Здравей Гост

ПЛУТОН В СОЛАРА

• 130 Отговора
  • 28058 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: ПЛУТОН В СОЛАРА
« Отговор #120 -: Декември 09, 2013, 09:10:25 pm »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #121 -: Декември 10, 2013, 03:12:51 pm »
В сегашния ми солар, който почна преди месец и половина  соларния Плутон е в съвпад с десцендента на соларната карта и в съвпад с куспидата на 6-ти дом в натала. Плутон е У 5 -ти дом в солара. Дали ще да е някоя любов по служба или какво?

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #122 -: Декември 10, 2013, 03:42:05 pm »
Последно разбра ли се окончателно, бабче?
Да не се оказах права за солара ти  ;D ;D ;D

Мдаа...Бременна е  :P ;D
Честито Марая! Представям си само смесицата от чувства,които изпитваш :blink:.Дано да е лека бременноста!

Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #123 -: Декември 10, 2013, 03:47:50 pm »
По темата- през 2009 г, когато изживях най-голямата си и кризисна любов, сол. Плутон е бил в 12 ти дом,върху 7 ми натален и в точна квадратура със самия себе си !
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Yaya

• 2265
« Отговор #124 -: Декември 10, 2013, 04:18:21 pm »
Марая, каква е картата на дъщеря ти при забременяването?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #125 -: Декември 10, 2013, 04:27:48 pm »
Марая, честито и от мен!  :blink: Лека бременност на щерката и после много радост да ви носи детенцето. Че нали знаеш, никой не е длъжен на бабите да им гледа внучетата  ;D

Колкото до Плутон в солара, в годината, когато родих първото си дете, Плутон е бил в 11 дом, в годината на забременяването - във 2-ри.
В годината, когато срещнах голямата си любов, моя съпруг, Плутон е бил точно на ИЦ.
В следващия ми солар ще е в 5 дом (8 натален), а соларната Луна ще е кацнала точно върху наталния Плутон (който се намира в 5 дом). Надявам се, че правилно си тълкувам шансовете за второ дете  :-[

« Отговор #126 -: Декември 11, 2013, 07:22:38 am »
Колкото до Плутон в солара, в годината, когато родих първото си дете, Плутон е бил в 11 дом, в годината на забременяването - във 2-ри.

:o В текущия ми солар Плутон е във втори соларен/5 натален.Реших да проверя и в годината на раждането на сина ми.....оооо разположението е както сега... :o че и пак сол.АЦ скорп в 4натален.

« Отговор #127 -: Декември 11, 2013, 02:45:02 pm »
В сегашния ми солар Плутон е в 12 дом заедно с Венера. Интересното е, че започнах соларната година в болница (12 дом), но все пак се питам, защо влязох в болницата още преди да е започнало действието на солара, тоест преди рождения ми ден. Венера също е в дванадесети дом ( бях в болницата със съпруга си). Дсоста буквално, но все пак дали не е съвпадение. Може ли действие на солар да започне преди слънчевото завръщане, се питам.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #128 -: Декември 11, 2013, 02:56:34 pm »
Може и 3 месеца по-рано.На мен тази година така ми се получи и разбрах,че е вярно.

« Отговор #129 -: Декември 11, 2013, 08:49:49 pm »
Не виждам логиката

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #130 -: Декември 11, 2013, 08:56:01 pm »
Когато съм забременяла,соларен плутон в сол 3ти.
При раждането в соларен АС,т.е първи дом.

Тази година ми е в 6ти соларен,а другата ще бъде в 4ти :-\