Здравей Гост

предпоставка за психически отклонения в натала

• 41 Отговора
  • 8828 Прегледи
*

Nebesna

Небесна, не се обиждай, моля те. Опитах да те цитирам коректно... Не съм искала да прехвърлям темата ти...

Изобщо не се обиждам и не става дума за това, че си прехвърлила. който го мързи да търси, пуска нови теми и форума се задръства с няколко еднакви теми. Въобще не е насочено към теб, а към Марая която нароява един куп теми, абсолютно първосигнално. Не уважава изобщо труда на другите хора, които са се постарали да пишат много преди нея...така всичко се разпилява. Оттук нататък почвам и аз по почина на Марая. Давайте да задръстим форума.

*

Diyana

• 2705
Белика, мила, ша требва да си отработиш Везните накъмто мааалко по-кардинално  дебелокожие  ;D ;D ;D. Само се оправдаваш и извиняваш.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

missKapriz

Цитат
Давайте да задръстим форума.
Е колко повече :unsure:
Как пък другаде админите успяват да си удържат форумите чисти от паразитни текстове и от превръщането им в чат?!Много наранени егота тука брееейййй!Много ментори!Тцтцтцттц

Иван и Андрей ако знаят каква достойна конкуренция на Сблъсък е тук!!!Ама те сигурно за тва се отказаха-щото ние ги ударихме в земята ;D ;D ;D

*

elfidka

• 3129
Ох, мила Дияна, не само везните на АЦ трябва да проработвам аз, а и мизерните рак/слънце, МЦ/ и козирог/ИЦ/, каращи ме цял живот да обединявам каращите се, играеща го всеобща мама. Не че много ми се получава, но поне ограничавам щетите, обикновено...

Не си давай зор, както ти сама каза всички са различни. Нека сме толерантни към различностите си.
А колкото до еднаквите теми, мисля, че това е работа на админа. Като се появи няаква такава, да сложи линк към старата и хоп, готово. Така съфорумците няма да си мерят еготата коя за какво се е сетила първа.
 :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

Ох, мила Дияна, не само везните на АЦ трябва да проработвам аз, а и мизерните рак/слънце, МЦ/ и козирог/ИЦ/, каращи ме цял живот да обединявам каращите се, играеща го всеобща мама. Не че много ми се получава, но поне ограничавам щетите, обикновено...

Не си давай зор, както ти сама каза всички са различни. Нека сме толерантни към различностите си.
А колкото до еднаквите теми, мисля, че това е работа на админа. Като се появи няаква такава, да сложи линк към старата и хоп, готово. Така съфорумците няма да си мерят еготата коя за какво се е сетила първа.
 :blink:

Оф, въобще не става дума за егото ми.  Значи имаше тема на Хело за психичните отклонения- тя дори не е моя. въпросът е принципен.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Небесна, не се обиждай, моля те. Опитах да те цитирам коректно... Не съм искала да прехвърлям темата ти...

Изобщо не се обиждам и не става дума за това, че си прехвърлила. който го мързи да търси, пуска нови теми и форума се задръства с няколко еднакви теми. Въобще не е насочено към теб, а към Марая която нароява един куп теми, абсолютно първосигнално. Не уважава изобщо труда на другите хора, които са се постарали да пишат много преди нея...така всичко се разпилява. Оттук нататък почвам и аз по почина на Марая. Давайте да задръстим форума.

;D ;D ;D
ако асц-то ти е стрелец ,ще си отрежа главата!
нищо общо със стрелеца!
юпитер ти упр.асц-то но като нощен управител! убедена съм.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Психическите заболявания са далеч по-различни от нервните .
Разликата е от небето до земята....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:предпоставка за психически отклонения в натала
« Отговор #27 -: Декември 12, 2010, 01:55:12 am »
Малеее , тук много страшни работи прочетох.... :o :o
Кой ли класик на 10 ракии и каса бира ги е писал....? :rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Декември 12, 2010, 02:17:09 am »
Хони , Сатурн и Уран са в 3-ти дом в точен съвпад..., сатурн е упр. на 4-ти дом /таен дом , свързан с лоното на душата/ , Уран е съупр. на 4-ти дом и на любовта...Дали не говорим за опит за самоубийство роден от любов? :( :blink:

Да , опита е бил заради несподелена любов..., марс има пръст също...

