Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453075 Прегледи
*

Divna

Re:соларен хороскоп
« Отговор #420 -: Април 23, 2010, 06:53:47 pm »
В солара за 2009 имах соларно Слънце на К7 - партньорствата от всякакъв тип не са играли водеща роля. Няма смисъл да се разглеждат соларите по този начин. Не се знае какъв е потенциала на натала и не могат да се изведат никакви що годе достоверни изводи от един аспект и позиция. Ако нещо се гледа първо трябва да се погледнат тежките транзити, дирекциите и прогресиите и след това соларите - цялостно и то като тенденция за развитие и от предходната и следващата година.

Соларното Слънце винаги е в съвпад с наталното, то затова се нарича и солар.

И аз това си говоря, че картата не се тълкува разделена на аспекти.
Но разбирам хората които задават конкретни въпроси - те просто не желаят да ангажират останалите с цялата си карта.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #421 -: Април 23, 2010, 07:07:06 pm »
Милки от тоя солар ми става ясно ,че ще има контакти с много млади хора ,такива ,които са по-млади от теб. ще има много комуникаций и наред с това е възможна и тайна любовна връзка .
съвпада на сол.луна в съвпад с нат.венера е предпоставка за промяна в ценностната система , промяна в емоцийте и чувствата....и тъй като говорим за съвпад в 10-ти дом си мисля ,че ти ще стоплиш отношенията си с майка си....
Благодаря ти Марая.
Интересни неща казваш.
Мисълта ми беше,дали ще има предпоставки за повече популярност при мен? Свързани със сцена изкуство.
Любовната връзка,от съвпада луна-венера ли съдиш?Или сол венера в 7ми дом?

синьо- любовна връзка!
червено- сближаване на отношенията с майка ти- кармично е заложено1

за останалите , познавам лично МИЛКИ и картат й! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #422 -: Април 23, 2010, 07:17:42 pm »
Марая, в солара ми за 2010/2011 имам точен съвпад на сол. Венера с нат Луна. Имам също сол. Марс в/у нат. Ац. (в натала са в каре). Соларни Марс и Венера са в съвпад(в натала са в тригон), а и имам съвпад на сол. Сатурн с нат Венера (в натала правят тригон).
Би ли ми погледнала картата, ако обичаш, защото има много показатели за задомяване, преместване и т.н., а аз никакъв хабер си нямам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #423 -: Април 23, 2010, 08:38:37 pm »
Марая, в солара ми за 2010/2011 имам точен съвпад на сол. Венера с нат Луна. Имам също сол. Марс в/у нат. Ац. (в натала са в каре). Соларни Марс и Венера са в съвпад(в натала са в тригон), а и имам съвпад на сол. Сатурн с нат Венера (в натала правят тригон).
Би ли ми погледнала картата, ако обичаш, защото има много показатели за задомяване, преместване и т.н., а аз никакъв хабер си нямам.

обещала съм ти хороскоп и не съм забравила...дай ми малкоо време ,още малко! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #424 -: Април 23, 2010, 08:43:52 pm »

обещала съм ти хороскоп и не съм забравила...дай ми малкоо време ,още малко! :blink: ;)

Давам ти цялото време на света   :blink:.
Ако искаш можеш да го пуснеш във форума. Не се притеснявам от публични изказвания по мой адрес  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #425 -: Април 23, 2010, 08:49:11 pm »

Давам ти цялото време на света   :blink:.
Ако искаш можеш да го пуснеш във форума. Не се притеснявам от публични изказвания по мой адрес  ;)

о.к госпожо , вашето решение е закон за мен! :kissd: :wink2:

« Отговор #426 -: Май 03, 2010, 01:04:42 pm »
Предишния месец имах рожден ден,та се замислих какво ли ме очаква следващата година.Но съм много босичка още и нещо ме притесняват Уран в 4-ти нат. и сол. и Марс в 8-ми нат. и сол.Затова ще пробвам да си кача солара(за пръв път ми е,дано успея),пък някой,ако има време и желание нека погледне  :blink: http://img687.imageshack.us/img687/6227/89052160.jpg

*

Divna

« Отговор #427 -: Май 15, 2010, 02:22:15 am »
Направих си една ретроспекция на соларите през последните години.
Оказва се, че са доста показателни. Прилагам някой от тях.
Първата карта е годината на моята емиграция. През тази соларна година загубих и много близък човек.
Втората карта е с подчертан 9 дом. Тогава учех като побъркана, в същото време се разделих с бившия ми и през същата годна се запознах със сегашния ми приятел.
Третата карта е сегашния ми солар. Тук ясно се вижда подчертан 12 дом. Това е година, в която акцента е върху самотата. Започнах също да се занимавам с астрология.
Четвъртата карта е следващия ми солар за 2010-2011. Виждам, че отново имам натоварен 9 дом. Но по-важното за мен е да разтълкувам точните съвпади на соларните планети с наталните, а именно: сол. Сатурн с нат. Венера, сол. Венера с нат. Луна и сол. Марс с нат. АЦ.
Тъй като това е моята карта не мога да бъда обективна и имам нужда от вашата помощ. Ще оценя вашето мнение. Какво според вас биха значили тези съвпади? В радикса Сатурн е в тригон с Венера, а Марс е в каре с Ац. В годината, която родих едно от децата ми сол. Венера беше в/у нат. Луна. Не ми се вярва отново да раждам поне за сега нямам никакви намерения.
Благодаря ви предварително!

