Здравей Гост

Внезапни падения и възходи

• 57 Отговора
  • 7010 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Внезапни падения и възходи
« -: Май 16, 2010, 10:56:46 pm »
Сетих се за Луи дьо Фюнес, сетих се за Сюзан Бойл, сетих се за Тина Търнър.
Хора все получили изведнъж световна слава и известност на стари години или по никое време. Фюнес е бил учител по пиано и до 40 и няколко години не е и сънувал, че ще става световно известен артист.
Тина е пробила, като се е разделила с Айк.

Сигурно има и други, просто нахвърлям. Интересно какви транзити са ги тресли преди и по време на излитането им.

Сега не се сещам, но допълвам и падения, щото по същия начин някой блести нависоко и после изведнъж пропадне и повече нищо не се чуе за него. Въпреки че тоя вариант май е далеч по-разпространен от внезапния възход буквално от нищото.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Внезапни падения и възходи
« Отговор #1 -: Май 16, 2010, 11:00:21 pm »
 ;D ;D ;D
това го носи уран на мц....
аспекта на асансьора. горчив опит имам с тоя уран...
намери карти и качи да ги разгледаме... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #2 -: Май 16, 2010, 11:03:08 pm »
тумороу, тудей инаф и се паркирам  :P

То не е номерът само натални карти да се намерят, трябва се сметне и времето на възхода и да се наложат транзити, прогресии и щуротии.

А ако е за натален уран на МЦ, аз така и така мърдам с неколко минути при раждане, белким па Уран ми е бил на МЦ, нежели Плутон. Я виж ти, каква приятна мисъл.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Май 16, 2010, 11:08:51 pm »
тумороу, тудей инаф и се паркирам  :P

То не е номерът само натални карти да се намерят, трябва се сметне и времето на възхода и да се наложат транзити, прогресии и щуротии.

А ако е за натален уран на МЦ, аз така и така мърдам с неколко минути при раждане, белким па Уран ми е бил на МЦ, нежели Плутон. Я виж ти, каква приятна мисъл.  :rolleyes:

и двамата са там при мен с разлика 1гр. горе-долу ,горе-долу ,нооо всяко следващо горе винаги е по-високо.
добре ,че имат тригон с луната , а и тя тригонира мц....,та се справям. иначе урана на мен ми упр.3-ти натален , а се намира в 10-ти и е най-високопоставената планета. абе ,вери импортант е.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #4 -: Май 16, 2010, 11:16:55 pm »
Луи дьо Финес - уики, astrotheme
Born:   July 31, 1914, 1:00 AM
in:   Courbevoie (France)

Тина Търнър - астро

« Последна редакция: Май 17, 2010, 01:43:58 pm от Asol »

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Май 16, 2010, 11:34:20 pm »
и в двете карти ,тоя асансьорен техник е на високооо.... ;D.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Май 17, 2010, 12:29:39 pm »
някъде бяхме гледали картата на Сюзън Бойл.
имате ли идея къде е?

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Май 17, 2010, 12:47:25 pm »
Уран на МЦ показва неочакван обрат в кариерата в средата на живота - МЦ. Но той не гарантира известност. Сигурно хиляди обикновени и безизвестни хора, родени с Уран на МЦ, са имали обрат в кариерата в средата на живота, но ние няма как да разберем това, затова разглеждаме картите на известните нам личности.

От личен опит: Транзит на Уран през господаря на МЦ Венера - неочаквано си напуснах работата. Така, че да не подценяваме транзитите към У6 и У10.

*

Uran

• 6041
« Отговор #8 -: Май 17, 2010, 12:51:31 pm »
Уран на МЦ показва неочакван обрат в кариерата в средата на живота - МЦ. Но той не гарантира известност. Сигурно хиляди обикновени и безизвестни хора, родени с Уран на МЦ, са имали обрат в кариерата в средата на живота, но ние няма как да разберем това, затова разглеждаме картите на известните нам личности.

От личен опит: Транзит на Уран през господаря на МЦ Венера - неочаквано си напуснах работата. Така, че да не подценяваме транзитите към У6 и У10.
Транзитът на Уран в/у натални Сатурн и Меркурий, които са У10 и У6- срив в работата, гарниран и с желания за промяна. Тази промяна обаче  незнае как да я осъществи. (все още продължава този транзит)

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Май 17, 2010, 12:56:52 pm »
аз си мисля ,че са малко хората ,които имат уран на мц.
първо защото енергията на уран е по-различна от всички останали , а мц е място видимо за света.
наред с това няма друга планета ,която да свързваме с внезапните обрати и за добро и за лошо.
уран е планета на висшия разум и като такава в картата на обикновен човек в съвпад с мц ,би могла да се срещне по-трудно. нали всички ние избираме натала си?! :-\
според двете баби ;D ,уран на мц дава:
уран в съвпад с мц - абсолютна индивидуалност.оргинален подход към необичайна кариера. а това не коренспондира с обикновенните хора....
безспорен факт е също ,че с енергетиката на уран боравят малко хора.

