Здравей Гост

слънчев знак и кръвна група

• 112 Отговора
  • 23773 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:слънчев знак и кръвна група
« Отговор #20 -: Май 19, 2010, 09:17:41 am »
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D1%8A%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0
От тая табличка излиза, че универсален дарител са всъщност отрицателните О. Резус фактор (-) означава вероятно отсъствие на някаква характеристика.

Аз съм от перуанците.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #21 -: Май 19, 2010, 09:19:38 am »
Обърнете внимание в таблицата за наследствеността, че нулева кръвна група при смесените родители постепенно отпада - приоритетно се унаследяват другите кръвни групи, които се оказват доминантни.
И двете със сестра ми сме изключение - 0+, при А+ на баща ми. Е, то в тия случаи майката знае най-добре, де. ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #22 -: Май 19, 2010, 09:23:30 am »
Установено е, че в червените кръвни телца (еритроцитите) има вещества, предизвикващи тяхното прилепване, които се наричат хемаглутиногени. Те се разделят на А и В.
У различните хора те се срещат отделно, съвместно или съвсем липсват, като определят с това принадлежността на дадено лице към една или друга кръвна група. Например в еритроцитите на 0 кръвна група няма такава вещества, на А и В се съдържа 1 вещество, а в еритроцитите на АВ група - 2.

Група 0
Това е първата от известните ни кръвни групи, за която науката е установила, че е съществувала още при кроманьонците. И до днес тя е най-разпространената. Хората с тази кръвна група притежават силна имунна и храносмилателна система. В древността според учените това им е позволявяло по-лесно да оцеляват, защото тогава основен хранителен източник е било месото. В организма на човека с 0 кръв има много стомашна киселина. Той може да извлече от месото максимално количество хранителни вещества. Този тип хора условно биват наричани “ловци”.

Група А
Имунната система на хората с А кръвна група, появили се между 25-15 хиляди години преди Христа им е позволявала да се борят с инфекциите и бактериите, разпространяващи се при големите струпвания на хора, които стават все по-характерни за цивилизациите. Потребността на организма от белтъчини се е удовлевторявала за сметка на различните житни растения и риба. Затова и този тип хора са наречени “земеделци”.

Група В
Хората с тази кръвна група са се появили между 15-10 хиляди години преди Христа. Те са наречени “чергари”. Употребявали предимно мляко и всичко останало, което са успявали да намерят по пътя. Тъй като тези хора са събрали в себе си много качества на имунната и храносмилателната система на “ловците” и “земеделците”, техният организъм се смята за по-издръжлив.

Група AB
По протежение на цялата история на човечеството са съществували само 3 кръвни групи, докато преди 10-15 столетия не се е появила група АВ. Тя е доста рядко срещана и днес. Често я наричат “загадка”, защото причините, предизвикали това изменение и досега са неизвестни за науката. Едно от възможните обяснения е, че все още не се е извършила пълната еволюция на групата. Това е кръвната група на съвременната цивилизация, която възниква наред с бурното развитие на урбанизацията.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #23 -: Май 19, 2010, 09:31:12 am »
Баща ми и майка ми и двамата са АБ и отрицателна разбира се. Наистина е рядко срещана....каква търговия се върти в двора на болниците с кръв, не е истина. И това ли не може да се измисли по някакъв начин в нашата държава? :unsure:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Май 19, 2010, 09:53:21 am »
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D1%8A%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0
От тая табличка излиза, че универсален дарител са всъщност отрицателните О. Резус фактор (-) означава вероятно отсъствие на някаква характеристика.

Аз съм от перуанците.

Означава отсъствие на някакъв вид белтък.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Май 19, 2010, 11:18:45 am »
С АВ съм, счита се за рядка кръвна група. Майка ми беше с нулева.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #26 -: Май 19, 2010, 11:20:58 am »
 хич не вярвам в тази сегрегация или поне в изведените от нея закономерности или пък диети-  при не съвпада на 1000%
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #27 -: Май 19, 2010, 11:57:15 am »

Цитат
Лекарски екипи вече работят над създаването на изкуствена кръв - универсален серум на живота. Тя ще е от типа 0+, защото се приема от всички останали групи в животозастрашаващи ситуации.

хахахахааа филма "Истинска кръв" в действие  ;D  ся остана и вампирите да се покажат  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #28 -: Май 19, 2010, 12:02:07 pm »
аз съм А2В положителна.слънце в стрелец.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Май 19, 2010, 12:09:02 pm »
хич не вярвам в тази сегрегация или поне в изведените от нея закономерности или пък диети-  при не съвпада на 1000%

Диетите са пълен провал за мен. Аз не мога без млечни продукти и калций.

*

Divna

« Отговор #30 -: Май 19, 2010, 12:10:02 pm »
Марая, аз също съм с А2В+.
Слънце 29*36, в Дева.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #31 -: Май 19, 2010, 12:10:50 pm »
А - отрицателна
Слънце - Везни
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Май 19, 2010, 12:12:20 pm »
Диетите са пълен провал за мен. Аз не мога без млечни продукти и калций.

И аз съм така. От всичко мога да се лиша, дори от плодове, но не и от млечни продукти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #33 -: Май 19, 2010, 12:18:07 pm »
Аз съм от Плеядианците,резуса не го знам  :86:

Да му мислят тези от Орион  :96:

Аз съм А1В положителна. От кои съм? И какво ще рече това?  :unsure: :unsure: :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #34 -: Май 19, 2010, 12:25:02 pm »

Аз съм А1В положителна. От кои съм? И какво ще рече това?  :unsure: :unsure: :unsure:

Не знам от кои, ама доколкото чета сме от редките.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Май 19, 2010, 12:26:23 pm »
Марая, аз също съм с А2В+.
Слънце 29*36, в Дева.

въобще не ме учудваш ;D ,намирам още потвърждения само....
казват ,че много малко хора са родени с А2В+

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #36 -: Май 19, 2010, 12:27:27 pm »
Даммм, трябва да си държим кръвта във вените, Дивна. ;D

Какви са тези Плеядианци и Орионци? :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #37 -: Май 19, 2010, 12:34:08 pm »

Прочети по-нагоре текста, който Гал3 е публикувала.

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Май 19, 2010, 12:35:29 pm »

Не знам от кои, ама доколкото чета сме от редките.

до тук сме 4 на брой от редките екземпляри ;D ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #39 -: Май 19, 2010, 12:39:35 pm »
Значи аз съм от Сириус...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!