Здравей Гост

циганите

• 98 Отговора
  • 19084 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:циганите
« Отговор #60 -: Май 14, 2010, 06:50:17 pm »
Ромите може би с това са уникални, че са един от етносите, който няма собствена държава. Сливат се с други етноси, чиято територия обитават, но успяват да запазят идентичността си.

с това ми приличат малко на меркурий..... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #61 -: Май 14, 2010, 06:50:58 pm »
ми анджък де - те затова са номади и живеят на общности, щото си нямат терен. я да им дадат терен и да ги пратят циганите от целият свят в тяхна държава. едва ли тогава ще се държат така, както се държат сега навсякъде  ;)  ама сега са един вид галеници и правителствата щат не щат се грижат и за "гостите" си и нема мърдане  :P

Абе, няма такова нещо като раздаване на терени...няяяяма...няма такъв случай в историята.
Пък да ти кажа...и терен да им дадат, пак няма да могат да създадат държава. доказали са го в хилядолетната си история.

*

Nebesna

« Отговор #62 -: Май 14, 2010, 06:53:03 pm »
Ромите може би с това са уникални, че са един от етносите, който няма собствена държава. Сливат се с други етноси, чиято територия обитават, но успяват да запазят идентичността си.

Точно това искам да кажа. Те самите не желаят да се интегрират, ние сме тръгнали да харчим луди пари, че да ги интегрираме...Оооооо!

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Май 14, 2010, 06:54:56 pm »
циганите имат оправдание за кражбите си и то е следното...

един от пироните за кръста на христос бил откраднат от циганин с оправданието ,да бъдат облекчени болките на христос.... ;)
и тогава бог казал да крадът и това да не се считало за грях... ;D ;D

виждате ли колко са изобретателни и хитри.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Май 14, 2010, 07:00:11 pm »

Точно това искам да кажа. Те самите не желаят да се интегрират, ние сме тръгнали да харчим луди пари, че да ги интегрираме...Оооооо!

да де , ама по паспорт се водят български граждани....и ко прайм ;D?
нали са част от обществото :rolleyes: , нали живеят в България? нали ,като дойдат чужденците и минат през ФакУлтето у Софето....питат ,питат и трябва нещо да им се каже...
едно от гетата в София е в центъра на столицата....8ВЕРНО ШИРОК ЦЕНТЪР ,АМА ЦЕНТЪР/.

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Май 14, 2010, 07:26:38 pm »
имам предложение :
да си прекръстим държавата- цигания!
повече ще ни отива...,лъжем ,крадем ,цапаме ,серем ,серем дори и на метеното.
искаме , не даваме , наричаме народа си електорат....
аз работих за политиката на тая държава от прехода ,до днес :03: :03: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :03: :03: :03:
мразя се , а вече е късно....20 години надежди , макар да знаех ,че те вечерят с разочарование ,защото обядват с вяра.....полудявам! ако съм змия и вляза в парламента на место ще ги оставя по редички!
всички без изключение....гнус ме е ...гнус ме е от мене си!

*

Nebesna

« Отговор #66 -: Май 14, 2010, 08:16:11 pm »
Споко! Ти пък ся! Не се самонаказвай, за грешките на другите.
Трябва да обичаме себе си. Ако се осъждаме постоянно, няма да имаме време да се обичаме.

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Май 14, 2010, 08:41:34 pm »
Споко! Ти пък ся! Не се самонаказвай, за грешките на другите.
Трябва да обичаме себе си. Ако се осъждаме постоянно, няма да имаме време да се обичаме.

това го слушкам ,цели 20 години.
сиктир бе ,Небесна ,това не е държава...това е територия на кримиелементи.
това е върхушката и вихрушката!
няма демокрация ,която не е преминала през диктатура!
това е голата истина...
синухе беше жив свидетел ,как един държавник слезе до най-ниското ниво....и да разказвам едва ли ще ми повярвате.
той обаче видя.....
и какво от това? :'( :'( :'( :'(
ще търся политическо убежище.... :'( :'(
това е ,нептун е управител на иц...., австралия ,нова зенландия , канада ,америка...
но далече от ПОБАЛКАНЕНА ЕВРОПА- това е хронично заболяване ...,не е вирус.
сатурн е почти на иц- препоръчително е да изживея старините си /ако има такива/далече от родния край :'( :'( , пък каквото сабя покаже и честта майко юнашка!!!!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #68 -: Май 14, 2010, 09:29:34 pm »
Напоследък все по-често се замислям и аз да емигрирам, а сигурно съм последния човек, който някога е имал намерение за това.

Моя приятелка всеки момент заминава за Канада с мъжа и двете си деца! Легално, кандидатстваха, плащат, хората там си търсят качествени личности и всички такива просто ще си отидат от България....
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #69 -: Май 14, 2010, 09:33:21 pm »
 твърди се, че хора с каласарпа 6-12 живеят далеч от родния край :rolleyes:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #70 -: Май 14, 2010, 09:38:59 pm »
Интересно, тъй като досега не ми се случвало, сигурно по индийската не ми работи картата ...и аз да изрева.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Май 14, 2010, 09:49:57 pm »
твърди се, че хора с каласарпа 6-12 живеят далеч от родния край :rolleyes:

би ли го превела на разбираем език ,примерно западна астрология ;) :(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #72 -: Май 14, 2010, 09:50:55 pm »
Кала сарпа йога я коментираха в темата за кристалните деца. Това е по индийската.

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Май 14, 2010, 09:56:58 pm »
Кала сарпа йога я коментираха в темата за кристалните деца. Това е по индийската.
няма лошо ,да се изкоментира и тук...,а ако ти го знаеш -давай!
слушам те! ;) аз не се връщам назад нито в нета ,нито в живота-винаги съм напред..... :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #74 -: Май 14, 2010, 09:58:51 pm »
Не съм наясно, така че, няма какво да кажа. Просто си я открих в картата, когато беше обяснено във въпросната тема.   

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Май 14, 2010, 10:02:41 pm »
Не съм наясно, така че, няма какво да кажа. Просто си я открих в картата, когато беше обяснено във въпросната тема.   

кая ,каза ,че хората с кала сарпа йога живеят далеч от родните места.ти припознаваш ли се?
щото ,нещо Лилито я няма иначе ,тя ще каже....
но аз наистина съм твърдо решена....на асц.скорпион много му трябва ,за да му писне и каже край!
но края е истински! и винаги е край! :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #76 -: Май 14, 2010, 10:11:27 pm »
Лили, както знаеш е далеч от родното място. А аз споделих, че за мен не се отнася, но засега...както казваш още малко, ако ми писне незнам какво съм способна да извърша, геройства със сигурност, че си падам по-буйничка.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Май 14, 2010, 10:14:04 pm »
Лили, както знаеш е далеч от родното място. А аз споделих, че за мен не се отнася, но засега...както казваш още малко, ако ми писне незнам какво съм способна да извърша, геройства със сигурност, че си падам по-буйничка.  :P

мии,то писва ,просто ти писва.
поне при мен е така ....търпя като говедо ,но...като падне пердето не отговарям нито за думи ,нито за действия.....
ей ,вярвай ми Съни ,това не е държава....Сомалия ряпа е яла! :-X :angry:

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #78 -: Май 14, 2010, 10:20:46 pm »
и аз идвам с вас,че вече наистина не се трае.

*

Nebesna

« Отговор #79 -: Май 14, 2010, 10:34:52 pm »
Животът е птичка. Насере те и отлети.