« Отговор #428 -: Май 15, 2010, 04:38:47 pm »

Четвъртата карта е следващия ми солар за 2010-2011. Виждам, че отново имам натоварен 9 дом. Но по-важното за мен е да разтълкувам точните съвпади на соларните планети с наталните, а именно: сол. Сатурн с нат. Венера, сол. Венера с нат. Луна и сол. Марс с нат. АЦ.
Тъй като това е моята карта не мога да бъда обективна и имам нужда от вашата помощ. Ще оценя вашето мнение. Какво според вас биха значили тези съвпади? В радикса Сатурн е в тригон с Венера, а Марс е в каре с Ац. В годината, която родих едно от децата ми сол. Венера беше в/у нат. Луна.

Дивна,
солара 2010-2011

Сол.Асц.Стрелец във 2 натален -има 2 варианта
или ще имаш финанс..затруднения,за което насочва и съвпада сол.сатурн/нат.венера
проблеми от правно естество ,при  напрегната връзка 9-7,венера упр.7,луна9

или възможност за големи печалби, предвид упр.на сол.Асц. - Юпитер е в 5 натален, но е в съвпад със
сол.Луна и Уран и в опозе на нат.съвпад Слънце/Плутон, у10 и Асц, годината ще е нестабилна, носеща много промени и то изненадващи и предвид и изгряващият сол.Плутон - ще наложи промени в начина, по който заработваш парички, и това да наложи някаква преквалификация , активни сол 3/9 дом

а сол.Марс върху Асц,упр.6, сол.IC в 6 да наложи промени в работата, и свързано с това преместване на местоживеене, може да получиш добро предложение съвпада сол.венера/ нат.Луна и марс там,У6 ,перложение свързано с работата и носещо съдбовен характер по натал  имаш съвпад Марс/СЛВ
или нови хора около теб, с който ще се харесате, ще си допаднете, и за млади хора, за който ще си по майчински загрижена ;Dкойто ще ти се доверят в ролята на съветник,наставник по сол.Слънце в 9

заключен Лъв в 8 сол. дом, обстоятелствата ще диктуват действията,не личната воля
сол.МС / IC са върху К12 И К 6 ,нещата не са много ясни и точни
С пром.Асц и кардинален IC ще се занимавате с делата на другите, но с променлив успех, необходимо е да си набележите цели,за постигане

нат.Юпитер е върху К12 - което дава защита през цялата година,свише , така че действай смело ;) ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #429 -: Май 15, 2010, 04:53:10 pm »
Не знам, ама аз изгубих вяра в солара, нищо отникъде не говореше за смърт, преди две години имах пълен 8-и дом и умрях от страх да не се случи нещо.
Нека загубилите близки да кажат в солара отразило ли се е.
И ако това не се отразява, то за каква достоверност може да става изобщо въпрос.

Кайли, специално за теб
в годината,когато почина татко, имах следните показатели в солара

Сол Асц. Скорпи, с изгряващ сол.Плутон съвпад със сол Меркурий/упр.10/ и Слънце /IC
сол. К8 върху СЛВ В 10 дом
сол.Луна съвпад Юпитер /упр.4 дом/ в 6 сол.дом
сол.Юпитер в 7 натален и в 4 соларен в опозе на Плутон
сол. К5 върху нат К8, в 8 натален попада сол.Сатурн
сол. ЮЛВ съвпад Сатурн

*

Divna

« Отговор #430 -: Май 15, 2010, 06:52:07 pm »
Благодаря ти много Стреличка!

Харесах интерпретацията ти. Аз, тия съвпади ги разглеждах по друг начин, но както вече обясних ми е трудно да бъда обективна върху моята си карта, така че оценявам изключително много твоето включване, за което още веднъж сърдечно благодаря.
Определено се очартават промени свързани с работата ми, имайки предвид, че соларни Венера и Марс са в сол. 10 дом и са в съвпад с нат. Ац. и Луна, а сол. ПФ е в 6 сол. дом - да се надявам, че всичко ще е ОК.
А иначе, вече съм изморена от учене и смяна на местоживеене. Ще ми се да си почина малко, поне няколко години, ама явно няма да имам този късмет  :(.

« Отговор #431 -: Май 15, 2010, 09:06:26 pm »
Благодаря ти много Стреличка!

Аз, тия съвпади ги разглеждах по друг начин, но както вече обясних ми е трудно да бъда обективна върху моята си карта, така че оценявам изключително много твоето включване, за което още веднъж сърдечно благодаря.

сподели ако искаш как ги тълкуващ,ще ми е интересно да прочета друго виждане и ще се радвам да споделиш дали нещо от това се е случило
през годината, живи и здрави да бъдем  ;D
доста го мъдрих това сол. МС/IC  върху К12/К 6 какво ти идва като възможност :rolleyes:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #432 -: Май 15, 2010, 09:25:30 pm »
Дивна,аз пък ти гледах Солара по време на емиграцията,щото тази тема сега ме вълнува -ами интересното е че Соларно МЦ (целта) съвпада с натална Луна (промяна),а тя ти упр натален 9ти дом.В Солара Юпитер е в 9ти дом.

А наталната ти карта е много интересна  :blink:
Марса ти е точен градус като моя!  :o Но твоят Марс е просто уникално аспектиран-точен съвпад СЛВ и точен тригон с управителя Уран!Ей на това се вика Уранова енергия.Само се чудя дали,защото СЛВ не е във Водолей-сега се учиш на тази изява (свободната)?

Синастрията ми с теб е много интересна-обърнати възли (всъщност вече имам една важна връзка в живота си с човек твой набор и съвпад на възлите обърнати),твой Сатурн точно на мое МЦ опозе ИЦ,да не изреждам останалото... :rolleyes:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #433 -: Май 15, 2010, 09:32:05 pm »
По новия Солар-излиза преместване-възможно ли това да е в друг град или среда? Гледам съвпада Луна/Юпитер в 3ти дом и като цяло натоварената ос 3/9ти.Венера на К11 говори,че много емоционално ще подхождаш (Луна в 1ви) към въпроси свързани с получената любов,чужди деца(особено момичета),възможно е гостуване на приятелка.

Абе в новият ти Солар има много индикации за преместване,че чак и емиграция- МЦ съвпак К12 (при това с Уран-внезапно) и К12 съвпад Юпитер  :unsure: Ако нямаш такива планове (но то понякога не е въпрос на такива), ще е някаква тайна помощ или задълбаване в астрологията минимум.

*

Divna

« Отговор #434 -: Май 15, 2010, 10:13:19 pm »
Като цяло са акцентирани 1,3,9 и 10 дом.
Промяна свързана с работата, но не цялостна (липсват аспекти за смяна на професията). Соларни Венера и Марс в съвпад в 10 дом - вероятно ще започна любовна връзка с човек, но който ще бъда професионално подчинена. Вероятността от скандал не е малка (сол. Марс в съвпад с нат. Ац. и в 10 дом говори за това).
Сол. Венера в съвпад с нат. Луна. Този аспект "ражда" нещо било то бебе (но вече споменах, че нямам намерения да раждам дете), било то някаква любов. Съвпада на сол. Сатурн с нат. Венера ми говори за сериозно обвързване (любовно), вероятно кармично, имайки предвид, че Венера ми е управител на 7 и 12 дом (тук Венера не я свързвам с парите), а в натала ми същите тези планети са в тригон, което подсилва действието, а в солара Телец затваря 5 соларен дом (отново акцента е Венера).
Остта 3/9 е най-силно засегната в солара. По същата ос застават също соларните лунни възли. Разположението на планетите бенефици и малефици в двата дома е добре балансирано, което ми говори, че не става дума за съд и съдебни въпроси. Вероятно акцента ще е в/у обучение, пътуване с учебна цел. Трудно ми е да тълквам 9 дом, защото нещата при мен не са еднозначни. Живея в чужбина и живота ми е свързан с чужденци, така че може и да няма пътувания, освен ако не реша да емигрирам отново, но така вероятност за в момента няма (тук ми харесва).
Има доста други подробности, но в общи линии тълкувам нещата така.
Бих желала да съм позитивна и мисля, че годината ще бъде изпълнена с доста промени и то същественни (сол. Плутон и сол. СЛВ в 1 дом, а сол. У1 Юпитер е в съвпад със сол. Уран), а съвпада на сол. Ац. с нат. ПФ ме навежда на мисълта, че годината ще е успешна.

*

Divna

« Отговор #435 -: Май 15, 2010, 10:31:42 pm »
По новия Солар-излиза преместване-възможно ли това да е в друг град или среда? Гледам съвпада Луна/Юпитер в 3ти дом и като цяло натоварената ос 3/9ти.Венера на К11 говори,че много емоционално ще подхождаш (Луна в 1ви) към въпроси свързани с получената любов,чужди деца(особено момичета),възможно е гостуване на приятелка.

