Здравей Гост

ЛЮБИМИ ПЛОДОВЕ И СЕКСУАЛНИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ

• 85 Отговора
  • 29437 Прегледи
*

Divna

Re:ТЕМАТА НА ЛИЛИ
« Отговор #40 -: Май 18, 2010, 12:14:02 am »
Ами ако му купиш яхта може и да се завърне с такава пък и да те повози на нея, пък и други работи ...
С него пътешествала ли си?

Миналото лято моя ми беше организирал едно малко пътешествие. Ходихме до Ниагарския водопад и се потопихме с яхта близо под водите й - беше невероятно изживяване.
« Последна редакция: Май 18, 2010, 12:24:04 am от Divna »

*

Divna

« Отговор #41 -: Май 18, 2010, 12:17:57 am »
как мислите?
тези плодове като нар ,гранадил /семките му са хрупкави и вкусни,сякаш са печени ,така хрупкат/ ,маракуя,пасион , физалис/има малки семчици вътре в него/ по коя планета да ги търсиме?
като екзотики по юпитер , щото са и богати плодове или по венерка? :-\ :rolleyes:

Може би по Венера, тъй като К6 ти е Телец.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Май 18, 2010, 12:20:17 am »

малее ,дали не ме чу вселената?! :rolleyes: ;D ;D и ако ме е чула ,да има и яхта!задължителен аксесоар към мъжа...

Едно време аксе(к)сУарите са били само да е здрав,прав и корав,тук таме може и мобифон,ланец,ключ за кола,но Марая пак си показа анаретната Венера с този ти ми кексуар  :57:

виж какво , венерата си знае работата...,тя бая е усвоила на дедати сатурн уроците и си иска ако е гарга да е рошава..и ако е яхта ,да е около 100метра.

;D ;D може и такава,виж колко е странна ,в краен случай.

предпочитам това! ;D

а ,за здрав ,прав и корав си има чалъм..... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #43 -: Май 18, 2010, 12:23:40 am »
Марайче, то си е цял Титаник това. Ти знаеш ли какви данъци ще се плащат за това чудо.
Пък сега виждам, че има и писта за хеликоптер на покрива, значи трябва и хеликоптер да включиш към желанията си  ;).
« Последна редакция: Май 18, 2010, 12:28:33 am от Divna »

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Май 18, 2010, 12:26:54 am »
и аз мисля ,че са по анарясалата ми венера .
телеца е ценител ,венерата в козирог също е ценителка...
къФ юпитер ,кви 5 евро. ;D ;D
да му купя яхта ли?! :unsure: ,да бе да ,приключих с покупките....вече съм на подаръци за мен. ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Май 18, 2010, 12:33:22 am »
Марайче, то си е цял Титаник това. Ти знаеш ли какви данъци ще се плащат за това чудо.
Пък сега виждам, че има и писта за хеликоптер на покрива, значи трябва и хеликоптер да включиш към желанията си  ;).

Къде без  УРАН бе  ДИВНА?
без него за никъде!
няма проблем ,ще я регистрираме в Панама.... ;) ;D ;D

*

Марая

• 28287
Re:ЛЮБИМИ ПЛОДОВЕ И СЕКСУАЛНИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ
« Отговор #46 -: Май 18, 2010, 12:39:47 am »

Дивна ,виж я и тая каква е готина!
 и за закуска черен хайвер от есетра с чаша бяло вино! ще минеме без златен!

и сервиран ето тук на борда й!

« Последна редакция: Май 18, 2010, 12:49:36 am от Марая »

*

Divna

« Отговор #47 -: Май 18, 2010, 12:51:34 am »
Няма невъзможни неща, само да сме живи и здрави пък вселената си знае работата, ако сме заслужили, ще ни ги даде.

Яхтите и на мен са ми слабост. Возила съм се множество пъти, но в по-малки (твоите са огромни направо кораби). Аз предпочитам яхта за 10 човека максимум. Какъв купон се спрята на яхта не е истина. Далече, далечи във водите ... на мен май Нептун започна яко да ме подсеща за себе си  :P.

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Май 18, 2010, 12:58:48 am »
Няма невъзможни неща, само да сме живи и здрави пък вселената си знае работата, ако сме заслужили, ще ни ги даде.

Яхтите и на мен са ми слабост. Возила съм се множество пъти, но в по-малки (твоите са огромни направо кораби). Аз предпочитам яхта за 10 човека максимум. Какъв купон се спрята на яхта не е истина. Далече, далечи във водите ... на мен май Нептун започна яко да ме подсеща за себе си  :P.

Дивна в момента имам тригон на тр.нептун към юпитер!
нептун упр.4-ти , юпитер като втори управител на риби също има влияние в/у иц-то.
но юпи е и диспозитор на слънцето ми в стрелец в първи дом.
тригона е от 3-ти към 7-ми ,където юпи е решил да застане в натала. абе почти на к8 в съвпад с парсфортуна.
няма нещо ,което съм пожелала и да не се е случило.
през ръцете ми са преминали доста яхти...,всичкото това идва от големия космически  тригон в телец,дева и козирог.
вярвам ,че след навършване на 48г. ще имам и това чудо. :blink:
обичам водата , харесвам синьото ,обичам и екзотиките и далечните дестинаций и култури,обичам хората....
просто стрелец и юпитер!

