В понеделник ми предстои важна среща с човек, който ще ми предложи работа - аз съм юрист, работата е по-специалността (и е свързана със седебни зали). Когато си уговорих срещата с човека ми каза нещо, което ме доведе до мислата, че е възможно да ми предстои огромна промяна, наистина на далеч (честно казано буквално си помислих, че СЪДБАТА ми се обажда), и така оснатах супер замислен. Допускам, че този човек може да ме въведе и да ми помогне да се занимавам с нещо, с което съм мислил от дете че ще се занимавам, което е свързано с професията ми (мислимо в момента, без този човек - наистина е невъзможно, като без почва под краката). Наистина това нещо има мн добри страни и мн переспективи - НО МИ СЕ ВИЖДА МНОГО СКУЧНО И ОТЕКЧИТЕЛНО и честно казано от дете си мислех, че е много досадно и че не неискам само с тази част от професията да се занимавам, но от тогава чувствам, че някои ден това ще ми предстои.
Този човек се занимава точно с това, и ако започна като на шега (както се базиках на шега в съдебна зала) един ден може би много ще съжелявам.
Мислимо ли е да значи точно това?