Абе в новият ти Солар има много индикации за преместване,че чак и емиграция- МЦ съвпак К12 (при това с Уран-внезапно) и К12 съвпад Юпитер  :unsure: Ако нямаш такива планове (но то понякога не е въпрос на такива), ще е някаква тайна помощ или задълбаване в астрологията минимум.

Боже Синухе и ти я видя тая емиграция!

когато си погледнах солара това и на мен очите ми извади, но както писах по-горе въобще не мисля за емигриране. Знам ли?! Вече съвсем взех да се обърквам. Аз, че бързо взимам решения, то е така (емигрирах за няколко месеца, стана много бързо, а знам, че има хора които чакат с години), но тук ми харесва и не желая да се местя.
За друг град не съм мислила. Децата ми ме навиват за Ванкувър, ама на мен нещо не ми се чува (много опасна земетръсна зона е, с тая планинска верига там ... няма да съм никога спокойна).
Най-вероятно ще задълбая в астрологията.

Пък за гостуване - всеки е добре дошъл. Сестра ми може би ще намине, но следващото лято.

*

Марая

• 28287
« Отговор #436 -: Май 15, 2010, 10:36:28 pm »
Абе в новият ти Солар има много индикации за преместване,че чак и емиграция- МЦ съвпак К12 (при това с Уран-внезапно) и К12 съвпад Юпитер   :unsure: Ако нямаш такива планове (но то понякога не е въпрос на такива), ще е някаква тайна помощ или задълбаване в астрологията минимум.

това може да бъде тълкувано по друг начин също....
явни неща ще излязат наяве ,освобождаване от кармични товари и задължения...свобода по отношение на скритите и тайни неща ,нещо притиснително ще спре да тормози индивида...това е добро съвпадче в соларната карта. ;D ;)

*

Divna

« Отговор #437 -: Май 15, 2010, 10:43:11 pm »
Дивна,аз пък ти гледах Солара по време на емиграцията,щото тази тема сега ме вълнува -ами интересното е че Соларно МЦ (целта) съвпада с натална Луна (промяна),а тя ти упр натален 9ти дом.В Солара Юпитер е в 9ти дом.

А наталната ти карта е много интересна  :blink:
Марса ти е точен градус като моя!  :o Но твоят Марс е просто уникално аспектиран-точен съвпад СЛВ и точен тригон с управителя Уран!Ей на това се вика Уранова енергия.Само се чудя дали,защото СЛВ не е във Водолей-сега се учиш на тази изява (свободната)?

Синастрията ми с теб е много интересна-обърнати възли (всъщност вече имам една важна връзка в живота си с човек твой набор и съвпад на възлите обърнати),твой Сатурн точно на мое МЦ опозе ИЦ,да не изреждам останалото... :rolleyes:

Ами аз тая твойта пирамида в радикса ти няма да я забравя  ;)

Може да ти се струва смешно, но когато за пръв път видях наталната ти карта си казах: "Боже, тоя човек от Египет ли идва?"
Тук съм убедена, че никой с никого не се е срещнал случайно. Имала съм винаги усещането за много близък контакт с определени хора от сайта, дори понякога това да звучи абсурдно що се отнася до виртуалния свят. Усещам енергията, това е, дори и да не мога да си го обесня, важното е че го чувствам.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #438 -: Май 15, 2010, 10:52:05 pm »
Явно това което усещаме е характерно за всички със силен Уран/Водолей-това са връзките без ограничения,усета и внезапното включване към вибрацията на другият. :blink:

Някъде бях,чел че само Водолея (Урановата личност) може толкова бързо и качествено да се включи на вълната на отсрещния,да го разбере изцяло и отведнъж,все пак е знака на универсалността и братството.Разбира се става въпрос за един естествен процес ако си достигнал до това ниво на изява на Уран.Не случайно астролозите са по Уран-тези които могат да разпознаят чуждата индивидуалност и тук не става въпрос за елементарната прогностика (която може и да не е по Уран).

когато за пръв път видях наталната ти карта си казах: "Боже, тоя човек от Египет ли идва?"

Хаха ника ми със сигурност идва от там  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #439 -: Май 15, 2010, 10:59:59 pm »
уран е планета ,която не търпи граници ,ограничения и норми....
цял живот ми е пречила ,но и толкова повече помагала....може би заради мястото ,което си е избрала в моя натал за мен някой части от света са като по-далечни градове в Б-я , а за контактите...думи нямам телепатичната връзка със Синухе си работи толкова силно и добре ,че просто поглеждам нагоре ,и казвам позвъни ми и резултата е налице до минути. при него също е така.
това е върховно усещане и един изключително ефтин и свободен контакт... ;D ,без да се натоварват жици ,кабели и прочие.използват се само по предназначение ,за конкретна цел. ;)