата на годината внезапно приключи четиригодишна връзка.
Това бе и годината, когато майка ми се разболя тежко и оттам нататък всичко тръгна надолу...

Други показатели:
- Соларен АС в нат. 8 дом
- Соларно МС върху нат. ІС
- Соларен 6 дом върху нат. АС
- Сол. Сатурн върху сол. ІС в опозиция към нат. Марс
- Двойно подчертан аспект Луна/Марс - сол. Луна в квадрат към нат. Марс и сол. Марс в съвпад с нат. Луна.

Соларът си е доста показателен, но видях събитията, които впоследствие се случиха, пост фактум в него. Преди да се случи всичко гледах, гледах и не виждах очевидното.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Април 27, 2010, 03:07:26 pm »
транзита на плуто през 11-ти соларенгрупи с плутонов характер.фатални отношения.реализация на плановете не само благодарение на личните усилия , а и зависимост от щастливи случайности ,обстоятелства и покровители.

транзита на плутон през 7-ми соларен дом неочаквани връзки в обществото,непредвидени и тревожни усложнения, неприятни процеси съвършенно независими от волята ни. краткотрайни проблеми с брачния партньор.

транзит на плутон през 5-ти соларен дом силни страсти, плодовитост ,творчески израз ,обществена дейност и занаятия свързани с удоволствие.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Април 27, 2010, 03:13:19 pm »
И все пак при засегната Луна в 8 дом от опозицията Марс-Плутон може да се каже, че ми се е разминало, при това по оста АС/ДС в солара... Но имаше насилие, ти знаеш. Раздялата ми дойде малко неочаквано, макар че в интерес на истината натам се отиваше всичко, а и в тежък момент за мен се случи, след като майка ми тръгна рязко да се влошава, движеше се по ръба... От друга страна мисля, че е било добро решение, защото не знам как щях балансирам иначе и да не пренасям проблемите от дома в отношенията с него. Той не заслужаваше да го натоварвам психически с това. Но в най-тежките моменти останах съвсем сама.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Април 27, 2010, 03:24:48 pm »
Лили ,при мен миналата година ,както писах по - горе Плутон е бил в 7-ми соларен ,без нито един мажорен аспект ,два полуквадрата към АСЦ И МЦ и един квинтил към луната...
но 7-ми соларен попада в първи натален. така или иначе ,аз имах достатъчно напрежение с мъжа ми ,както и доста спокойни дни с него...но това касаеше лично мен , а сякаш нямах право да участвам в нещата...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Април 27, 2010, 03:29:15 pm »
Е, в моя солар тогава имаше много по хард аспекти - Марс и Плутон към натална Луна. Но всичко, което се случи, сякаш не зависеше от моята воля, идваше отвън, чрез друг човек. Колкото и да снишаваш, понякога събитията просто се случват, дори ако не ги предизвикваш. Това изживяване си е по Плутон - да си притиснат от обстоятелствата и нищо да не зависи от теб.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Април 27, 2010, 03:40:33 pm »
в този ми солар ,който тече сега имам съвпад на меркурий и плутон- това е в 5-ти соларен.
в солара мисля ,че 5 градуса са достатъчни при мажорните аспекти. за слънцето и луната 10гр. не знам ,всъщност аз така усещам нещата по отношение на орбисите....
та в този ми солар ,аспектите на плутон са:
плутон съвпад меркурий
плутон квадрат сатурн
плутон сескиквадрат марс
плутон куинконс луна
плутон тригон асц-соларно
плутон сескиквадрат мц

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Април 27, 2010, 03:47:37 pm »
да допълня...пети соларен попада във втори натален дом.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Април 27, 2010, 03:49:20 pm »
хайде де , САМО АЗ И лИЛИ ЛИ ИМАМЕ пЛУТОН В СОЛАРА? :blink: ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #9 -: Април 27, 2010, 03:51:27 pm »
И при мен същата работа. И отгоре на всичкото соларен Плутон е във втори дом. Е нещо значимо не се е случило във финансовата сфера, по-различно от друга година, имам предвид. И чак сега си видях солара, добре, че пусна темата.  ;D Имам и Марсово и Венерино и Меркуриево завръщане, ще падна. Ама това на друго място ще питам дали ви се е случвало. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Април 27, 2010, 03:57:54 pm »
И при мен същата работа. И отгоре на всичкото соларен Плутон е във втори дом. Е нещо значимо не се е случило във финансовата сфера, по-различно от друга година, имам предвид. И чак сега си видях солара, добре, че пусна темата.  ;D Имам и Марсово и Венерино и Меркуриево завръщане, ще падна. Ама това на друго място ще питам дали ви се е случвало. 

тълкувам соларен 5-ти в натален 2-ри така:
повишаване на материалното състояние. късмет при финансови сделки и операций. възможни са печалби от лотария ,тото,хазарт ,творчество,развлечения,от деца , а защо не и от любов?! :-[ :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Април 27, 2010, 03:59:09 pm »
Погледнах и картата на бившия в годината на раздялата.
Оказа се, че също е имал соларен Плутон в 7 дом, имахме и еднакви соларни Асценденти за годината. При него оста АС/ДС в солара попадна тогава в точен съвпад с нодалната ос в 1/7 дом в натала... Има и соларна Венера в точна опозиция с нат. Плутон по оста 11/5 дом. И соларен Сатурн в точен квадат към нат. Луна. Мисля, че показателите са доста красноречиви.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #12 -: Април 27, 2010, 04:03:59 pm »
Привет, Плутон.....при мен за солара за тази година е в 5 дом, в съвпад със Слънце и Венера, всъщност имам и венерин възврат, в квадрат със сол. Сатурн в 3 и квадрат със сол. луна в 9 дом...не съм усетила положителното му и градивно влияние...  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Април 27, 2010, 04:06:07 pm »
Привет, Плутон.....при мен за солара за тази година е в 5 дом, в съвпад със Слънце и Венера, всъщност имам и венерин възврат...

Нова любов да не вземе да те разтърси?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #14 -: Април 27, 2010, 04:07:03 pm »
Дано, Лили, ама засега няма такива данни...изобщо...

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Април 27, 2010, 04:14:29 pm »
Малее ,Лили на Герчо виждаш новата любов , а на мен не виждаш ли нещо ново.... ;D ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Април 27, 2010, 04:15:02 pm »
На бившия му бях обещала много секс през изминалата година, а то взе, че не се случи. Излязох пишман астроложка.  ;D Или просто соларът му не работи както трябва.
Имаше сол. Плутон в сол. 5ти и нат. 8 дом /точно на върха/ в квадрат към сол. съвпад на Марс и Венера в Овен в 11ти натален и 8ми соларен. Сол. Луна в съвпад с нат. Венера и сол. Венера в точен тригон към нат. Луна. Но да му се не види, не се сбъдна прогнозата. Все сам стои... Но пък не съм го питала за другото.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #17 -: Април 27, 2010, 04:15:19 pm »
Марая, аз ще се радвам и на стара...само любов да е.... :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Април 27, 2010, 04:19:22 pm »
Малее ,Лили на Герчо виждаш новата любов , а на мен не виждаш ли нещо ново.... ;D ;)

Ти да не би да се оплакваш, че ти е малко хайверът? Черен, червен, зелен, индигов, кристален... още какъв искаш?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Април 27, 2010, 04:19:34 pm »
Марая, аз ще се радвам и на стара...само любов да е.... :P

дано ,от сърце пожелавам на всеки любов! :blink: ;)
няма по-голямо наказание от това да не усещаш любов и да не изпитваш любов ,както и да се страхуваш от нея.... :blink: