Хора, кълна се, в деня, в който Небесна са закри профила четох постове за съболезнования. Даже се чудех как са се появили, след като не прочетох неин пост по повода
Инфото го получих изведнъж! Беше странно усещане!
Цитат на: Марая в Септември 19, 2010, 09:09:32 pmИнфото го получих изведнъж! Беше странно усещане! а можеш ли да разкажеш? :rolleyes:
На мен майка ми умря преди 4 дена и не падам духом, ти си увесила нос. Я марш в групичката за трениране на позитивнто мислене! Животът е все още пред нас, недей така?
Според астрономите тази вечер Юпитер ще е най-близко до Земята. Толкова близо не е бил от 1963г. Юпитер ще се вижда като много ярка звезда в съзвездето Риби, а Уран ще се вижда точно над Юпитер като зеленикава звезда. Положението на планетите е в източната част на хоризонта и много лесно може да се види, защото днес Луната ще бъде точно над Юпитер.
Толкова е красиво....сигурно 20 минути стоях на терасата и наблюдавах планетата управител на асцендента ми.
Цитат на: Stella в Септември 22, 2010, 09:46:55 pmЦитат на: marygadje в Септември 22, 2010, 09:33:26 pmТолкова е красиво....сигурно 20 минути стоях на терасата и наблюдавах планетата управител на асцендента ми.И на моя...Блазя ви аз моя едва ли някога ще го видя.
Цитат на: marygadje в Септември 22, 2010, 09:33:26 pmТолкова е красиво....сигурно 20 минути стоях на терасата и наблюдавах планетата управител на асцендента ми.И на моя...
сега се замислих,защо като е облачно и мрачно ми е много депресивно,а то защото не виждам слънцето :blink:
Цитат на: Milkyway в Септември 23, 2010, 07:37:10 amсега се замислих,защо като е облачно и мрачно ми е много депресивно,а то защото не виждам слънцето :blink:Всички сме така - Слънцето управлява жизнените сили на индивида.