Здравей Гост

НЕПОДВИЖНИТЕ ЗВЕЗДИ

• 138 Отговора
  • 31887 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:НЕПОДВИЖНИТЕ ЗВЕЗДИ
« Отговор #60 -: Юли 13, 2010, 12:50:49 pm »
Тъкмо си изследвах и минорните аспекти, та Юпитер участва в септил със Слънце/Сатурн - 50 градуса и в семиквинтил с Луна - 36 градуса. Тоест Бетелгейзе също. 

Абе този Юпитер в този градус при мен се оказва доста ключов явно. Сега попаднах на нещо, което преди време съм видяла да съвпада с него.

"И какво си открих в градуса, където ми е Юпитер в Близнаци имам мидпойнт Слънце/Хирон и сега не само Уран, но и Сатурн и Юпитер го квадратират".

А Уран вече е ретро, пак ще го побутва.

И още нещо. Уж мажорно неаспектиран се води, но забелязах колко планети ми попадат в негова терма, поне според Зет-а. Незнам по коя система го изчислява. Трябва да си го потвърдя по-късно като съм в нас дали и по други се потвърждава. 

Нещо още не успявам обаче да сглобя цялостно картинката. Не ме задоволяват общите тълкувания. Но не пречи да продължавам да се опитвам.  ;D

Но много се вълнувам, когато видя симптомите за компенсация на енергия, на пръв поглед, липсваща в картата /не, че ми липсва огИн, а и имам акцент на 9 дом/, тоест аз няма как да имам супер силен Юпитер, щото по друг начин е подчертано неговото влияние. Всичко е хармония, определено, картите ни са един баланс, май само от нас зависи как и дали ще използваме потенциала им.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #61 -: Юли 14, 2010, 10:47:20 pm »
http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi?&lang=e&gm=a2
  Някой разглеждал ли е този отдел на сайта - интересно ама някой по-навътре да обясни ако може плийсс. Според Бернадет Брейди и някви си Парани на неподвижните звезди. Моята Heliacal звезда /сигурно изгряваща/ - е Фациес, има "The Heartstone of your life" е Зосма - на Слънцето...и други такива ми ти работи...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Януари 31, 2011, 11:10:52 pm »
Дивна , тук има информация за /фиксираните/ неподвижни звезди.... :blink: ;)
Дано ти е полезна.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #63 -: Февруари 01, 2011, 01:01:06 am »
Blagodaria, Maraya! :blink:

Sled rabota 6te sedna da prepo4eta temata.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #64 -: Февруари 01, 2011, 06:30:51 am »
при съвпада на планета със звезда колко градуса отклонение е допустимо, че имам доста, а никак не ми трябват  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
Re: НЕПОДВИЖНИТЕ ЗВЕЗДИ
« Отговор #65 -: Февруари 23, 2013, 11:56:00 am »
Тук има много инфо за неподвижните звезди...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #66 -: Февруари 23, 2013, 12:23:19 pm »
Мда, оказаха се доста темите
Но както винаги-личните наблюдения са най-важни
Аз лично нямам нито една звезда в съвпад с нещо-за добро или лошо

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #67 -: Април 23, 2013, 01:22:22 pm »
      Търся информация за съвпад Ригел със СЛВ - точен. Съвпадът е в 11 н.д. -Близнаци. Някаква насока ?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #68 -: Април 23, 2013, 01:36:54 pm »
И аз имам такъв съвпад (на мен СЛВ ми е на 15 градуса в Близнаци). Казвали са ми, че това влияе положително и на човек му е по-лесно да върви по Пътя,избран преди да дойде тук.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #69 -: Април 23, 2013, 01:53:06 pm »
Благодаря ,Веско. То лесен Път няма. Да -  логично е съвпада да е подкрепящ фактор  по този Път.

« Отговор #70 -: Април 23, 2013, 03:35:06 pm »
Aстролозите,които казват,че съм родена под щастлива звезда явно са излъгали ;D Сатурн съвпад Антарес в 3-ти дом,Хирон съвпад Алдебаран в 9-ти  :blink: Само МЦ дето ми е в съвпад с Ригел и ми носи възход уж...Иначе излиза,че съм проводник на тъмните сили  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #71 -: Април 23, 2013, 03:59:49 pm »
Мисля,че започнах да се надувам! Расалхаг съвпад Уран в 4-ти дом   blink: Жалко,че няма да използвам уменията си по добър за хората начин  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #72 -: Април 23, 2013, 07:55:03 pm »
Аз пък сега видях,че имам дирекционен меркурий съвпад алгол :(

Много ли е лошо това?
Меркурий ми управлява 3ти дом и се намира в 9ти по натал.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Април 23, 2013, 08:13:37 pm »
Ако Алгол не ти попада върху важна радикална точка, тази дирекция сама по себе си не означава нищо.