*

kaily

• 5145
« Отговор #10 -: Май 17, 2010, 12:58:25 pm »
Луи дьо Фюнес
Луи отначало започва работа като комик в парижките нощни клубове и в радиото. Същевременно сериозно се занимава и със свирене на пиано. При първите си стъпки в кинематографията Луи се записва на драматически курсове "Симон" ("Simon"). Там той играе предимно романтични роли, които обаче не са му присърце. Така той отново се връща към свиренето на пиано. Както пише в пресата и по-точно "ТВ Парк": "Луи дьо Фюнес в живота си бил тих и тъжен". Това може да се разбере. Започва да се занимава със счетоводство, после станал кожухар, чистач на обувки, занимавал се e и с търговия. Така на 27 години попада в театъра като декоратор. С времето получил и роли в някои оперети. След 30-тата си годишнина дебютира и на екрана през 1946  г. във филма „Изкушението на Барбизон“. Появява се в епизодични роли в 75 филма преди да бъде забелязан за първи път. Това се случва с комедията "Ни чул, ни видял" през 1958 г. когато Луи бил вече на 44 години, но показва качества на уникален комик.

Ей го в началото на 1958 какво са правили транзитите му.
Плутон върху ЮЛВ
Плутон секстил със себе си
Уран съвпад слънце
Уран опозиция Уран
Уран опозиция Юпитер
Сатурн квадрат Венера
Сатурн квадрат Марс
Сатурн квадрат Хирон
Сатурн опозиция Сатурн
Нептун квадрат слънце
Юпитер квадрат слънце
Хирон съвпад Юпитер

Хич не е розова картинката в момента на изригването на успеха му.

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Май 17, 2010, 01:02:11 pm »
Кайли в натала на Л.дьо Финес има точна опозиция на слънце/уран.

*

kaily

• 5145
« Отговор #12 -: Май 17, 2010, 01:18:07 pm »
Разпадането на групата се отразява зле върху набиращата популярност Тина Търнър и в продължение на няколко години тя не успява да се реализира. Едва през 1982  г. името на певицата отново се появява в класациите и за няколко години тя прави бляскава кариера. Периодът 1984-1992 г. е низ от успехи на Тина Търнър - тя е рок-звезда от световна величина.

Картата е на 1 юни 1982

Уран съвпад слънце
Уран опозиция луна
Уран съвпад Меркурий
Уран квадрат Марс
Нептун квадрат Юпитер
Съединение Плутон възел
Опозиция Плутон Сатурн
Квадрат Плутон Хирон
Квадрат Сатурн Хирон.

Дотук се повтарят при двамата -
издигнат Уран близо до МС в натала и при транзити
съвпад Уран Слънце,
Плутон върху вълзи
засегнат  Хирон...

*

Nebesna

« Отговор #13 -: Май 17, 2010, 01:22:03 pm »
първо защото енергията на уран е по-различна от всички останали , а мц е място видимо за света.
наред с това няма друга планета ,която да свързваме с внезапните обрати и за добро и за лошо.
уран е планета на висшия разум и като такава в картата на обикновен човек в съвпад с мц ,би могла да се срещне по-трудно. нали всички ние избираме натала си?! :-\
уран в съвпад с мц - абсолютна индивидуалност.оргинален подход към необичайна кариера. а това не коренспондира с обикновенните хора....

При негативни аспекти дава лоша слава. Но на Уран на МЦ надали му пука особено. За него "лоша реклама няма".  ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #14 -: Май 17, 2010, 01:24:40 pm »
Кайли, не си била толкоз продуктивна от отдавна по отношение на тълкуването на карти в сайта. радвам ти се!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #15 -: Май 17, 2010, 01:24:58 pm »
Ето я темата за Сюзън http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3512.0.html  (Марая има си търсачка  ;) )

Внезапният успех-транзитен Юпитер на МЦ,с транзитни Хирон/Нептун в 10ти,малко преди Хиронов възврат в 10ти.
В темата сме обсъждали защо успеха е "късен".Малко преди да се "появи" е имала съвпад на Уран (упр МЦ) с Меркурий (упр АСЦ) и то високо в 11ти.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #16 -: Май 17, 2010, 01:26:24 pm »
Кайли, не си била толкоз продуктивна от отдавна по отношение на тълкуването на карти в сайта. радвам ти се!

Кайли е решила и тя да прави пробив и за това и е толкова интересна темата  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Май 17, 2010, 01:30:33 pm »

При негативни аспекти дава лоша слава. Но на Уран на МЦ надали му пука особено. За него "лоша реклама няма".  ;D ;D ;D

а има ли лоша реклама? ;D ;D ;D
мисля ,че няма добри и лоши аспекти.
има твърди и меки ;D ;D.
съдя от собствения си натал.
уран квадрат слънце/4гр./
уран тригон луна/8гр./
уран секстил нептун/1гр./
уран съвпад мц/3гр./
уран опозиция иц /3гр./
уран опозиция сатурн / разходящ 9гр./

това са само мажорните...
минорните са м/у уран/юпитер.
на мен уран ми дава много , аз постоянно съм в уранова опозиция. първо заради астрологията ,която ми е спътник в живота ,второ заради бунтарската ми природа,трето заради внезапното рушене на сатуквото и създаването на новото....уран руши ,но и създава.
той е свързан със внезапните успехи и падения със славата ,без значение каква е тя....

*

Nebesna

« Отговор #18 -: Май 17, 2010, 01:31:35 pm »
Значи, към факторите, предразполагащи към обрат в кариерата прибавяме и Водолей на МЦ, доколкото се управлява от Уран (Сюзън Бойл, Луи дьо Финес).

*

kaily

• 5145
« Отговор #19 -: Май 17, 2010, 01:35:19 pm »