Здравей Гост

страх

• 10 Отговора
  • 3435 Прегледи
*

yan

• *
  • 64
страх
« -: Май 08, 2010, 10:45:05 am »
Здравейте . Последните няколко дни сънувам подобни сънища, което рядко ми се случва. В първия сън бях доста високо, на някакво летателно средство (не помня точно какво беше).Отдолу имаше вода, може би море. Беше тъмно като цяло и много се страхувах че ще падна или че няма да мога да сляза. Така се събудих. На другата вечер бях пак доста високо, този път на скала, отдолу отново имаше вода като че ли беше река. Част от скалата започна да се пропуква и направо умирах от страх че ще падна долу.По някакъв начин се задържах неподвижен за известно време докато всичко се укроти, но все още се страхувах, не успях да сляза долу.Така се събудих.
   Предстои ми да взема важно решение, което ще доведе до промяна, и предполагам това предизвиква сънищата, но не съм много сигурен. Ако имате предположения ще се радвам да ги чуя.
   Благодаря ви.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:страх
« Отговор #1 -: Май 08, 2010, 10:50:24 am »
водата или морето се свързват с творческото ти начало, интуицията, сексуалните желания. водата е втората ти чакра. явно е, че в съня си ти трябва да се гмурнеш във водата, а изпитваш страх от това. може би решението, което предстои да вземеш е свързано с творчеството вътре у теб, което трябва да разкриеш/откриеш и ти трябва да си решиш как да постъпиш  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #2 -: Май 08, 2010, 11:07:22 am »
   А може би се чувстваш неподготвен за скока, който трябва да направиш, може би вътрешната ти интуиция подсказва, че е рисковано и изхода да не е благоприятен за теб. Обмисли добре точно как си се чувствал в съня си, дали е чисто физически страх от новото или е подсъзнанието ти, което ти подсказва, че не е на добре.

« Отговор #3 -: Май 08, 2010, 01:02:45 pm »
водата или морето се свързват с творческото ти начало, интуицията, сексуалните желания. водата е втората ти чакра. явно е, че в съня си ти трябва да се гмурнеш във водата, а изпитваш страх от това. може би решението, което предстои да вземеш е свързано с творчеството вътре у теб, което трябва да разкриеш/откриеш и ти трябва да си решиш как да постъпиш  :blink:

И аз сънувах сън с вода  :( беше леко гадничък. Намирах се на едно слънчево място пълно с Палми, растения, сгради с египетски и старогръцки мотиви, всичко сияеше като от злато. Стоях на брега, а водата се движеше сравнително бързо, но не прекалено, беше спокойна, равна, синьо-зелена. Нещо отвътре ме караше да скоча в нея, имах усещането че ще се справя да плувам (в реалния живот не мога да плувам), бях сигурна, скочих и тя ме понесе по течението, като не ми се налагаше много да се напъвам. Обаче тръгна да ме повлича навътре, хвана ме малко страх, затова се напънах и се хванах за едно нещо което стоеше стабилно във водата и се събудих тогава. :-\

Все още му се чудя на този сън, а в последно време помня 90% от това което сънувам!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4 -: Май 08, 2010, 01:27:24 pm »
хахахааа и аз снощи сънувах вода...
първо държах един меч - от типа на самурайските - тънък и дълъг и като го размяташ и острието му вибрира. та държа аз меча и с четири-пет прмерени движения го доближих до третата си чакра без да затрепти изобщо. и си викам - малиии станах майстор вече  ;D ... и после се видждам да седя малко далеч от брега на една река. тя си тече спокойно, но от време на време едни вълни се подават и повличат някого от брега и после го връщат и нищо му няма, само дето е мокър. та седя си аз и се кикотя: тия пък кви са заспали - ми да са дръпнат и няма да ги повличат вълните. и в тоя момент и мене ме "взе" една вълна и ме потопи много на дълбоко чак усещах насън как ме върти и ме влече на много, много дълбоко. и тъкмо вече си мисля - бря, до кога ще ми стигне въздуха - щото не ме беше страх, даже ми беше забавно, но беше много дълбоко и аз сякаш с последни глътки въздух в дробовете си бях... и се видях на една висока планина от бели камъни и аз най-отгоре. имаше и няколко други хора там и малко по-настрани  едно каменно възвишение със стълби дето се издигаше на малко по-високо от самия връх дето се намирах. и зяпах, зяпах и хукнах да се катеря по тия стълби  ;D

та точно този сън го свързвам с покоряването на първа, втора и третата си чакри... някак тъй изотвътре ми иде да си го мисля  :rolleyes:

« Отговор #5 -: Май 08, 2010, 01:35:06 pm »
Отдолу имаше вода, може би море.
хахахааа и аз снощи сънувах вода...

Това не е истина просто! И аз сънувах вода.  ;D
Сънувах, че съм някъде на излет извън Сф и се озовавам на нещо като езеро с колеги. Събувам си краката, за да пошляпам в езерото, но ги задържам над водата, защото СЕ СЕЩАМ ЧЕ ДА СЪНУВАШ БИСТРА ВОДА не е на добре  ;D После сънувам някакви деца, които на една водна пързалка са влези да се къпят с ГРЕЙКИТЕ  ;D, После аз се возих на лодка по някаква река, която стигна до място, което не се оттича водата и се врънахме. Така приключи среднощната ми разходка  ;D

Добре, че с тази рибешка Луна нощес не сме се опикали  :P

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #6 -: Май 08, 2010, 01:39:56 pm »
Добре, че с тази рибешка Луна нощес не сме се опикали  :P

ай сиктиииир  ;D ;D ;D  който следи транзитите виж как знае де е била Луната и кви мокри сънища сме имали всички  :57:

*

Uran

• 6041
« Отговор #7 -: Май 08, 2010, 02:45:28 pm »
 А аз сънувах католическа църква и май и гробище, стари къщи с красива сецесионова архитектура, но занемарени. Сънувах и пекарна, в която повечето закуски бяха свършили и ми дадоха нещо като хамбургер с половин зелка в него ;D.

*

yan

• *
  • 64
« Отговор #8 -: Май 09, 2010, 01:21:33 am »
Не се страхувах специално от водата, а от това,че ще падна от много високо и ще загина.По принцип се занимавам с творчество и може и да е свързано с това. Предполагам че понеже наяве се страхувам да не сбъркам в избора си това се предава и в сънищата.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #9 -: Май 14, 2010, 03:35:45 pm »

Вещичка, това специално за сънищата ли се отнася...или как точно ...би ли обяснила по-подробно ....ще може ли да напишеш за всички чакри :-[..коя с каква стихия се свързва?  :-[ че ми стана много интересно...... :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #10 -: Май 14, 2010, 06:03:47 pm »
Вещичка, това специално за сънищата ли се отнася...или как точно ...би ли обяснила по-подробно ....ще може ли да напишеш за всички чакри :-[..коя с каква стихия се свързва?  :-[ че ми стана много интересно...... :rolleyes:

ми първа чакра се свързва със стихията ЗЕМЯ, втора чакра - ВОДА, трета чакра - ОГЪН, четвърта чакра - ВЪЗДУХ, пета чакра е говора /според мен би трябвало да съответства на ЕТЕР, но не съм много сигурна/, шеста - вътрешният ти свят, седма - БОЖЕСТВЕНОТО НАЧАЛО  :blink:

и не се отнася дори за сънищата, но символиката я има навсякъде и съответно я има и в сънищата. символите са си символи, няма значение къде ги откриваш  ;)