Здравей Гост

Юпитер съвпад Уран-нов мунданен цикъл

• 82 Отговора
  • 14057 Прегледи
Re:Юпитер съвпад Уран-нов мунданен цикъл
« Отговор #40 -: Септември 19, 2010, 05:32:37 pm »
Аз съм в същата ситуация :( :-\.......
Неслучайно сме събрани тук да споделим преживяното!При мен се очертават доста събития и искрено се надявам на някакво раздвижване-прогресивната Луна ще направи секстил със Слънцето и Венера и след това ще пресече АС ще има "Хей живот здравей здравей!"... :49:
Докато дишаш...надявай се!

*

Vision

• 3523
« Отговор #41 -: Септември 19, 2010, 05:40:28 pm »

на мен са ми в седми дом, но в опозиция с нат. плутон и въобще не ми е до общуване.. :-\

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Септември 19, 2010, 05:48:30 pm »
Аз съм в същата ситуация :( :-\.......
Неслучайно сме събрани тук да споделим преживяното!При мен се очертават доста събития и искрено се надявам на някакво раздвижване-прогресивната Луна ще направи секстил със Слънцето и Венера и след това ще пресече АС ще има "Хей живот здравей здравей!"... :49:

И при мен пр. луна в това време ще тригонира МЦ -натално , след квадратурата следва тригони към АСЦ и секстили Венера и ДСЦ..., да видиме - щото вече ми писнаааа.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #43 -: Септември 19, 2010, 06:31:45 pm »
Днес, 19/09/20101 е втория съвпад на Уран/Юпитер, но в Риби. Първият беше на 08/06/2010, а третия който ще ни ангажира за 14 години е на 04/01/2011, в Овен.
Днес е време да се подготвим за новия цикъл. Да обмислим нашите социални амбиции и да помислим върху нещата, които не протичат добре в живота ни.
Дивна последният съвпад е отново в Риби на 27гр и 2 сек знам го защото съвпада ми е в квадрат с Юпипер У1 и очаквам събитийност!

Да, в Риби е. Броят го като муннданен съвпад в Овен защото първият е бил там /през юни, тази година/.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Септември 19, 2010, 06:36:58 pm »
Щом първият точен съвпад е бил в знака Овен, тогава е логично началото на новия планетен цикъл да се брои от този знак, а не от Риби.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #45 -: Септември 19, 2010, 06:45:54 pm »
И двата съвпада се отчитат, доколкото засягат чувствителни точки в картите на индивидите и на държавите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #46 -: Септември 19, 2010, 06:47:52 pm »

на мен са ми в седми дом, но в опозиция с нат. плутон и въобще не ми е до общуване.. :-\
И аз имам опозиция с нат плутон,но както знаете вече са и в съвпад със слънцето :-\ (9ти дом)..все още нямам за разказване... :'(

*

Mia21

• 2502
« Отговор #47 -: Септември 19, 2010, 07:50:50 pm »
На мен съвпада на 27 в Риби ми е в точен тригон със Сатурн на Ас-та. И какво-нищо. Имам Сатурн в широк секстил с Юпитер и квадрат с Уран, само че той не се брои, защото ми е в знаци от една стихия- Рак-Скорпион. Поне такава информация имам. Ако е нещо кофти-ще се случи, за хубаво-абсурд. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #48 -: Септември 19, 2010, 07:54:49 pm »
На мен съвпада на 27 в Риби ми е в точен тригон със Сатурн на Ас-та. И какво-нищо. Имам Сатурн в широк секстил с Юпитер и квадрат с Уран, само че той не се брои, защото ми е в знаци от една стихия- Рак-Скорпион. Поне такава информация имам. Ако е нещо кофти-ще се случи, за хубаво-абсурд. :blink:

