... в солара ми за 2010/2011 имам точен съвпад на сол. Венера с нат Луна. Имам също сол. Марс в/у нат. Ац. (в натала са в каре). Соларни Марс и Венера са в съвпад(в натала са в тригон), а и имам съвпад на сол. Сатурн с нат Венера (в натала правят тригон).Би ли ми погледнала картата, ако обичаш, защото има много показатели за задомяване, преместване и т.н., а аз никакъв хабер си нямам.
Pri men novolunieto e v 7 dom .Imam hubavo use6tane.
Като цяло са акцентирани 1,3,9 и 10 дом. Промяна свързана с работата, но не цялостна (липсват аспекти за смяна на професията). Соларни Венера и Марс в съвпад в 10 дом - вероятно ще започна любовна връзка с човек, но който ще бъда професионално подчинена. Вероятността от скандал не е малка (сол. Марс в съвпад с нат. Ац. и в 10 дом говори за това). Сол. Венера в съвпад с нат. Луна. Този аспект "ражда" нещо било то бебе (но вече споменах, че нямам намерения да раждам дете), било то някаква любов. Съвпада на сол. Сатурн с нат. Венера ми говори за сериозно обвързване (любовно), вероятно кармично, имайки предвид, че Венера ми е управител на 7 и 12 дом (тук Венера не я свързвам с парите), а в натала ми същите тези планети са в тригон, което подсилва действието, а в солара Телец затваря 5 соларен дом (отново акцента е Венера).Остта 3/9 е най-силно засегната в солара.
Имаше много сериозен разговор. Предложиха ми сериозно обвързване.
Цитат на: Divna в Април 23, 2010, 07:17:42 pm ... в солара ми за 2010/2011
... в солара ми за 2010/2011