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Май 18, 2010, 01:04:59 am »

Дивна ,това как се казваше...?много е сочно и вкусно.свежо е.

*

Divna

« Отговор #50 -: Май 18, 2010, 01:09:58 am »
На мен скоро тр. Юпитер ще ми тригонира наталния Юпитер, който управлява 2 дом. ПФ ми е във втори дом и знам, че това е голям късмет (без пари не се остава), но в натала Юпитер ми прави опозиция със Сатурн, забрави за шанса някога да си купя нещо от тоя сорт. Да ти кажа честно даже и не съм си го и помисляла. Не се научих да обичам парите, а може би трябва, защото така те не искат да идват кой знай колко при мен ;D.
Аз искам една голяма, истинска, споделена любов и децата ми да са живи и здрави, а другото ако дойде няма да го изгоня, добре дошло ще е  ;)

*

Divna

« Отговор #51 -: Май 18, 2010, 01:11:34 am »
Нямам никаква идея. Това не съм го опитвала.
Изглежда обаче доста апетитно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Май 18, 2010, 01:19:11 am »
На мен скоро тр. Юпитер ще ми тригонира наталния Юпитер, който управлява 2 дом. ПФ ми е във втори дом и знам, че това е голям късмет (без пари не се остава), но в натала Юпитер ми прави опозиция със Сатурн, забрави за шанса някога да си купя нещо от тоя сорт. Да ти кажа честно даже и не съм си го и помисляла. Не се научих да обичам парите, а може би трябва, защото така те не искат да идват кой знай колко при мен ;D.
Аз искам една голяма, истинска, споделена любов и децата ми да са живи и здрави, а другото ако дойде няма да го изгоня, добре дошло ще е  ;)

това не е много страшно.просто си по пресметлива и не си широкопръста.
трябва да обичаш всичко , защото подобното привлича подобно.
а и не са бог знае колко скъпи.
ако отидеш на Марина Диневи ,ще си помислиш ,че си някъде в Дубай....
яхта до яхта ,коя от коя по-хубава....
споделената любов дано я срещнеш. аз вече не вярвам в чудеса. имала съм я ,но само веднъж... :( и сега я усещам от небето!
а децата- нека всички деца по света ,както и техните близки да са живи и здрави!

*

Divna

« Отговор #53 -: Май 18, 2010, 01:28:14 am »
То и на нашия кей тук какви ги има, особено по Формула 1, Монако пасти да яде.
Приятеля ми имаше яхта, та съм се навозила на такава. Като живеехме заедно я продаде с идеята да си купим по-голяма. Обикаляхме даже да гледаме. Не са прекалено скъпи. После обаче се разделихме, а сега не е споменавал нищо, трябва да го бъзна  ;) Ние си падаме по романтиката  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Май 18, 2010, 01:36:19 am »
чакам си яхтата и това е!
пък може и да гледам на живо формулата.
Жил Вилньов май беше пистата......

*

Divna

« Отговор #55 -: Май 18, 2010, 01:40:52 am »
Ами ако се наканиш добре си дошла. Пък ще ходим да я гледаме. Билетите не са скъпи. А пистата е хубава. Има добра видимост от много положения. Само където с тоалетните е проблем. Хич не е приятно да се стискаш една камара часове. И когато околко теб всичко живо се налива с бира  ;D.

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Май 18, 2010, 01:44:52 am »
Ами ако се наканиш добре си дошла. Пък ще ходим да я гледаме. Билетите не са скъпи. А пистата е хубава. Има добра видимост от много положения. Само където с тоалетните е проблем. Хич не е приятно да се стискаш една камара часове. И когато околко теб всичко живо се налива с бира  ;D.

била съм в унгария и турция. екшън е! ама аз си падам по екшъна! ;D ;)
защо не?
може и ще ми бъде приятно.
 :wub: лягам...до утре.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #57 -: Май 18, 2010, 08:41:11 am »

Киви обичам също, но да е сочно и узряло. Сещаш ли се за оня коктейл с киви?

Мале това снощи съм го пропуснала, иначе гаранция щеше да ми се допие. А сега пък от сутринта, не бива... ;D

Кивито незнайно защо на мен много ми напомня като вкус на ягодите и затова също много го любя.  :wub:

Падам си и по помело, дето отскоро го има по магазините - нещо между грейпфрут и ненам си кво. Аз обичам такива стипчиви, горчиви, кисели, най-вече сочни....сладки плодове почти не обичам, освен смокините примерно, но най-много една-две от тях.
« Последна редакция: Май 18, 2010, 08:50:30 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #58 -: Май 18, 2010, 09:07:25 am »
...и аз много обичам смокини....също зелена ябълка...плодовете дето много се чоплят хич не ги обичам....нямам търпение да се занимавам с тях...иначе са ми вкусни....диня също много обичам...колко е сочна и как ти се пълни цялата уста със сок..... :lol:

;D :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Май 18, 2010, 09:58:29 pm »

това какво е?