Здравей Гост

Дълаг сън

• 6 Отговора
  • 2335 Прегледи
*

flexaa

• *
  • 130
Дълаг сън
« -: Май 07, 2010, 09:36:06 am »
             Здравейте, днес сунувах мн голям сън и доста ме притеснява - като събудих и разбрах че не е истина ми "олекна" но все още имам кофти чувство.
             Сънят беше мн голям но не помня всичко спомням си откъснати моменти: пътувах между извънградско по някакви черни пътища, през гори и т.н. не знам защо не минах през пътя; следтова бях на някакъв купон; бях на лекции; и всякакви такива. По-добре в момента си спомням, че бях на гости на дядо ми на селото му и там имаше страхотни ремонти - селото вече приличаше на град.Отидохме в някакъв съд с него и баба ми, а там бяха едни приятели, имаше и др хора. И изведнъш аз започнах да прява някакви сцени, че не се познавам с тях и да ги убиждам и предизвиквам и се получиха жестоки караници и спорове. След това се усетих какво правя и започнах да пиша СМС на единия приятел с които се карах предимно, че това е сцена пред другите хора и да не обръща никакво внимание на отношението ми, почнах да му звъня и пр. но беше късно и той се беше разсърдил много. След като излязох от залата пък бях пък в центъра на София, времето беше както е и сега но имаше малки преспи сняг.
             След това се събудих, общо взето целият сън беше мн различни населени места и извън населени места - пътища, гори и пр.
              Моля да ми помогнете за съня :)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Дълаг сън
« Отговор #1 -: Май 07, 2010, 11:04:03 am »
бях на гости на дядо ми на селото му и там имаше страхотни ремонти - селото вече приличаше на град.

Аз често съм сънувал това-без ремонтите,как село става едва ли не по-добре изглеждащо и от град (но без да си променя размера т.е. не се разраства,а се обновява).За себе си имам обяснения с това,че това е визията в 4то измерение или че някои места ще се превърнат в това,като навлезем в него.
Има преход и промяна и то не е само в сградите,а потока на живота който тече там е вече друг.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2 -: Май 07, 2010, 11:28:43 am »
 Fleх, има ли някакво разочарование в теб по отношение на това, с което се занимаваш?

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #3 -: Май 07, 2010, 11:45:18 am »
Разочарован съм към един човек и спрямо отношенията ни и всичко което правя за него - в такъв смисъл ДА имам :)

« Отговор #4 -: Май 07, 2010, 03:20:19 pm »
Така като чета какво си сънувал, според мен ти предстои голяма промяна, за която не знаеш и е нормално човек да се страхува от неизвестното. Мисля си, че може да е свързано със заминаване някъде надалеч, където да трябва да се доказваш и това ще доведе до отдалечаване от близките и приятелите ти.

Според мен е важно ти как го усещаш сънят и как го свързваш с настоящето. Аз преди много години сънувах силен предсказателен сън за един човек когото много обичам. Разтълкувах го като опасност за живота му, чувството беше ужасно и след година и половина - две се сбъдна с пълна сила, но сега всичко се оправи :)
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #5 -: Май 07, 2010, 10:14:50 pm »
         В понеделник ми предстои важна среща с човек, който ще ми предложи работа - аз съм юрист, работата е по-специалността (и е свързана със седебни зали). Когато си уговорих срещата с човека ми каза нещо, което ме доведе до мислата, че е възможно да ми предстои огромна промяна, наистина на далеч (честно казано буквално си помислих, че  СЪДБАТА ми се обажда), и така оснатах супер замислен. Допускам, че този човек може да ме въведе и да ми помогне да се занимавам с нещо, с което съм мислил от дете че ще се занимавам, което е свързано с професията ми (мислимо в момента, без този човек - наистина е невъзможно, като без почва под краката). Наистина това нещо има мн добри страни и мн переспективи - НО МИ СЕ ВИЖДА МНОГО СКУЧНО И ОТЕКЧИТЕЛНО и честно казано от дете си мислех, че е много досадно и че не неискам само с тази част от професията да се занимавам, но от тогава чувствам, че някои ден това ще ми предстои.
         Този човек се занимава точно с това, и ако започна като на шега (както се базиках на шега в съдебна зала) един ден може би много ще съжелявам.
         Мислимо ли е да значи точно това?

« Отговор #6 -: Май 08, 2010, 09:21:34 am »
Мислимо е да, щом това се отнася до бъдещето ти като цяло и ще определя живота ти. Колебанието ти - караниците с близките (аз поне така ги свързвам), борба между старото и новото, между добре познатото и непознатото. Не знам доколко те вълнува настоящата ситуация и решението което трябва да вземеш, но сънят според мен показва, че за теб това е много важно решение, показва също и вътрешните ти колебания  :blink:

Според мен трябва да си направиш една съпоставка на плюсовете и минусите, човек винаги може да разчупи нещата и да намери начин да се разнообрази  :blink:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.