Някой може ли да даде предположение каква съм била в предишния си живот?
Понеже днес гледах Гал Сасон,който казваше на Гала по нейната карта.Дванайстия дом на Гала е в Лъв,при което той каза,че тя сигурно е била важна особа,примерно кралска и се е взимала много на сериозно,затова сега има асц. Дева,за да се научи да служи на другите.В 12тия й дом беше Плутон,а в дома на скорпиона имаше нептун мисля,но той нещо каза,че имала дарба за поезия,да чете много поезия заради Меркурий,тя потвърди.Попита го дали в картата се вижда,че тя има страх от това да не я погребат жива.А той мисля,че обясни за Плутон и това,че е в 12ти дом...малко митологията и т.н.
Та аз не разбрах всичко и малко ми е трудно,понеже моя 12ти дом е в Дева,а У12 ми е на куспидата на 3ти дом в стрелец.Луната ми се намира в 12ти дом,но няма никакви аспекти с Меркурий.
Асц. ми е Везни.

Някой разбира ли от това къде на картата е посочено какъв си бил в миналия си живот или приблизително,наясно съм,че не може категорично да се заяви.
Също относно кармата ми беше интересно,мисля,че бях писала някъде,но никой не ми отговори.
В картата ми какво се вижда като карма от предишни животи?
Ще съм ви благодарна,ако ми отоворите! :wub: