А и нещо много интересно - винаги съм могла да влизам под кожата на други хора и да усещам каквото те усещат.
Но напоследък става по-странно.
Имам чувството, че изживявам много ситуации наведнъж, с това мое търсене на работа или мъж се представям 24 часа, ама плътно се изживявам като камериерка на гръцки остров, като рецепционистка във френски хотел в Алпите, ако са там алпите, като събруга на милионер, като жена на поп, като касиерка до нас, като...
Просто непрекъснато ми се сменят изживяванията и към всяко привиквам плътно до степен като съм камериерка на гръцки остров, да ми мирише на море.
Непрекъснато и начесто ми се сменят реалностите, сега не знам кое е първичното - моето търсене на друг живот или смяната на реалностите, която ме кара да търся друг живот.
Но имам чувството, че изживявам всичките си желания, илюзии, всичко за кратко време.
Все едно живея чужди животи в съкратени срокове.
На всеки 24 часа си сменям приоритетите. Не знам какво става. по-нестабилна съм от времето навън. И всеки път съм абсолютно убедена, че това е изконната истина, която толкова време съм търсила. След 24 часа съм абсолютно убедена в нещо съвсем друго.
Налюдавам се внимателно, никога преди не съм била такава. Тотално неустойчиви и напълно истински времеви състояния.