Здравей Гост

Прогнози месечни, дневни и.....

• 5 Отговора
  • 1465 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Прогнози месечни, дневни и.....
« -: Май 03, 2010, 09:05:17 am »
Здравейте,

имам въпрос....ето един линк с месечна прогноза за всички знаци...

http://www.astrologyzone.com/forecasts/

относно прогнозите...ми се ще да попитам....
дневните, месечните и годишните прогнозите за всеки слънчев знак по вестници, телевизии и интернет се правят като всъшност знакът се постави като изгряващ....
примерно...
дневен хороскоп за Телец се прави като хороскоп за деня ....Телец се поставя като АЦ....
и в тази връзка....ме интересува...знам, че всичко е много индивидуално, но ако примерно...
човекът е роден с АЦ Скорпион и Слънце в Телец....и двете прогнози ли се гледат...и всъщност прогнозата за Скорпион ли би трябвало да е по-"вярна", защото всъщност тя се препокрива по-точно с натала на човека.....?  :unsure:
 :unsure:

*

Kaya

• 2893
Re:Прогнози месечни, дневни и.....
« Отговор #1 -: Май 03, 2010, 10:10:03 am »
 да,  изгряващ
 и ако си знае ац- да  гледа и него

за тази година, ако си овен ( примерно заради броя планети, които ще го газят) или знак от кардиналния кръст особено началните градуси  е задължително да  разглеждаш слъчевата позиция  и позицията на ац, но поради транзитите ще бъде водещ поне до за около година слънчевия знак
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2 -: Май 03, 2010, 12:36:18 pm »
Зависи-има глобални прогнози,които се правят на база слънчев знак по декадите т.е. спрямо аспектите на планетите към Слънцето ,отделно се тълкуват вече аспектите и спрямо Слънцето,което се взима за 1ви дом,а те спрямо него къде попадат.Но ако тълкуват аспекти както обикновено става при декадите,прогнозата важи само за Слънчев знак  ;)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3 -: Май 03, 2010, 12:43:30 pm »
..ок  :blink: мерси ...разбрах...  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Май 03, 2010, 12:48:55 pm »
Лично аз седмичните и месечни прогнози по слънчев знак намирам за несериозни, но в крайна сметка всеки астролог намира своето място под слънцето, а и така по-лесно се стига до целевата аудитория, прави се бърза популярност. Мнозина астролози са го разбрали, доколкото виждам.
Що се отнася до мунданната астрология, тя си е цяло изкуство и далеч не всеки успява.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5 -: Май 03, 2010, 01:12:10 pm »
...зададох въпроса, защото на този сайт:

http://sasstrology.com/2010/05/cancer-love-horoscope-for-the-week-of-may-3.html

и отдолу под текста има едно такова нещо "For additional accuracy, read the horoscope for your Rising Sign."
но прогнозата за АЦ Козирог е същата като за хората със Слънце в Козирог примерно......а при мен и двете са актуални, защото  :sun: :ca:, а АЦ ми е  :cp:
...та малко се зачудих....кое как и защо...се прави...  :rolleyes: