Здравей Гост

парите

• 41 Отговора
  • 4635 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
парите
« -: Май 18, 2010, 05:19:33 pm »
та въпроса е следния ;D , какво изпитваме към парите?
страх ,харесване,обич ,омраза?
за какво са ни парите? какво искаме от тях?
обичаме ли да рискуваме? умеем ли да влагаме?работят ли за нас парите или ние работиме за тях?
моля ви да гласувате и споделите мнението си....,а и да потърсиме транзитите ли са тези ,които ни правят богати или бедни или прогресийте работят за това?
разбирасе ,че натала е отправна точка! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:парите
« Отговор #1 -: Май 18, 2010, 05:37:05 pm »
чувството ,което изпитваме когато ги няма , с какво го свързваме?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Май 18, 2010, 05:51:24 pm »
Зависи с какво е свързано това нямане.
За някой липсата на пари е свързана с невъзможност за оцеляване, живот на ръба.
На друг може да не му достигат за поредната златна дрънкулка, маркова дрешка, последен модел луксозен автомобил, околосветско пътешествие или къща на екзотичен остров...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3 -: Май 18, 2010, 05:57:23 pm »
  Какво изпитваме когато нямаме пари ли - безсилие, злоба, гняв....Парите са власт и свобода...и сила. Не напразно американците са казали, че парите въртят света. Блажени са тези, които са се измъкнали от властта на парите и живеят заради живота, не заради парите.

« Отговор #4 -: Май 18, 2010, 05:57:39 pm »
Слънце - Везни
АС - Лъв

Даааааа  
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5 -: Май 18, 2010, 05:58:17 pm »
чувството ,което изпитваме когато ги няма , с какво го свързваме?

с абсолютно нищо! когато ми трябват и колкото ми трябват - Вселената ми ги дава  :72:  не се тревожа за такива неща  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #6 -: Май 18, 2010, 06:13:10 pm »
Предметите са съставени от нашите мисли. Нищо във вселената не съществува без мисли. Няма материя без мисли. И това е научен ФАКТ! Трябват Ви пари - поръчайте си. Искате щастие - обичайте се и щастието ще дойде. Някои Ви дразни - НЕ му обръщайте внимание, той е породен от вашето съзнание. Всеки ден си повтаряйте, че живота е най-хубавото нещо което Ви се е случвало и така ще стане.

Това го копнах от едно място...но напоследък тези неща са доста популярни и освен Вещето, не знам кой още е усвоил контрола на мисловната си енергия  :P или пардон, хармоничното общуване с Вселената...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Май 18, 2010, 06:31:00 pm »
Контролът на мисловната енергия би бил усвоен, ако не реагирахме на определени провокации.
Съвсем пресен пример е случаят с потребителката Мила. Затритата тема бе интересна от гледна точка на това да се види как всеки влязъл във филма вербализира ценностната си система, като казва кое е "редно" и кое "нередно". Заклеймихме лъжата, аз лично намерих шегата на потребителката (ако е било шега) за цинична. И си го казах в прав текст. Така че, ако трябваше да се следва законът на приемането, никой от включилите се в темата не го е спазил. Включително и аз. И затова мисля, че коментарите за контрол на мисловни енергии не са много на място в този форум. Та ние помежду си понякога не можем да общуваме в хармония, каква ви хармония с Вселената...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #8 -: Май 18, 2010, 06:31:26 pm »
Дейзи, да не се чувстваш хармоничен в този така красив свят си е светотатство.

ако се усъмня в в себе си, значи да се усъмня в пътя си в този живот.
ако се усъмня във Вселената, значи да не призная най-великите закони.
ако се усъмня в Абсолюта, значи че ще се преродя в дърво в следващия живот  ;D ;D ;D  

разбираш ли - няма смисъл да се напиняш за каквото и да било - каквото трябва да стане то става и без твоя помощ, просто трябва да си с отворено съзнание и да приемаш всичко като част от едно обучение и като стъпка нагоре. така е просто по-лесно и линията на най-малкото съпротивление когато я усвоиш де  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

abroad

« Отговор #9 -: Май 18, 2010, 06:35:16 pm »
Контролът на мисловната енергия би бил усвоен, ако не реагирахме на определени провокации.

:clap:

« Отговор #10 -: Май 18, 2010, 06:35:26 pm »
 ;D ;D ;D Ъхъ така е! Единственото правило, което гледам да спазвам е да живея в хармония първо със себе си и после с останалия свят.

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Май 18, 2010, 06:39:25 pm »
 Та ние помежду си понякога не можем да общуваме в хармония, каква ви хармония с Вселената...

:03: :kissd: :clap: :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Май 18, 2010, 06:44:51 pm »
Ми тъй де! Като тръгнем да се дърлим директно или индиректно в нашия виртуален "дом" мислите ли, че не замърсяваме околното пространство? Всичко е мисъл, а мисълта е енергия. Вселената е ментална, както казват езотериците, и откликва на всяка наша мисъл като ни изпраща определени хора /вкл. и опоненти  ;D/, ситуации, събития...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #13 -: Май 18, 2010, 06:51:26 pm »
    ;D То и за това е интересно тук в този виртуален "дом" - има провокации, има бъзикни, чат-пат наука, чат-пат ценни идеи, за всекиго по нещичко...демек има хора, човещинка, кво да правиш  ;D.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Май 18, 2010, 06:54:30 pm »
Най-важна в крайна сметка е човещината, а не кой колко е извисен.
Това, което ми харесва в този форум, е непредвзетата /все още/ атмосфера, което го прави автентичен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Май 18, 2010, 06:57:06 pm »
Ми тъй де! Като тръгнем да се дърлим директно или индиректно в нашия виртуален "дом" мислите ли, че не замърсяваме околното пространство? Всичко е мисъл, а мисълта е енергия. Вселената е ментална, както казват езотериците, и откликва на всяка наша мисъл като ни изпраща определени хора /вкл. и опоненти  ;D/, ситуации, събития...

а , ако позволиш и да допълня -тук мисълта е и форма ,защото е изписано във виртуалния свят...,а той е необятен.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #16 -: Май 18, 2010, 06:59:23 pm »
 :88:
 Разбира се че обичам парите.... :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #17 -: Май 18, 2010, 07:04:40 pm »

И действието и бездействието понякога се наказват. въпрос на личен избор дали да реагираме. вероятно ценностната ни система определя избора.

« Отговор #18 -: Май 18, 2010, 07:05:37 pm »
    ;D Че кой не ги обича. Марая е забравила да пише опцията НЕ...ма то няма как.

*

Nebesna

« Отговор #19 -: Май 18, 2010, 07:08:19 pm »
Имам нужда от тях и мразя безпаричието. Обичам възможностите, които мога да си позволя, посредством парите.