А моя е в 6ти соларен в съвпад с натална Луна...нямам наблюдения да се е отразило, макар какви ли не страхотии да ми говориха...
Цитат на: Нерил в Ноември 06, 2013, 04:16:11 pmА моя е в 6ти соларен в съвпад с натална Луна...нямам наблюдения да се е отразило, макар какви ли не страхотии да ми говориха... В 6-ти отговаря за здравето,ежедневието и работната среда.И да,съвпад Плутон Луна не е лесен! Значи проблеми с майката или жените,а може да значи и силно емоционално напрежение.
Цитат на: Just_a_Dream в Ноември 06, 2013, 04:17:43 pmЦитат на: Нерил в Ноември 06, 2013, 04:16:11 pmА моя е в 6ти соларен в съвпад с натална Луна...нямам наблюдения да се е отразило, макар какви ли не страхотии да ми говориха... В 6-ти отговаря за здравето,ежедневието и работната среда.И да,съвпад Плутон Луна не е лесен! Значи проблеми с майката или жените,а може да значи и силно емоционално напрежение.При това прави квадрат с натален Плутон в 4ти дом и квинконс със слънцето...Ми нямам грижи за сега , така че...Но Уранката ми има съвпад с МЦ...И сметни 10ти соларен е в 12ти натален...Идеалка си ми действа да ти кажа..
транзита на плуто през 11-ти соларенгрупи с плутонов характер.фатални отношения.реализация на плановете не само благодарение на личните усилия , а и зависимост от щастливи случайности ,обстоятелства и покровители.транзита на плутон през 7-ми соларен дом неочаквани връзки в обществото,непредвидени и тревожни усложнения, неприятни процеси съвършенно независими от волята ни. краткотрайни проблеми с брачния партньор.транзит на плутон през 5-ти соларен дом силни страсти, плодовитост ,творчески израз ,обществена дейност и занаятия свързани с удоволствие.
Последно разбра ли се окончателно, бабче?Да не се оказах права за солара ти
йеееееееее айде' лека бременност и след 8-9 месеца чакаме картата на бебчо :kissd: :08: :08: :08: :08: :08: :08: :08: :49: :49:
Цитат на: Yaya в Декември 09, 2013, 07:08:01 pmПоследно разбра ли се окончателно, бабче?Да не се оказах права за солара ти Мдаа...Бременна е
Цитат на: Марая в Декември 09, 2013, 07:37:11 pmЦитат на: Yaya в Декември 09, 2013, 07:08:01 pmПоследно разбра ли се окончателно, бабче?Да не се оказах права за солара ти Мдаа...Бременна е Бабооооооо.... да ти е честито първото внуче! :93:Верно ли е наистина, тест за бременност вече правен ли е?
Ами честито! За кога е терминът - Лъвче? :rolleyes:
Цитат на: Lillie в Декември 09, 2013, 08:11:27 pmАми честито! За кога е терминът - Лъвче? :rolleyes:Да...Лъв. И ако целне точен тригон към слънцето и мерка ми...ойде коня в рЯката...
Цитат на: Марая в Декември 09, 2013, 08:21:30 pmЦитат на: Lillie в Декември 09, 2013, 08:11:27 pmАми честито! За кога е терминът - Лъвче? :rolleyes:Да...Лъв. И ако целне точен тригон към слънцето и мерка ми...ойде коня в рЯката... Не знам какво ще целне, ама У 5 от 5 ти е в 1д в съвпад със Слънцето.... И с този квадрат към Сатурна само глезотии ще са ти в главата.
Честито Марая! Какво по-хубаво от това?!? Много се радвам за теб :blink:
и в 5ти соларен в 1ви натален - май там беше