Здравей Гост

Огледало

• 4 Отговора
  • 1430 Прегледи
*

luckyluke

Огледало
« -: Май 18, 2010, 04:48:29 pm »
Както споменах в една друга тема, в общежитието ми има едно огледало в предверието на стаята (фактически в самата стая, защото то е част от нея) от което получавам негативна енергия. Както вече казах лаик съм в мистичните науки, обаче съм много чувствителен към енергията. Веднага мога да усетя негативната енергия. Та как да се справя с това огледало? Ако го счупя това е на нещастие, обаче ако го оставя така няма да мога да спя спокойно. И без това сега все спя на лампа. ;) Някой спомена светена вода - обаче съм толкова зает с изпити и писмени работи, че нямам никакво време да си взема такава. Има ли някакви начини за неутрализиране на негативната енергия на огледало чрез по-подръчни средства? Интересното е, че през деня не усещам нищо, енергията от огледалото се засилва с настъпването на нощта. И понеже седя до късно на лаптопа за да пиша можете да си представите колко е дразнещо. На всичкото отгоре при едно скорошно спиране на тока и двете лампи в стаята - и тази на банята гръмнаха и сега и с нови крушки не светят, а кой знае кога ще ги оправят. Фактически съм само на една нощна лампа, която свети цялата нощ, защото колкото и да е смешно на тъмно с това огледало не ми се седи. И в другите общежития има абсолютно същите огледала, обаче от тях не получавам студените вълни, страха и тресенето.

*

sunrain

• 6710
Re:Огледало
« Отговор #1 -: Май 18, 2010, 04:55:14 pm »
За какво е тази нова тема...? Нали вече ти дадоха съвети в другата.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2 -: Май 18, 2010, 05:09:30 pm »
Това е защото тогава огледалото няма да има огледална способност-дрехата ще го закрие.Аз за това ти казах да го облепиш като възможност без да го чупиш.

Щом имаш време да висиш във форуми,имаш време и да си вземеш светена вода  ;)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3 -: Май 18, 2010, 05:25:10 pm »
Ами намери ми поста дето съм ти писал-явно не си чел,нямам намерение да се повтарям.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #4 -: Май 18, 2010, 06:31:02 pm »
Вервай си чадо,няма лошо-освен за теб  ;D

Вместо да го чупиш,можеш да го изнесеш просто някъде извън стаята ти.Дори самото чупене вътре в стаята е лоша Ци, пък камо ли на огледало.