Здравей Гост

Изгубен близнак

• 15 Отговора
  • 3168 Прегледи
*

luckyluke

Изгубен близнак
« -: Май 09, 2010, 03:00:19 am »
:)
« Последна редакция: Май 18, 2010, 07:12:51 pm от luckyluke »

Re:Изгубен близнак
« Отговор #1 -: Май 09, 2010, 10:16:33 am »
Доколкото знам е възможно от два плода да се развие единият. Ако е получила този кръвоизлив в напреднала бременност тя би трябвало да знае, че е изгубила едното дете. Ако не ти представлява неудобство, пусни си хороскопа да видим от къде идва тази нужда да търсиш идентичен на себе си човек. :blink: МОжеш да изрежеш името си от картата, за да не се притесняваш.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #2 -: Май 09, 2010, 06:41:55 pm »
Намирам това за доста интересно. Ясно е, че има някакво обяснение. Иначе защо трябва да се чувстваш така.

Аурора ти е предложила да сложиш наталната си карта. Виждам обаче, че ти не се занимаваш с астрология и най-вероятно не знаеш как се изготвят натални карти.
За да опростим нещата, можеш само да дадеш данните си, а някой от нас ще качи картата ти.
Трябва да дадеш следната информация: дата, месец, година и час на раждане, както и къде си роден.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #3 -: Май 09, 2010, 09:51:29 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 07:11:01 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Май 10, 2010, 09:05:31 pm »
От чисто физиологична гледна точка, не е възможно да се абортира само единия близнак, а другият да оцелее. Може единият да се роди недоразвит, но за другото, не съм чувала. Според мен е по-вероятно да си имал близнак в някой от предишните си животи и тази потребност да бъдеш с друг човек да е навик от предходен такъв.

« Отговор #5 -: Май 10, 2010, 09:17:19 pm »
Може единият да се роди недоразвит, но за другото, не съм чувала.
Чела съм, че може да се абсорбира, но това става в много, много ранна фаза на зародиша. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

« Отговор #6 -: Май 11, 2010, 09:58:02 am »
Аз знам случай, в който жената прави спонтанен аборт, и след месец се оказва, че е бременна. Не го маха, но детето се ражда в 7мия месец. Но в случая родителите знаят, че са били две деца.

*

Divna

« Отговор #7 -: Май 15, 2010, 07:07:43 pm »
Благодаря за готовността да ми погледнете картата, обаче по принцип имам правило да не оставям лични данни по форуми, защото веднъж така си изпатих (в друг форум). Целта на темата ми беше по-скоро информативна.

А защо споделяш тогава нещо толкова лично, а в същото време не си в състояние да си оставиш визитната картичка? От кого се криеш? Навярно има хора, които вече те познават тук ...?
Явно въпроса, на които си посветил(а) цяла тема те вълнува доста. Но крайното решение разбира се е твое.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Май 15, 2010, 07:14:29 pm »
Същата тема я има и тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #9 -: Май 15, 2010, 08:34:35 pm »
Ами изказването е съвършенно същото.
Не знам, Лили, напоследък съм слабо казано разочарована.
Виждам какво става тук, в сайта. Влизат толкова много хора, регистрират се под различни имена, започват да изискват къде на лични, къде директно във форума. Получават каквото им трябва и после изчезват.
Явно в БГ си има много такива млади хора, които си нямат друга работа и се регистрират във възможно всички БГ сайтове, ама не за да се развиват, а просто за забавление.
Защо не си открият такъв сайт, пък нека там да си "чешат езиците" за каквото си искат.
Астрологията и езотеризма са сериозни теми, а някой хора, особено младежите не могат да осъзнаят това.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #10 -: Май 15, 2010, 08:48:16 pm »
Знаеш ли Дивна, понякога за младите хора това са много сериозни въпроси и наистина търсят някакъв отговор. Понякога не задават точния въпрос или не знаят как да се изразят, но голяма част от хората, които питат тук наистина търсят нещо.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Divna

« Отговор #11 -: Май 15, 2010, 09:02:26 pm »
Знаеш ли Дивна, понякога за младите хора това са много сериозни въпроси и наистина търсят някакъв отговор. Понякога не задават точния въпрос или не знаят как да се изразят, но голяма част от хората, които питат тук наистина търсят нещо.

Кали, прочети темата от начало, след което наблегни на втория (последен) пост на създалия (създалата) темата и ще разбереш защо пиша по този начин.
Иначе съм напълно съгласна с теб.

ПП: Според мен когато нещата са информативни (без да се очаква някакъв отговор), то не е редно да се отваря нова тема за това. За тази цел може да се ползва Говорилня 2.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #12 -: Май 15, 2010, 09:23:28 pm »
Излиза, че сме на едно мнение, бях пропуснала този пост  :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Divna

« Отговор #13 -: Май 16, 2010, 12:00:15 am »
Не бях обърнала внимание за бройката на постовете си. 1 000 поста за 5 месеца ... ами не знам дали е много?! Според мен за човек, който упражнява виртуално своите астрологични и езотерични наклоности не е много. Дори не е достатъчно, за да има необходимия прогрес.
Това е астрологичен сайт и аз не виждам нищо лошо, когато хората обменят информация.
Нямам нищо против да пишеш нито ти, нито който и да е било, стига обаче разговорите да са конструктивни.
В случая ти създаваш тема и не знаеш защо я създаваш, защото в крайна сметка се оказва, че въпроса ти е чисто информативен.

Не се притеснявай за мен, научила съм се да се контролирам  ;)
Хубавото при теб е, че знаеш какъв е проблема ти. Сега остава само да работиш върху него.
Желая ти успех!

« Отговор #14 -: Май 16, 2010, 09:50:31 pm »
е това не е литературен клуб...ще ме прощаваш  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Май 18, 2010, 08:33:57 pm »
Предлагам на вниманието ви другия "близнак", т.е. другото лице на потребителя, създал тази тема:
http://clubs.dir.bg/postlist.php?Board=astrologiq

Другите лица са: zenu, bl108, 1 + 1 = 3...
Предполагам, има и други, които не съм споменала.

Преди малко бе баннат в клуб Астрология в дир.бг, затова се самозатрива и тук.
Впрочем, този потребител ни е занимавал с хороскопа си и проблемите си в общуването и друг път, с друг ник.
Последният случай, доколкото се сещам, бе миналата година, когато си затрива постовете един след друг и започва да се "плези". Тенденциозно поведение е при него да пусне картата си за разглеждане и после да заяви, че данните не са негови. И да пита защо все е неразбран и защо се заяждат с него.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.