Четвъртата карта е следващия ми солар за 2010-2011. Виждам, че отново имам натоварен 9 дом. Но по-важното за мен е да разтълкувам точните съвпади на соларните планети с наталните, а именно: сол. Сатурн с нат. Венера, сол. Венера с нат. Луна и сол. Марс с нат. АЦ.
Тъй като това е моята карта не мога да бъда обективна и имам нужда от вашата помощ. Ще оценя вашето мнение. Какво според вас биха значили тези съвпади? В радикса Сатурн е в тригон с Венера, а Марс е в каре с Ац. В годината, която родих едно от децата ми сол. Венера беше в/у нат. Луна.
Дивна,
солара 2010-2011
Сол.Асц.Стрелец във 2 натален -има 2 варианта
или ще имаш финанс..затруднения,за което насочва и съвпада сол.сатурн/нат.венера
проблеми от правно естество ,при напрегната връзка 9-7,венера упр.7,луна9
или възможност за големи печалби, предвид упр.на сол.Асц. - Юпитер е в 5 натален, но е в съвпад със
сол.Луна и Уран и в опозе на нат.съвпад Слънце/Плутон, у10 и Асц, годината ще е нестабилна, носеща много промени и то изненадващи и предвид и изгряващият сол.Плутон - ще наложи промени в начина, по който заработваш парички, и това да наложи някаква преквалификация , активни сол 3/9 дом
а сол.Марс върху Асц,упр.6, сол.IC в 6 да наложи промени в работата, и свързано с това преместване на местоживеене, може да получиш добро предложение съвпада сол.венера/ нат.Луна и марс там,У6 ,перложение свързано с работата и носещо съдбовен характер по натал имаш съвпад Марс/СЛВ
или нови хора около теб, с който ще се харесате, ще си допаднете, и за млади хора, за който ще си по майчински загрижена ;Dкойто ще ти се доверят в ролята на съветник,наставник по сол.Слънце в 9
заключен Лъв в 8 сол. дом, обстоятелствата ще диктуват действията,не личната воля
сол.МС / IC са върху К12 И К 6 ,нещата не са много ясни и точни
С пром.Асц и кардинален IC ще се занимавате с делата на другите, но с променлив успех, необходимо е да си набележите цели,за постигане
нат.Юпитер е върху К12 - което дава защита през цялата година,свише , така че действай смело