Здравей Гост

Летачите

• 9 Отговора
  • 3917 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Летачите
« -: Май 03, 2010, 07:31:58 am »
сънувах ги, пипнах ги, разпердушиних ги  :57:

както винаги сънувам, че летя над някакъв град. издигнах се на високо и тогава ги видях - огромен черен облак от нагъчкани едно до друго квадратни и приличащи на медузи. надолу към града имаше тук там само по едно-две, а облака беше със застрашителни размери. пипнах едно с пръст и ме опари - все едно пипате люта медуза. и тогава ме обзе желанието: върнах се назад, засилих се и бухнах със всичка сила в облака и тия гадини се разфърчаха на всякъде. ееей такъв адреналин и такова задоволство от свършената беля отдавна не бях изпитвала  ;D ;D ;D  а после си продължих да летя още малко над града и след това над някаква поляна. обаче при появяването на желанието да литна към космоса нещо ме спираше... обърнах се назад и видях нишката, която държи духа ми към тялото - тя не ме пускаше  :(

събудих се и взех да размишлявам и ми стана странно. според Кастанеда те се хранят от хората и принципно би трябвало да са около хората и да им ядат светлата ивица, а тези бяха на облак и горе поне на километър, ако не и повече над земята. бяха събрани сякаш ще нападат, но нямаха силата за нападение след като аз им разпръснах целият облак както топка за боулинг кеглите... или пък се готвят да си отиват...  :-\
« Последна редакция: Май 03, 2010, 07:38:33 am от Вещичка »

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

jinom

• **
  • 1753
Re:Летачите
« Отговор #1 -: Май 03, 2010, 12:14:39 pm »
Летачите са в друго измерение и едва ли понятия като "близо и далеч" са меродавни в случая. Истинската сила на летачите обаче е, че те са ни накарали да възприемем тухния "ум" като наш ум. Ние безрезервно вярваме, че целия наш мироглед, отношението ни към доброто и злото, чест, морал, достойнство, свобода и т.н. са наши собствени "ценности", докато всъщност това е готовия механизъм на летаческия ум, който ние сме припознали като наш.

Подобно на операционна система вкарана в компютър, този механизъм ще прави нещата винаги по един и същ начин и винаги с определени резултати.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2 -: Май 03, 2010, 02:45:40 pm »
Жиномеее, знам какво видях!!! чела съм и Кастанеда  ;)  ти като спиш чадо мое, къде ходиш а  ;)  минимум в 4то измерение - астрала. аз насън съм стигала и до 5то измерение и знам, че е било 5то. сънувам осъзнато и помня всичко. понякога за разнообразие си манипулирам и сънищата. и тоо номер - техния ум като наш ум и дрън-дрън - не приемай всичко ей така на лека ръка.

има и нещо друго, Кастанеда борави със доста стари изрази и визии. времето сега е друго и си има и други образни средства за комуникация. и не мога да се съглася, че некой друг ще ми контролира ума. знам за какво иде реч, както и ти знаеш и също така знаеш, че идва момент в живота на "ученика" когато летачите могат да му контролират само опинците  ;D  преди време ги виждах само като сенки, после започнах да виждам нормално и да ги отстранявам от собственото си тяло, като ги захвърлях надалеч, снощи се "бих" с тях. това са астрални същности също като останалите в сънищата ни, а в астрала всеки се храни от другия  :P

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #3 -: Май 03, 2010, 04:02:44 pm »
не мога да се съглася, че некой друг ще ми контролира ума. знам за какво иде реч, както и ти знаеш и също така знаеш, че идва момент в живота на "ученика" когато летачите могат да му контролират само опинците  ;D 

Така е, все някога идва момент, дали след 800 дни, дали когато му цъфнат налъмите. Впрочем това е любимия прийом на летаческия ум  - да отлага всичко във времето и да се прави че всичко е наред. ;D

ти като спиш чадо мое, къде ходиш а  ;)

