Здравей Гост

НЕПОДВИЖНИТЕ ЗВЕЗДИ

• 138 Отговора
  • 31939 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
НЕПОДВИЖНИТЕ ЗВЕЗДИ
« -: Май 17, 2010, 12:26:04 am »
Търсих такава тема ,но не намерих....
много от нас проявяват интерес. а скарлет навсякъде ги използва.
предлагам в тази тема да обсъждаме конкретно тях ,да качваме инфо ,което срещаме за тях и да проследим проявлението им в натала си....
« Последна редакция: Май 17, 2010, 01:01:48 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:НЕПОДВИЖНИТЕ ЗВЕЗДИ
« Отговор #1 -: Май 17, 2010, 12:44:57 am »
Мирах 1 на 00гр.03мин. в овен - щастлив брак ,семейна ,приятелска любов ,алтруизъм ,медиумизъм,художественно творчество. водещи планети Слънце ,венера ,меркурий.

Алгол 2-4 25гр.49мин. в телец -Демон ,дявол. Лудост ,параноя,маний ,измами,преодоляване само от високо духовни личности,слава ,но често лоша. планетно влияние сатурн/нептун.

Алдебаран 1 9гр.25мин. в Близнаци- Постоянни нещастия, подчинение на злото.
положително влияние: колосална енергия и работоспособност,престиж и призвание.

планети: марс и юпитер.

Ригел 1 16гр.28мин. в Близнаци - дава бърз възход чрез воля, активност и целеустрлеменост,богатство,духовен чин ,висш духовен учител планети: сатурн ,юпитер,марс

Белатрикс 2 20гр.35мин. в Близнаци- дава фанатизъм, екстаз,смела и енергична реализация на плановете,воински дух ,голяма проницателност,стратегия ,талант ,жестокост. планети: плутон,марс,уран.

Полярна звезда 1 - 28гр.07мин в близнаци - настойчив ,непредсказуем характер, променлив късмет и жизнен път. Дава благоразумие,свръхинтуиция,ерудиция. планети: уран,нептун и луна

Бетелгейзе 1 - 28гр.25мин в Близнаци - Дава скръб ,меланхолия, успех и осветява недостатъците на другите хора. планети нептун и марс.

забележка:
цифричките след наименованието на звездата показват нейната величина 1-ва или 2-4 както е алгол-

Сириус 1 - 13гр.44мин. рак- Символ на духовна и мистична помощ ,висш авторитет и духовна поддръжка.Дава силна протекция планети : сатурн ,юпитер,марс ,слънце.

Процион 1 - 25гр.27мин. рак- Магическа звезда. Дава интуиция ,остър ум и силна воля за прочистване на своята и родовата карма. планети:слънце,марс,нептун

Акубенс - 13гр.18мин. рак- МАГИЧЕСКА ЗВЕЗДА ПОКРОВИТЕЛ НА АСТРОЛОЗИТЕ .Дава откровения, пророчества,изобретателност,неочаквано щастие.планети: уран,нептун,слънце

Регул - 29гр.29мин-лъв9 Кралска звезда. Дава популярност,власт,сила,престиж. Богатството и властта идват неочаквано. планети: слънце и юпитер.

Мицар 2 в знак ДЕВА на 15гр.21мин.- дава остър ум ,прекрасна интуиция, усет към хармонията, маса приятели и различни препятствия...- планети мекрурий,венера,нептун

това ми е баш на МЦ-то...  

Кохаб 2 19гр.38мин.везни- дава щастлив брак ,успех чрез съпруг/а/, щастие в пътешествия и в чужбина.- планети:юпитер ,меркурий,луна

Спика 1 23гр.30мин.везни- дава почести и слава, благоприятства учени ,писатели ,хора на изкуството планети: слънце,венера ,марс

Арктур1 23гр.50мин.везни- Дава предприемчивост, енергичност,физическа и духовна сила. проявена е при дресировчици,целители и магове. планети- юпитер ,марс ,сатурн.

