Здравей Гост

Внезапни падения и възходи

• 57 Отговора
  • 7030 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Внезапни падения и възходи
« Отговор #20 -: Май 17, 2010, 01:41:56 pm »
Значи, към факторите, предразполагащи към обрат в кариерата прибавяме и Водолей на МЦ, доколкото се управлява от Уран (Сюзън Бойл, Луи дьо Финес).

съгласна съм ,че и знака в който попада мц има значение.
но не при всички ,които има възход и падения мц е водолей...водолея е фиксиран знак.
фиксирания знак говори за остър ум , голямо достойнство ,памет ,упорити хора ,но и себични ,изключително самоуверени.
при фиксираните знаци падането и изкачването е по-трудно....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #21 -: Май 17, 2010, 01:47:02 pm »
при Тина мц е в телец....отново фиксиран знак.
упр. на мц е в 5-ти натален. пети е дом на късмета....,а м/у уран и венера не виждам аспект.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #22 -: Май 17, 2010, 01:48:44 pm »

Уран съвпад слънце
Уран опозиция луна

Тина Търнър е родена на пълнолуние, а Марс в Риби се явява връх на тао-квадрат с него. Така че Уран е задвижил въпросния.

« Отговор #23 -: Май 17, 2010, 01:51:55 pm »
всички са минали урановата опозиция
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #24 -: Май 17, 2010, 01:53:18 pm »
При Бойл в натала Плутон съвпада с възел.
Сатурн и е минал наскоро върху комбинацията Плутон-възел, Уран ще съвпада със Слънце, Плутон ще квадратира Слънце по едно и също време. И Луна.

Да, Уран не е на МЦ, ...а на ИЦ, пък МЦ е във водолей...и Плутон ще прави тригон със себе си.
Хиронов възврат и Нептун върху Хирон.

*

kaily

• 5145
« Отговор #25 -: Май 17, 2010, 01:59:22 pm »
Такааа
И Бойл, и Тина имат един и същи тау квадрат - опозиция Слънце-Луна, квадратура Марс.
И уран им го задейства.
 :08:
При Луи дьо Фюнес не знам точен ли ме у часът на раждане, но ако се измести с няколко часа, ще се получи тау квадрат слънце опозиция Уран квадратура Луна.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #26 -: Май 17, 2010, 02:02:50 pm »
Нормално е-тау-квадратите често са кормилото в картата,ако е замесен и Марс-там е газта,действието.Обикновено планетите с ЯН енергия които транзитират през тях,захранват Тау за действие.

*

kaily

• 5145
« Отговор #27 -: Май 17, 2010, 02:06:10 pm »
Кайли, не си била толкоз продуктивна от отдавна по отношение на тълкуването на карти в сайта. радвам ти се!

Кайли е решила и тя да прави пробив и за това и е толкова интересна темата  ;D

;D
Ма мани друго, ама какво открих - с известно приближение може да се каже, че и аз го имам тоя тау квадрат Слънце опозиция Марс квадратура Луна, малко обърнат, но го имам.
И Уран ми го е задействал и през луничката, и през слънчицето.
Това никога не съм го гледала от тоя ъгъл.
И Уран близо до МЦ- налично.
Плутон ще прави тригон със СЛВ - засегнати възли от Плуто налично.
Засегнат Хирон - хиронов възврат плюс Нептун връз него - налично.
Засегнат широк тау квадрат слънце-луна-марс - налично.

ън така.
 :29:

Я дайте още хора с обрати да видим има ли верно тенденция или случайно се получи тука така.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Май 17, 2010, 02:09:36 pm »
внезапните неща са по уран.
квадратурата е действие. резон е да бъде предизвикано внезапно действие ,а какво ще донесе това действие зависи от последващата аспектация. винаги съм казвала ,че след всеки квадрат следват леки и хармонични аспекти ,предшествани от три броя кармични:
100 , 102 , 108 и след това следва тригона....
като се има впредвид ретроградното положение на уран ,шансовете са няколко винаги.
и още нещо няма резултати без квадратури. не всеки има щастието да притежава тау-квадратура в натала си. именно тя според мен е предпоставка за успехи.

*

kaily

• 5145
« Отговор #29 -: Май 17, 2010, 02:13:35 pm »
Ама това са общи приказки, Марайче, ето от три карти видях прилики- плутон има нещо с наталните възли
уран има нещо с натално слънце
хирон е под тежки транзити
големите тежки планети правят неприятни аспекти
има тау квадрат в натала, включващ слънце, луна и марс и засегнат от транзит на уран и не само.

Може пък да има някаква закономерност.
Не знам що я почнах тая тема впрочем снощи...