Неподвижните звезди се проектират върху АС/ДС, МС, също така се гледат съвпадите им със светилата (основно правило в астрологията при работа с неподв. звезди!).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #74 -: Април 23, 2013, 08:35:33 pm »
Ако Алгол не ти попада върху важна радикална точка, тази дирекция сама по себе си не означава нищо.

Неподвижните звезди се проектират върху АС/ДС, МС, също така се гледат съвпадите им със светилата (основно правило в астрологията при работа с неподв. звезди!).
Мерси Лили,
ти може би си спомняш,че аз де факто и де юре имам луна съвпад с марс, в съвпад с алгол.
Значи тройно подчертаване :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Април 23, 2013, 08:47:22 pm »
Все убавини пишат за нея  ;D

Цитат

Името "алгол" произхожда от арабския израз "раас ал гьол" - "главата на дявола". Според древните елини звездата е символизирала отрязаната от Персей глава на Горгона Медуза. Евреите са я наричали "Рош ха Сатан" - "главата на дявола". В звездния атлас "Уранометрия" на Йохан Байер от 1603 г. е означена като "Caput Larvae" - "главата на призрака". Древните китайски астрономи са я наричали "Цей Ше" - "трупове на купове".

Мисля, че в твоя случай негативното влияние се е проявило основно в отношенията с майката/семейството.

И все пак е добре, че тази звезда не е от Плеядите - "плачещите сестри", включена е в друго съзвездие.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #76 -: Април 23, 2013, 09:23:24 pm »
Тази Алгол от която толкова много се стряскате току що видях,че ми е в съвпад с Черната Луна. :blink: Това как ще го разтълкувате?  :blink:

« Отговор #77 -: Април 23, 2013, 09:27:06 pm »
Абе всичко си сочи,че съм проводник на тъмните сили :) Много хора са ми казвали,че мога да влияя енергийно...Но! Зависи от настроението ми. Ако съм в добро настроение и съм благоразположена към човека му влияя добре,мога да премахвам дори болката му.Казвали са ми го и много клиенти като бях едно време фризьорка.Обаче ако съм ядосана-става лошо.Хората се оплакват от главобол и разни други смущения  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Април 23, 2013, 09:30:19 pm »
Божеее, ей сега видях, че в/у Юпитер освен бетелгейзе е и полярната звезда...имам и вега....
Толиман на АСЦ и тея 3-те...и Фомалгалт ....е, не просто не е истина..,а и Мицар на МЦ...

и ето какво се получава.... :rolleyes:

Вега 1 14гр.57мин.козирог- неочакван успех ,непланиран възход,магий,мистически идеали ,пророческа информация, но само при безкорисност. планети: уран,нептун,слънце

Толиман 1 29гр.12мин-скорпион "прекрасна звезда , дава огромна жизнена сила,стремеж към съвършенство,великолепна творческа активност,власт и известност. най-близката звезда до земята-4 светлинни години. планети: слънце,юпитер и марс

Мицар 2 в знак ДЕВА на 15гр.21мин.- дава остър ум ,прекрасна интуиция, усет към хармонията, маса приятели и различни препятствия...- планети мекрурий,венера,нептун

Полярна звезда 1 - 28гр.07мин в близнаци - настойчив ,непредсказуем характер, променлив късмет и жизнен път. Дава благоразумие,свръхинтуиция,ерудиция. планети: уран,нептун и луна

Бетелгейзе 1 - 28гр.25мин в Близнаци - Дава скръб ,меланхолия, успех и осветява недостатъците на другите хора. планети нептун и марс.

Фомалгалт 1 3гр.31мин. в риби- дава свръхоргинална информация,активност,смелост,царственост,успех в писателската дейност,научна ,духовна дейност.планети: меркурий,слънце,уран

« Отговор #79 -: Април 23, 2013, 10:02:07 pm »
Само да вметна,че в една статия за неподвижните звзди пише,че се гледали само съвпадите! И то в орбис до половин градус! Но мое мнение е,че може и до 1 градус...