А стЮга бе! На мен майка ми умря преди 4 дена и не падам духом, ти си увесила нос. Я марш в групичката за трениране на позитивнто мислене! Животът е все още пред нас, недей така?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #49 -: Септември 19, 2010, 07:58:00 pm »
Моите съболезнования Стела. :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Септември 19, 2010, 08:01:22 pm »
Моите съболезнования.  :(
Напоследък много смърт има в обкръжението ми и за починали хора научавам...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #51 -: Септември 19, 2010, 08:03:54 pm »
Разбирам те напълно, Стелла! Въобще няма никаква база за сравнение. В случая моите са пълни глупости в сравнение със смъртта на майка ти.Искрено ти съчувствам!
Просто ми омръзна да губя хора в този скапан, несправедлив живот...

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #52 -: Септември 19, 2010, 08:10:42 pm »
Моите съболезнования Стела !  :mellow:

Когато се почустваш готова, би ли споделила какви
индикации има в твоята карта за такова събитие ?
Аспекти към Луната / 4-ти/10-дом ( транзити / дирекции.... )
период Саде-Сати ? или каквото друго намериш, когато
можеш разбира се и се съвземеш от това.
Много съжалявам !
Естествени минерали и амулети

*

Kaya

• 2893
« Отговор #53 -: Септември 19, 2010, 08:13:08 pm »
Stella  :'(
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #54 -: Септември 19, 2010, 08:18:26 pm »
Небесна, съболезнования :'(
Може би след като си е отишла, отношенията ще се "оправят"

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Септември 19, 2010, 08:27:34 pm »
На 15.09. ми дойде по странен начин инфо , че нещо се е случило покрай Небесна./имам съгласието й да споделя това с Вас./
Писах и на лични и попитах дали нещо с майка й/мир на душата й/. Вчера на лични тя ми върна съобщение , че за съжаление не съм сбъркала....
Извода за мен е един- ЕГРЕГОРА РАБОТИ И ВСИЧКИ СМЕ НАВЪРЗАНИ! :( :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #56 -: Септември 19, 2010, 08:37:28 pm »
Стела, моите съболезнования.

Имам чувството, че преживявам някакво дежа вю. Преди 10тина дни не изказвахте ли съболезнования по същия повод  :o :o :o Простотете ми, че става дума за такова сериозно нещо, но имам чувствота ,че вече съм чела подобли постове.  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #57 -: Септември 19, 2010, 08:40:52 pm »
Благодаря ви, милички, за съчувствието! Животът е дар и с всеки изминал ден се научавам все повече да го ценя.

Мия, не са глупости твоите чувства и преживявания. Казвам само, че хубавото предстои и че не трябва да се отдаваме на негативните емоции, а по-скоро да се отървем от тях, по-бързо да ги прогоним.

Мунлейди, мислила съм по въпроса и ще кача картата с транзитите и прогресиите малко по-сетне.

Марая наистина ми е писала съобщение в същия ден, 2 часа след като майка почина.

*

Divna

« Отговор #58 -: Септември 19, 2010, 08:41:26 pm »

А стЮга бе! На мен майка ми умря преди 4 дена и не падам духом, ти си увесила нос. Я марш в групичката за трениране на позитивнто мислене! Животът е все още пред нас, недей така?

Моите съболезнования, Стелла!
Мир на душата й!

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Септември 19, 2010, 08:49:13 pm »
Благодаря ви, милички, за съчувствието! Животът е дар и с всеки изминал ден се научавам все повече да го ценя.

Мия, не са глупости твоите чувства и преживявания. Казвам само, че хубавото предстои и че не трябва да се отдаваме на негативните емоции, а по-скоро да се отървем от тях, по-бързо да ги прогоним.

Мунлейди, мислила съм по въпроса и ще кача картата с транзитите и прогресиите малко по-сетне.

Марая наистина ми е писала съобщение в същия ден, 2 часа след като майка почина.

Мир на душата й!
В първото дете на адашката на дъщеря ми , че се прероди...., затова си е отишла!