от известно време изпитвам желание да ти задам един въпрос и се чудех къде да го изпляскам та реших тука 
та въпроса ми е чисто хипотетичен и дори и да не разбираш защо питам после ще ти обясня:
ако в един момент децата ти изчзнат /вземат ги бивши съпрузи или държавата ги прибере - чисто хипотетично говоря/ останеш без пукната стотинка отритната от обществото и нямаща нищо - какво ще направиш? какво ще си помислиш? какво би създала отново?
може и другите да отговорят не само Марая :blink:
ще започна по-отдалеч ,ако позволиш.
разбирам защо ми задаваш такъв въпрос

, парадоксално е ,че го свързваш с децата.
веднага обяснявам отдалеч....
аз останах вдовица на 30г. мен сатурн не ме пощади. останах сама ,имах прекрасни семейни отношения и три деца. тогава разбрах много неща ,които днес малцина си мислят ,че прочитайки някоя и друга книга разбират./не визирам никой от тук./
но това не ми попречи да продължа напред.слава богу три от децата ми са големи ,2 са пълнолетни ,сина ми е непълнолетен и разбират всичко. двете няма като как бившия да ги вземе ,защото не е сред живите , а аз вярвам ,че те ще живеят.
първородната ми дъщеря със слънце в дева и цял стелиум вътре и с оная
любимата ми близнашка луна 
е вече дъртичка.
имам две малки деца ,малки ,малки ама едното на 12 , а другото на 10 и никой няма намерение да ги взима...хипотетично няма как да се случи.
оставала съм без пукната стотинка ,наистина без грош ,била съм и без ток ,била съм на дъното и под кота нула даже ,но това не само ,че не ме е убило и ме е направило още по-дръзка ,силна и смела , а ми е дало
други ценности , различни от обществените , който днес не са приоритет , а ще бъдат такива след години - :ura: :vi:МЦ :soe: :ura: :kva: :sun: :sa: :ura: :tri: :moo: :ta:би било страшно да ми отнемат само едно нещо , а то е главата....докато тя е на раменете ми нищо хипотетично не може да се случи , ако не е по воля на вселената ,която е част от мен , а аз част от нея.....