Здравей Гост

ПЛУТОН В СОЛАРА

• 130 Отговора
  • 28163 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:ПЛУТОН В СОЛАРА
« Отговор #40 -: Април 28, 2010, 03:09:42 pm »
   Във всяко нещо търся да схвана логиката. Значи понеже Плутон се движи бавно, то ще действа през цялата година, за разлика от другите планети, да видим тогава какъв ръст ще отчетем...
   За солар 2008 - Плутон в 7 -освен неистовото желание да ми предложат брак, но всичко стана на перушина и пепел, подкрепено и от възврат на възлите - ръст нулев....
   За солар 2009 - Плутон в 5 - е може да се каже, че по-често от други предхождащи години съм се забавлявала...по кръчми и дискотеки...така че има някъв ръст...Като се вземе предвид колко монотонно живея..
   За тази година - Плутон във 2 в съвпад с Венерка транзитна - хммм - тръгнала съм да си сменям ценностната нагласа..за да оцелея...да видим колко ще успея..Пари - проблемът става все по-сложен....Кризааааа....

Значи Плутон в 5 -- купон а?
Ми на мен ми е в 5 соларен за 09/10 , ама купон йок....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #41 -: Април 28, 2010, 03:33:10 pm »

Здравейте!! Много съм впечатлена  от живота който кипи тук - астрокухнята е направо прелест!! Има ли някаква говорилня или само това е начина да си говорим.Благодаря.

ПЛУТОН и на капса ,защото това си е плуто ;D ;D ;D.
най-високия ръст през годината е в дома от соларната карта в който попада ПЛУТОН.
знам тази зависимост от няколко източника....
бих искала да върнете времето две години назад и да проследите домовете в които е попадал и има ли закономерност в движението му през годините....

през календарната 2008г.и соларна2007 ,моя соларен плутон е бил в съвпад с юпитер в 11-ти соларен дом.
през 2008 соларна /2009 календарна плутон е бил в 7-мия соларен дом....
през соларната 2009 настояща календарна 2010г. плутон е в съвпад с меркурий в соларен 5-ти дом...
а следващата 2010 соларна /2011 календарна плутон ще бъде във втори соларен дом....

та , намирам за абсолютно вярно твърдението на астролози от миналото ,които го наричат "най-високия ръст"...
вие как мислите? :blink: ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Април 28, 2010, 03:35:40 pm »

Здравейте!! Много съм впечатлена  от живота който кипи тук - астрокухнята е направо прелест!! Има ли някаква говорилня или само това е начина да си говорим.Благодаря.

най-високия ръст през годината е в дома от соларната карта в който попада ПЛУТОН.
бих искала да върнете времето две години назад и да проследите домовете в които е попадал и има ли закономерност в движението му през годините....

през календарната 2008г.и соларна2007 ,моя соларен плутон е бил в съвпад с юпитер в 11-ти соларен дом.
през соларната 2009 настояща календарна 2010г. плутон е в съвпад с меркурий в соларен 5-ти дом...
а следващата 2010 соларна /2011 календарна плутон ще бъде във втори соларен дом....

та , намирам за абсолютно вярно твърдението на астролози от миналото ,които го наричат "най-високия ръст"...

заповядай! и добре дошла!
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3962.msg100828.html#new

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Здравейте!
« Отговор #43 -: Април 28, 2010, 03:37:43 pm »
Здравейте на всички!  Преди 1 час ви открих !Очарована съм от живота който кипи в астрокухнята . Има ли някаква говорилня тук или само туи е начина да си говорим? Благодаря ви

« Отговор #44 -: Април 28, 2010, 03:40:32 pm »
  Много ти благодаря Марая !!!! Аз докато се светна кое накъде е 2 пъти написах обръщение  ;D

заповядай! и добре дошла!
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3962.msg100828.html#new

« Отговор #45 -: Април 28, 2010, 03:47:48 pm »
Ех по въпроса за Плутона ...силна тема! особено ако ти е в съвпад с Слънцето и в момента транзитира  върху Луната . То е ясно - или ще си трансформирам подсъзнателния модел или ще той ще ме 'трансформира' ;D

« Отговор #46 -: Април 28, 2010, 03:51:48 pm »

хахаха за купона на Плутона в 5 д. То туй да не е Венера 5-ти...обаче може да има купон ако направи аспект към Венерата или към Слънцето

Във всяко нещо търся да схвана логиката. Значи понеже Плутон се движи бавно, то ще действа през цялата година, за разлика от другите планети, да видим тогава какъв ръст ще отчетем...
   За солар 2008 - Плутон в 7 -освен неистовото желание да ми предложат брак, но всичко стана на перушина и пепел, подкрепено и от възврат на възлите - ръст нулев....
   За солар 2009 - Плутон в 5 - е може да се каже, че по-често от други предхождащи години съм се забавлявала...по кръчми и дискотеки...така че има някъв ръст...Като се вземе предвид колко монотонно живея..
   За тази година - Плутон във 2 в съвпад с Венерка транзитна - хммм - тръгнала съм да си сменям ценностната нагласа..за да оцелея...да видим колко ще успея..Пари - проблемът става все по-сложен....Кризааааа....

Значи Плутон в 5 -- купон а?
Ми на мен ми е в 5 соларен за 09/10 , ама купон йок....

« Отговор #47 -: Април 28, 2010, 04:27:36 pm »
може  да се окаже че........урок за другите'- ти да нямаш случайно лиит в Рак ?

Миналата година - във втори соларен, заедно с Юпитер.

Е за миналата има ли такъв ръст?  :blink: В очакване сме тия, дето сега го имаме, имай го предвид какво ще кажеш.... ;D :P  

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Април 28, 2010, 04:33:21 pm »
Ех по въпроса за Плутона ...силна тема! особено ако ти е в съвпад с Слънцето и в момента транзитира  върху Луната . То е ясно - или ще си трансформирам подсъзнателния модел или ще той ще ме 'трансформира' ;D

да нямаш слънце в козирог? ;D и да не си родена на новолуние? ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #49 -: Април 28, 2010, 04:52:48 pm »
Здравейте,да се включа и аз:
Много показателно беше положението на Плутон в солара на годината когато почина майка ми.Тр.Плутон и марс съвпади към натална луна и марс върху соларно МС В 6 натален дом.Транзитна луна точен съвпад нат.плутон в 7 соларен и 4 натален.ИЦ в 12 нат.със сатурн в него.Соларен АСЦ точно на МЦ.Същата година набрах смелост и реших да се разделя със съпруга ми.
Какато казва Лили всички показатели за това събитие са били пред мен,но аз ги видях в последствие...така,че вече си правя някакъв извод-тр.плутон в лош аспект и особено съвпад с марс и луна дава емоционална травма и трансформация посредством доста неприятни и бързоразвиващи се събития.При мен всички се бяха настанили на МЦ и това засегна майка ми.

В солара ми за 2010 - тр.Плутон в 2 дом точно върху нат.Дес-сключих брак
В солара на мъжа ми - тр.Плутон в соларен 5 дом съвпад нат .венера в 11.и той сключи брак ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Април 28, 2010, 05:32:06 pm »
така,че вече си правя някакъв извод-тр.плутон в лош аспект и особено съвпад с марс и луна дава емоционална травма и трансформация посредством доста неприятни и бързоразвиващи се събития.

При мен имаше аналогични аспекти, както споменах по-горе.
Тр. Плутон в опозиция и тр. Марс в съвпад с нат. Луна. Важни са и домовете, разбира се. АС в солара беше в 8 дом и въпросната опозиция активира оста 1/7 дом в картата на слънчевата революция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Април 28, 2010, 05:40:23 pm »
Проверих позицията на Плутон в солара в годините, когато е имало значими събития, и не намерих никаква взаимовръзка. Има други акценти, Плутон не участва. Само соларът за 2008/2009 година прави изключение, но там според мен са си казали тежката дума аспектите, наред с ъгловата му позиция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #52 -: Април 28, 2010, 06:39:09 pm »
И аз да кажа-не във всеки Солар Плутон показва значими събития.Много са важни аспектите и какво засяга в натала.

Сега гледайки си Солара за 2008-годината в която почина баба ми,гледам Плутон е в соларен 10ти,попадащ в натален 4ти.Плутон има само аспекти с възлите в Солара-секстил/тригон,които са в 6/12 дом.В натала не засяга нищо Плутон, но интересното е,че е сработило правилото за това,че когато една планета в солара е в градуса на възлите,то тя отключва най-важното събитие/ситуация/тема през годината.При това Плутон и възли са в критичен последен градус.

Иначе соларно МЦ сече точно натален Нептун в 4ти,който показва именно баба ми.

