Здравей Гост

ПЛУТОН В СОЛАРА

• 130 Отговора
  • 28150 Прегледи
*

andrea

• *
  • 116
Re:ПЛУТОН В СОЛАРА
« Отговор #80 -: Януари 10, 2011, 05:38:21 am »
ей на мен в тазгодишният солар Плутон ми попада във 2ри соларен дом /11 натален/ в точен квадрат /орбис точно до секундата 1*/ с наталната си позиция... едни пари ми се задават начиииии  ;D ;D ;D ;D ;D 

Може, може :))) В годишния солар, в който имах Плутон във втори дом, съвсем неочаквано ме съкратиха от работата, където мислех, че ще се пенсионирам, толкова ми харесваше... Сълзи, сополи, безсилие и само след 3 месеца в пъти повече пари от заплатата... научих се, че месечната заплата е зависимост, в която не искам да се вкарвам отново!

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #81 -: Януари 10, 2011, 05:48:22 am »
Продължавам да се връщам чисто статистически назад...

В солара на годината, в която се събрах с втория си партньор, Плутон е на куспидата на 11 дом, а управлява 9 дом - и така дилемата ми за втори брак кой дом се гледа: девети или единайсти, продължава да виси :-[

В солара, в който Плутон ми е в седми дом - родих второто си дете  ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #82 -: Януари 13, 2011, 07:05:25 pm »
аз родих първото с Плутон в 7ми и се разделих с мъжа ми - квадрат със Слънце и соларна Луна в 11ти и точен тригон с Марс и СЛВ в радикса
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
Re: ПЛУТОН В СОЛАРА
« Отговор #83 -: Април 11, 2012, 03:29:45 pm »
Намерих и тази тема за соларния Плутон. Премествам поста си тук:

Как тълкувате точен съвпад на Плутон със соларен ИЦ, като Плутон е управител на 4ти дом в натала? Има и соларен съвпад в 5 дом на Луна и Нептун, а сол. Сатурн е върху нат. Юпитер. Какво ще бъде отнето през годината? Ще има заблуди и мечти, но защо Сатурн ще ограничи управителя на 5 дом, какво ще отнеме Плутон на ИЦ? Изключена е любовна раздяла, но възможна ли е промяна в жилището или раздяла с родител? Прогресивна Луна е в тригон с натално Слънце.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #84 -: Април 11, 2012, 08:19:59 pm »
В моя солар за тази година Плутон е във втори дом заедно със СЛВ. Соларният втори дом, в който са Слънцето, Луната, Нептун, Меркурий и Хирон, попада в четвърти натален. Соларният асцендент е там, където ми е натален Плутон - 11 дом в Скорпион.
Нямам наблюдения през годините, но ми е странно защо точно Плутон се явява фактор в предсказателен метод, който се базира на движението на Слънцето.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #85 -: Април 11, 2012, 08:52:59 pm »
Може и да бъркам, но Плутон в солара показва мястото, където ще има най-голямо израстване през годината .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #86 -: Април 11, 2012, 08:55:09 pm »
Да, в първия пост по темата и Марая това е обяснила. Но на мен ми стана странно - къде е Слънцето, къде е Плутон...
И какво точно ще рече израстване? Защото израстванията по Плутон ги знаем какви могат да бъдат  ;)

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #87 -: Април 11, 2012, 09:27:18 pm »
Чета отзад напред  ;) .

Плутон си го обяснвам по следният начин :

- например когато е в 5 дом съм набюдавал немалко пъти наличието на бременност/това не е ли трансформация/израстване/?, нещо радикално случващо се в живота на човек, което неминуемо го променя и нищо не е същото вече.

Та Плутон за мен е сблъсъка с реалността, която ни кара да се адаптираме, независимо дали искаме или не . Това не води ли до съответното израстване, като се доуточнявам че и то е абстрактно т.е не означава, че ще е нещо с положителен привкус ?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #88 -: Април 12, 2012, 12:21:12 am »
Ако имаш качен солар в темата можеш да пуснеш линк, че така ми е малко трудно да преценя/ варианти всякакви, да не ги изреждам /  :blink: .