*

abroad

« Отговор #30 -: Май 17, 2010, 02:14:02 pm »
Ако се застоя тука до уранова опозиция ще ви уведомя, дали внезапно не съм се издигнала  :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Май 17, 2010, 02:25:18 pm »
Ама това са общи приказки, Марайче, ето от три карти видях прилики- плутон има нещо с наталните възлиуран има нещо с натално слънце
хирон е под тежки транзити
големите тежки планети правят неприятни аспекти
има тау квадрат в натала, включващ слънце, луна и марс и засегнат от транзит на уран и не само.

Може пък да има някаква закономерност.
Не знам що я почнах тая тема впрочем снощи...

плутон е планета на трансформацията....има логика участието й.
но от три карти генерален извод ми е малко трудно да направя....
има и други хора преживели възход и падение.
давай още карти и да разсъждаваме....
свързвайки лунните възли и плутон и двете отговорни за кармата ,с луната- емоцийте ,ежедневието и с изявата-слънцето при тежки транзити за едни това е възход ,за други може да бъде падение....
всъщност би следвало да се провери периода на падението какви са били планетните конфигураций и периода на възхода....
уран престоява в един знак около 7год. с риск да се повторя думичкатавнезапен я свързвам само и единственно с уран , а плутон е изключително бавен....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #32 -: Май 17, 2010, 03:19:40 pm »
Вижте моята карта. Мен не ме ли чака издигане? :unsure:
Имам тау квадрат ,както тр уран върху слънце.
Пък и скоро ще ставам на 40.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Май 17, 2010, 03:59:00 pm »
милки ,за възход не знам ,но за промяна на аза съм сигурна...възможно е да се промениш ,като визия ,като изява. слънцето при теб управлява асц-то ти!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #34 -: Май 17, 2010, 04:10:35 pm »
Разбирам.Мерси Марайче.
Ако друг смята нещо друго да каже :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Май 17, 2010, 04:35:59 pm »
милки , сега видях ,че имаш и интерсептиран 5-ти дом в стрелец...ми помогни му малко сега с тоя съвпад на уран и юпитер в овен. вярно е ,че конюкция на 5гр. няма да има ,но уран действа и преди точния аспект ,така ,че пробвай. в сферата на любовта ,творчеството ,децата....би могла да имаш късмет!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #36 -: Май 17, 2010, 04:55:38 pm »
милки , сега видях ,че имаш и интерсептиран 5-ти дом в стрелец...ми помогни му малко сега с тоя съвпад на уран и юпитер в овен. вярно е ,че конюкция на 5гр. няма да има ,но уран действа и преди точния аспект ,така ,че пробвай. в сферата на любовта ,творчеството ,децата....би могла да имаш късмет!
Извинявай,но не можах да разбера на кой да помогна :-[ На тр юпитер или на 5ти дом? И за конюнкция на кое няма да има.
Аз четох че слънцето е или мъж или детето на човек,защото е управител на 5ти дом.Та съвпада на тр уран със слънцето ми може да е много неща.Но като се има предвид,че и юпитер сега ми минава през слънцето....не знам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Май 17, 2010, 05:11:46 pm »
Извинявай,но не можах да разбера на кой да помогна :-[ На тр юпитер или на 5ти дом? И за конюнкция на кое няма да има.
Аз четох че слънцето е или мъж или детето на човек,защото е управител на 5ти дом.Та съвпада на тр уран със слънцето ми може да е много неща.Но като се има предвид,че и юпитер сега ми минава през слънцето....не знам.

на 5-ти дом разбира се.
слънцето не е само мъж и дете. слънцето е и баща и авторитет и творчество и още много неща....
слънцето ти управлява асц-то...., а асц-то не го свързвам с нищо друго освен с теб! ;)
юпитер е съуправител на 5-ти интерсептиран дом. тук освен децата търсим и любовта ,която отдаваме ,и творчеството и късмета и развлеченията и още мноого други неща.... :blink:

« Отговор #38 -: Май 17, 2010, 08:55:05 pm »
Ако се застоя тука до уранова опозиция ще ви уведомя, дали внезапно не съм се издигнала  :P ;D

имаш Уран/МС или  МС Водолей,
след уранова опозиция имат внезапен възход ,според разглежданите карти ;D
« Последна редакция: Май 17, 2010, 08:59:11 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

abroad

« Отговор #39 -: Май 17, 2010, 09:16:02 pm »
 ;D
Ne, no ima Uran v 10 vrah na tao kvadrat s Lunata&Slanceto, vzaimna recepcia s Venera - upravitel na 6 i 10...
Ne me razbirai pogreshno:)), na nikogo ne pojelavam tochno tozi Uran:)