В Солара ми за 2009та Плутон е неаспектиран в 6ти дом и нямам никакви събития по него.

В Солара ми за 2010та е в 4ти дом в съвпад с Меркурий-упр на АСЦ,в квадрат със Сатурн в 1ви,върху натална Венера и ела да гледаш филми.Да се надяваме,че до края на годината това ще е "ръст"  ;D :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Април 28, 2010, 06:47:50 pm »
И аз да кажа-не във всеки Солар Плутон показва значими събития.Много са важни аспектите и какво засяга в натала.

Сега гледайки си Солара за 2008-годината в която почина баба ми,гледам Плутон е в соларен 10ти,попадащ в натален 4ти.Плутон има само аспекти с възлите в Солара-секстил/тригон,които са в 6/12 дом.В натала не засяга нищо Плутон, но интересното е,че е сработило правилото за това,че когато една планета в солара е в градуса на възлите,то тя отключва най-важното събитие/ситуация/тема през годината.При това Плутон и възли са в критичен последен градус.

Иначе соларно МЦ сече точно натален Нептун в 4ти,който показва именно баба ми.
В Солара ми за 2009та Плутон е неаспектиран в 6ти дом и нямам никакви събития по него.

В Солара ми за 2010та е в 4ти дом в съвпад с Меркурий-упр на АСЦ,в квадрат със Сатурн в 1ви,върху натална Венера и ела да гледаш филми.Да се надяваме,че до края на годината това ще е "ръст"  ;D :-\

нямам баба, имам същия аспект! ужас....

« Отговор #54 -: Април 29, 2010, 08:47:45 am »
При мен за тукущата година е в единадесети дом в квадрат със Сатурн в осми и Уран във втори. Не мога да кажа до момента как се изразява. Догодина е  в седми дом в квадрати пак със Сатурн, Юпитер и Уран, имам и Марс в седми в опозиция с Луна дванадесети и квадратури пак с Уран и Юпитер. Не ми се мисли.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #55 -: Април 29, 2010, 01:18:27 pm »
При мен за тази година соларният плутон е в края на 3ти дом,1градус го дели от ИС.
Съвпада с нат юпитер в нат 6ти дом.
От друга страна сключва тригон с нат венера. :lol:

Миналата година беше по същия начин.
Сол плутон и луна в съвпад ,съвпад с нат юпитер в 6ти дом.
Беше изключително рутинна година,служене на семейство и дете :'(
Пак е сключвал тригон с нат венера.......но някаква обсебваща любов не съм имала :-[ :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Април 29, 2010, 02:06:53 pm »

Служене и рутина...
И любимата ти баба си е отишла - възрастна близка жена /Луна и Плутон в Козирог/, с която си имала силна духовна връзка /съвпад с нат. Юпитер/. Починала е в болнично заведение след влошаване на здравословното състояние  - въпросният съвпад активира оста 6/12 дом. Загубата се приема много тежко, сякаш част от теб си е отишла - съвпад на Луната с Плутон в солара.
Извинявай, че ти напомням за случилото се, просто исках да покажа къде е акцентът в миналгодишния ти солар.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #57 -: Април 29, 2010, 02:09:35 pm »

Служене и рутина...
И любимата ти баба си е отишла - възрастна близка жена /Луна и Плутон в Козирог/, с която си имала силна духовна връзка /съвпад с нат. Юпитер/. Починала е в болнично заведение след влошаване на здравословното състояние  - въпросният съвпад активира оста 6/12 дом. Загубата се приема много тежко, сякаш част от теб си е отишла - съвпад на Луната с Плутон в солара.
Извинявай, че ти напомням за случилото се, просто исках да покажа къде е акцентът в миналгодишния ти солар.

По- добре от това не може да се опише.
А тази година като имам подобно положение,пак ли нещо такова ще ме чака? :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Април 29, 2010, 02:13:21 pm »
Не съм гледала новия ти солар, но не е задължително да е същото...
Вероятно още не си сублимирала и приела загубата, не си се отърсила от обидата и гнева, доизживяваш я, затова аспектът се повтаря.
Само предполагам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #59 -: Април 29, 2010, 06:48:59 pm »
Мерси Лили,
а сега забелязах нещо.Че транзитният плутон съвпада точно със соларният ми плутон.Както вече разбрахте съвпада с нат юпитер.
Какво ли ще рече това? Че плутона ще играе важна роля за мен тази година ли?