Акрукс 1 - 11гр.31мин. скорпион- Човек с тази звезда е като белязан. Дава висока духовна мисия, светъл път ,мъдрост, големи мистични дарове.... планети слънце,нептун,юпитер

Толиман 1 29гр.12мин-скорпион "прекрасна звезда , дава огромна жизнена сила,стремеж към съвършенство,великолепна творческа активност,власт и известност. най-близката звезда до земята-4 светлинни години. планети: слънце,юпитер и марс

Гемма 2 - 11ГР. 57в скорпион звезда на мецанатите на изкуствата. дарява красота ,големи способности,творчески потенциал за дълги години ,милосърдие ,алтруизъм ,щастлива любов и брак... планети: венера,слънце,луна

Антарес 1 9гр.24мин. стрелец - черномагическа звезда на сатанизма, проводник на зло, разрушение и страхове,катастрофи планети: марс и сатурн

Расалхаг 2 22гр.06мин.стрелец- прекрасно въздействие над другите хора,висока мисия,целителство.  планети7 уран,юпитер,нептун

Център на Галактиката 2 27гр.50мин.стрелец- Човек е белязан с пръста на съдбата ,важна мисия.работи само при 3,11,16-и лунни дни и в съединение с Лунен възел или асц, мц. планета: Луна.

Вега 1 14гр.57мин.козирог- неочакван успех ,непланиран възход,магий,мистически идеали ,пророческа информация, но само при безкорисност. планети: уран,нептун,слънце

Алтаир 1  1гр.25 мин.водолей- свързана с окултизма ,магия, възвишени мисли и смелост.кариера ,странни събития в живота,пътешествия. планети: уран,юпитер,марс

Фомалгалт 1 3гр.31мин. в риби- дава свръхоргинална информация,активност,смелост,царственост,успех в писателската дейност,научна ,духовна дейност.планети: меркурий,слънце,уран

Ахернар 1 на 14гр.58мин. в риби - свещенна звезда,"огнен меч",която безкомпромисно изгаря злото. дава посвещение,духовни почести,философски планети: слънце,нептун,юпитер
« Последна редакция: Май 17, 2010, 11:31:47 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2 -: Май 17, 2010, 06:28:59 am »

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Май 17, 2010, 08:22:05 am »
Не е много добра идея да се превръща темата в енциклопедия, защото не си въвела ред и систематичност. По някое време ще се объркаме за кои звезди има поставена информация и за кои няма. Има страхотни линкове на английски и информация в руски сайтове по азбучен ред, от където всеки може да почерпи информация. Освен това виждам, че си спестила някои от негативните качества на Толиман.

По-добре всеки сам за себе си да каже, а който не разбира чужди езици можем да му преведем това-онова за звздите, които го интересуват.

« Отговор #4 -: Май 17, 2010, 08:38:09 am »
оста на катастрофите                    

Антарес 9.15 Стрелец- Алдебран 9.17 Близнаци

оста на икономическите кризи      

Елтамин  28.05 Стрелец- Бетелгейзе  28.52 Близнаци
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5 -: Май 17, 2010, 08:47:08 am »
Сириус и Акубенс са много близо до Венерата ми. И коя от двете да приема за съвпад, като орбиса и за двете е 1 градус разлика от нея?
Открих си и още две в съвпад с планети в натала. Аз не съм им обръщала извънредно внимание на тия звездички, но за допълване на картинката стават.  
« Последна редакция: Май 17, 2010, 09:30:39 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6 -: Май 17, 2010, 09:29:35 am »
 Венерка, СЛВ и Хирон ми съвпадат с Мирах. :blink: :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Май 17, 2010, 10:08:03 am »
Не е много добра идея да се превръща темата в енциклопедия, защото не си въвела ред и систематичност. По някое време ще се объркаме за кои звезди има поставена информация и за кои няма. Има страхотни линкове на английски и информация в руски сайтове по азбучен ред, от където всеки може да почерпи информация. Освен това виждам, че си спестила някои от негативните качества на Толиман.
По-добре всеки сам за себе си да каже, а който не разбира чужди езици можем да му преведем това-онова за звздите, които го интересуват.

