Здравей Гост

ПОДАРЪЦИТЕ според хороскопа

• 6 Отговора
  • 1389 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
ПОДАРЪЦИТЕ според хороскопа
« -: Май 02, 2010, 08:07:19 pm »
от една друга тема Лилито ме провокира за тази тема  ;D  нека да пишем тук кой какви подаръци обича да прави и да получава и на кое от хороскопа се дължи това  ;D 

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
Re:ПОДАРЪЦИТЕ според хороскопа
« Отговор #1 -: Май 02, 2010, 08:09:58 pm »
Съобразявам подаръците с това, което харесва човекът, комуто се подаряват. Стига да му познавам добре вкусовете.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2 -: Май 02, 2010, 08:13:16 pm »
на приятелките си преди време обожавах да им подарявам еротично бельо  ;D  много обичах да провокирам скритите лъвици вътре в тях, а и ми беше адски забавно. също така много обичам да подарявам книги със закачливи заглавия отнасящи се до определени аспекти на техният живот. за по-миналата нова година ги бях натворила такива забвани, че още ми е смешно:
едната приятелка се беше оплаквала, че нямала късмет с мъжете и и бях подарила книгата "Мъжът - ръководство за употреба"  ;D
другата пък все разправяше, че не и се сбъдват желанията и и подарих "Внимавай какво си пожелаваш"  ;D
третата все беше в процес на търсене на себе си и за нея беше "Да откриеш себе си"  ;D

предполагам, че за книгите и закачките е виновен съвпада на Юпитер и Мерка ми, а за еротичните изцепки тригона на Венера/Марс/Плутон. обаче преди всичко обичам да е забавно  :57:

обаче честно казано на мъж идея си нямам какво се подарява. направо блокирам когато трябва да избирам подарък за мъж  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Uran

• 6041
« Отговор #3 -: Май 02, 2010, 08:45:50 pm »
 Обичам да подарявам книги, дискове, а за по-близки хора- техника (телефони, мултицет, мини система,дек, плеъри..). Подарявала съм и дрехи, парфюми и всичко, което се сетите, но ОБИЧАМ- това, което съм споменала първоначално.
Отдавам го на водолейското си Слънце в аспект с Юпитер и Уран.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4 -: Май 03, 2010, 05:32:14 pm »
...аз обичам и гледам да подарявам неща, които ще са от полза..практични... за хората и в същото време ако е възможно да са красиви .....обичам да подбирам специално цветята според усещането си....представям си ги заедно хората с цветята ;D

това с практичното мисля се дължи на Сатурна....е разбире се съобразявам се и с хората...но по-принцип не ме бива много в подаръците...

:rolleyes:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5 -: Май 03, 2010, 08:49:26 pm »
Аз обичам подаръците, как то да ги получавам, така и да ги подарявам. Това ми носи еднаква радост. Подарявам различни неща, според човека, настроението или случая. Това с бельото ми е любимо.....Наскоро една приятелка ми подари за 8 Март страхотен сутиен, а после търси 3 седмици за него подходящи бикини / цвета е нежно лилав /.
Мойто мъж му беше много чудно това нещо... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

« Отговор #6 -: Май 03, 2010, 10:42:10 pm »
Обичам да правя подаръци. Когато подарявам подарък на любим човек искам той да е специален, толкова, колкото самата личност е специална за мен. Старая се винаги подаръка ми да е една приятна изненада. В повечето случаи сама "произвеждам" подаръка. Хората които ме познават винаги са искали да им нарисувам или скулптирам нещо. Докато бях по-млада дори си мислех, че се търси приятелството ми само заради професията ми, а не за това коя съм … заради душата ми. Освен картини, икони, графики, дърворезби съм правила и колиета. Аз съм сантиментална натура и често вкарвам доста романтика в подаръка за любим човек. Последният който съм подарила беше един трезор. Направата му ми отне две седмици. Случвало се е да подарявам също и GSM, лаптоп, самолетни билети … но такива материални подаръци съм подарявала само на децата ми, както повечето родители предполагам са го правили.
Уважавам празниците, но предпочитам да подаря нещо без повод, тогава изненадата е по-голяма  ;).