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #89 -: Април 12, 2012, 01:49:42 am »
Според мен става въпрос за материални придобивки по договор или стар проект, ще погледна утре по-обстойно .

*

Yaya

• 2265
« Отговор #90 -: Април 12, 2012, 07:25:51 am »
Със соларен Плутон в 7 соларен се разведох. Там беше и Юпитер. Все още се чудя за добро или за зло беше...  ;)
Айде кажете сега, какво мислите за първия ми пост? Тези съвпади на Луна и Нептун и Сатурн и Юпитер как ги свързвате с Плутон на ИЦ? Дали пък няма да има промяна на местожителството? Или само дома засяга, но не и града? Става въпрос за 9-годишно дете.

А Шопенхауер

« Отговор #91 -: Април 12, 2012, 08:04:20 am »
Чета отзад напред  ;) .

- например когато е в 5 дом съм набюдавал немалко пъти наличието на бременност/това не е ли трансформация/израстване/?, нещо радикално случващо се в живота на човек, което неминуемо го променя и нищо не е същото вече.

Та Плутон за мен е сблъсъка с реалността, която ни кара да се адаптираме, независимо дали искаме или не . Това не води ли до съответното израстване, като се доуточнявам че и то е абстрактно т.е не означава, че ще е нещо с положителен привкус ?

Според мен положителния привкус при Плутон го има, но го осъзнаваме доста след събитията. И като си на зъболекар не е приятно, но крайния резултат е добър. Вероятно ще има някакво сътресение и като следствие от него обстоятелствата ще се развият така че да има и ръст по дома, в който е соларния Плутон. Тоест и двете ще се случат. Виж по-горе andrea какво е писала.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #92 -: Април 12, 2012, 10:31:47 am »
Цитат
Според мен положителния привкус при Плутон го има, но го осъзнаваме доста след събитията.

За това иде реч също :blink:, но :

Цитат
И като си на зъболекар не е приятно, но крайния резултат е добър

"Отиваш на зъболекар, но попадаш на кофти такъф, не си свършва работата качествено и последиците са още по-неприятни - чупиш зъб или ти го изваждат ."

Което пък се описва от
Цитат
Вероятно ще има някакво сътресение
.

В крайна сметка самата трансформация може да бъде за сметка на много загуби, но лайтмотивът е "животът продължава и е такъв какъвто си го направиш" .

« Отговор #93 -: Април 12, 2012, 11:00:12 am »
Чета отзад напред  ;) .

:o :o В новия ми солар Плутон е в единия край на 5соларен,а Луната-в другия край. ;D Надявам се да се отрази в любовен план.Но само се надявам.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #94 -: Април 12, 2012, 11:10:12 am »
Може да е някоя доста разтърсваща любов, Луната бележи какви ще са грижите ни през годината т.е 5 дом - любов, деца и т.н  ;D .

« Отговор #95 -: Април 12, 2012, 11:15:12 am »
Може да е някоя доста разтърсваща любов, Луната бележи какви ще са грижите ни през годината т.е 5 дом - любов, деца и т.н  ;D .

;D ;D В момента съм обвързана,но имам някои страхове и съмнения,които много ми пречат.Та Плутон може да реши проблема. :97:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #96 -: Април 12, 2012, 11:26:51 am »
Може, може  ;D .

Сега обърнах внимание на новият си солар и Плутон там е в 10 дом, като квадратира Уран в 1-ви - през 2013 уж трябва да завъшвам/ сол. възли са на сол. К9 / .

*

Stella

• 7765
« Отговор #97 -: Април 17, 2012, 08:22:01 am »
Най-голямата чистка и вътрешни трансформации се случват в дома, където се намира Плутон в Солара. Тук волята на родения е подчинена на външните обстоятелства.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #98 -: Ноември 06, 2013, 04:07:50 pm »
Имам Плутон в 10-ти соларен.Внезапно прекъснах работа в една фирма,в която работех от 3 години  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #99 -: Ноември 06, 2013, 04:16:11 pm »
А моя е в 6ти соларен в съвпад с натална Луна...нямам наблюдения да се е отразило, макар какви ли не страхотии да ми говориха...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.