;D ;D ;D, инфото дадено до тук е от книга та Г.Мерджанова. а там за негативните качества на Толиман нищо не пише....
кажи какви са.
прехвърлих си поста от тема синастрия ;D , остави азбучния ред ,започнах ги по знаци...-няма проблем ще ги подредя....

*

Uran

• 6041
« Отговор #8 -: Май 17, 2010, 10:16:47 am »
 За "проверка" на собствения натал, по-лесно ми изглежда подредбата по знаци.
п.п.За протокола:Не давам акъл. :blink:

*

Инти

• 2068
« Отговор #9 -: Май 17, 2010, 11:06:18 am »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2975.80.html

Вече има тема за неподвижните звезди, в която Марая е писала , не разбирам защо се пуска наново :rolleyes:

« Отговор #10 -: Май 17, 2010, 11:07:21 am »
   Имам няколко уорд документа със статии за звезди и тълъкуванието им ....как да ги прикача?

*

Инти

• 2068
« Отговор #11 -: Май 17, 2010, 11:12:30 am »
във форума лично творчество има тема книги, там има опция за прикачване на файлове, като зададеш отговор отдолу ще видиш, че пише допълнителни опции.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Май 17, 2010, 11:17:04 am »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2975.80.html

Вече има тема за неподвижните звезди, в която Марая е писала , не разбирам защо се пуска наново :rolleyes:

затова! ;) ;D

Търсих такава тема ,но не намерих....
много от нас проявяват интерес. а скарлет навсякъде ги използва.
предлагам в тази тема да обсъждаме конкретно тях ,да качваме инфо ,което срещаме за тях и да проследим проявлението им в натала си....

« Отговор #13 -: Май 17, 2010, 11:30:58 am »
   Ооооо, тя Гал предвидливо ги е постнала и трите файла, усетила е Марая, че ще я зачовъркат неподвижните звезди  ;D.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #14 -: Май 17, 2010, 11:33:18 am »
Нещо не видях. Можеш ли да дадеш линк?

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Май 17, 2010, 11:33:56 am »
   Ооооо, тя Гал предвидливо ги е постнала и трите файла, усетила е Марая, че ще я зачовъркат неподвижните звезди  ;D.

виновните са Лилето и Дивната ,след като вчера ме накара да отворя старата книга на Гита Мерджанова ;D.
ама имам много точни съвпади :o :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Май 17, 2010, 11:43:19 am »

на мен не ми допада също по азбучен ред да ги търся.....особенно с онези им имена.
предпочитам да ги търся по знаци и градуси.
примерно за да съм сигурна ,че дадена звезда в мойта карта е в точен съвпад ,гледам градуса и откривам звездата. не съм толкова интелигентна ,че да знам ,колко звезди има на небето...и да им помня имената.... ;D ;D ;D ;D
а и ми е неудобно да питам и чакам чичко гугъл всеки път ,особенно когато е в сатурнов период....
а ми кажи къде да търся ЛОМБА НА ХИДРА, МЮ НА ХИДРА ,КРАЗ , ЗУБЕН ЕЛАКРАБИ ?! ;D

« Отговор #17 -: Май 17, 2010, 11:49:10 am »

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Май 17, 2010, 12:07:36 pm »
ОТКРИВАМ противоречива информация за звездите.... ;D
така ,че не знам на кой източник да вярвам. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #19 -: Май 17, 2010, 12:09:59 pm »
То колко такива неща има в астрологията...затуй хората не им се вярва, че тя действа така, както е в нашите умове. ;D