Като сънувам контролирано никъде не ходя. В стаята съм си.  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4 -: Май 03, 2010, 04:23:40 pm »
виж ся, ти си решил да си капсаловаш ума само за Кастанеда - лошо няма, това е твоят път и твоят избор. обаче моят път не е твоя, както и пътя на Пена например не е моя. лично за мен е от жизнена необходимост да си ветря ума по всичко, което го задържи за момент. и това, че ти си решил че нещо не може - то не може да стане за теб и още пет човека на тази планета например, но е възможно да е възможно за други десет например.  много ми е забавно като някой се изцепи категорично за нещо толкова недоказуемо като обекти от 4то измерение  :57:

сам знаеш, че като си в съзнание по време на сън и информацията просто идва при теб и тази информация не подлежи на проверка - ти просто си там и знаеш ... та защо се опитваш да ми кажеш, че аз не знам де съм била и кво съм сънувала, да не би да си вързан за мойта нишка и да ходиш подире ми  ;D

*

Helo

« Отговор #5 -: Май 03, 2010, 04:32:00 pm »
Вещичке, как мислиш, дали си способна да отговориш на три въпроса, но не под въздействиено на силните емоции (Нептун), а под въздействието на размисъла без емоции (Сатурн)?

Щото, ако мислиш, че не си способна, няма да ти задам въпросите.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #6 -: Май 03, 2010, 04:33:50 pm »
та защо се опитваш да ми кажеш, че аз не знам де съм била и кво съм сънувала, да не би да си вързан за мойта нишка и да ходиш подире ми  ;D
Никога не съм казал, че ти не си знаела къде си била и какво си сънувала.

Бас държа обаче, че не знаеш защо толкова много би се засегнала ако някой ти го каже. ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #7 -: Май 03, 2010, 04:46:07 pm »
та защо се опитваш да ми кажеш, че аз не знам де съм била и кво съм сънувала, да не би да си вързан за мойта нишка и да ходиш подире ми  ;D
Никога не съм казал, че ти не си знаела къде си била и какво си сънувала.

Бас държа обаче, че не знаеш защо толкова много би се засегнала ако някой ти го каже. ;D

честно да ти кажа не се засягам, а реакцията ми в такива случаи се дължи на друго нещо. наясно съм, че колкото повече научавам, толкова повече започвам да не знам. просто някак се опитвам да бягам от хора на които всичко им е ясно и се опитват да манипулират останалите, като ги карат да се чувстват незнаещи. има няколко човека, които съм ги признала, че знаят много и ги уважавам и за знанията им и за начина им на употреба - не налагащо, а приятелски и винаги в помощ на другарчето си. ти си имаш твоите знания и аз те уважавам за това, но не мога да кажа, че имаш бог знае колко много знания - поне аз не съм видяла толкова много, което пък не значи, че ги нямаш - просто аз си гледам от моята си камбанария  ;)

не мога да разбера защо тука у тоо форум повечето си мислят, че се чувствам лично засегната за нещо  :o  ми не съм бре - не може да ме засегне човек когото не познавам, човек когото не уважавам или човек когото смятам че е тъп, или пък хора с които имаме разменени две три реплики. може да ме засегне единствено човек, когото обичам и уважавам.
не търпя обаче несправедливости - да се обиждат невинни хора, да се нападат ей така за удоволствието или за това некой да си почеше егото и от този сорт. Урана ми не търпи такива неща. някак имам вътрешна нужда да защитавам слабите и отхвърлените... сори чадо - Нептун на висока точка така прави  ;)

*

Helo

« Отговор #8 -: Май 03, 2010, 05:05:46 pm »
Вещичке, как мислиш, дали си способна да отговориш на три въпроса, но не под въздействиено на силните емоции (Нептун), а под въздействието на размисъла без емоции (Сатурн)?

Щото, ако мислиш, че не си способна, няма да ти задам въпросите.

Знаех си, че не си способна.

Ти не само не си разбрала посланието и подаръка на Юпитер, но и явно няма скоро да се докоснеш до този дар!

Теб тялото и емоциите те владеят. Ти не си им господар.
Нептун много те заблуждава, а Юпитер ти дава свръхголямо его и благодарение на тях дори не смееш да погледнеш себе си честно, без его.

« Отговор #9 -: Май 07, 2010, 03:06:28 pm »
Много ми е чудно какво сте се задъвкали в тази тема?! :19:

Не можете ли да проумеете, че всеки си има свое виждане за нещата, и че всеки си има кусури за доизкусуряване... Споделяйте, стига сте си мерили... егото!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.