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Декември 12, 2010, 02:26:08 am »
Марая, казах, че няма час, така че не тълкувай домовете. Обаче вярно имаше връзка с нещастна любов, страдаше момичето по един тъпак. Обаче не само това допринесе. Беше се вманиачила по здравословното хранене и спря да се храни нормално. Заприлича на вейка, човек имаше чувството, че ще се счупи, като върви. След това пък напълня супер много. Освен това имаше огромни изисквания към всички в обкръжението си, типично по лъвски, всички трябваше да я разбират и да и съчувстват.

И без домове е показателно...Виж марс и опозето на венера/уран ...достатъчни са...
Часа би следвало да се вписва , от описанието направено от теб говорим за анорексия и болимия..., вероятноо марс е в 6-ти дом....

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Декември 12, 2010, 02:39:48 am »
Е, възможно е случайно да съм уцелила точния час, ама чак толкова не ми се вярва.
Не знам дали има асц Везни, не ми изглежда много като такава. Има черна хубава коса и сини очи, преди да започне с тия глупости с анорексията (всъщност май е по-правилно орторексия - вманиаченост по здравословното хранене, защото тя искаше да е здрава, не слаба) имаше слабо и нормално телосложение, дори донякъде красиво. А и има странен вкус за дрехи - вярно, че е бедна, но пък се обличаше съвсем без вкус (според мен). Това не ми се връзва с асц Везни.

Виж Венера на опозе Уран..., какво очакваш?! :-\ Нестандартна и ексцентрична.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Декември 12, 2010, 02:47:17 am »
А шизофренията къде я виждаш? Защото тя има диагноза.
Освен това при опита за самоубийство си счупи крака. Това виждаш ли го?

Уран в съвпад с Сатурн в аспект/твърд/към марс е предпоставка за внезапни падания и счупвания...Сатурн са костите...

P.P...Луна съвпад Хирон в аспект с Нептун...

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Декември 12, 2010, 02:53:57 am »
Е, това и аз го имам, ама само веднъж дето като по-малка паднах от колелото и си пукнах ръката. Тя беше дълго време в болница, после накуцваше... А тоя аспект го имаха голяма част от съучениците ми, но само тя пострада.

Zависи от аспектите със светилата хони и аспекта с управителя на АСЦ....Поколенческите аспекти са в твоята карта и като част от поколението чрез тях и с тях ти се интегрираш , но ако при един съвпада е в 3-ти , при друг е в 5-ти...., нещата стават различни...
Риби много , ама калкан ли е карагьоз ли е има значение? ;) ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #33 -: Декември 12, 2010, 02:56:45 am »
Warho Slanzeto ima 3 mnogo seriosni midpointa - Mars Saturn, Saturn Neptun i Uran Neptun.

Mars Saturn e opit sa samoubistwo
Saturn Neptun, ako idat tesi planeti ot 3,9 ili 4 ili 10 dom moge da se gowori sa hronizeska bolest.
Uran Neptun e w powezeto sluzai wodi do epileptise pripadania
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Декември 12, 2010, 02:58:29 am »
Доби , познавам хора с този съвпад Марс/Сатурн- много близък...Мисля , че са по-склонни да убият отколкото да посегнат на себе си... :blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #35 -: Декември 12, 2010, 03:00:19 am »
Доби , познавам хора с този съвпад Марс/Сатурн- много близък...Мисля , че са по-склонни да убият отколкото да посегнат на себе си... :blink:

Sawisi ot koi domowe idwa Mars Saturn. I dwete sa wasmozni sam nabludawal, kakto sa samoubistwo, taka i da ubiat drug. :wink2:

*

Uran

• 6041
« Отговор #36 -: Декември 12, 2010, 03:05:17 am »
Някои от самоубийствата се дължат на притежанието на специфичен депресивен ген. Обикнвено се среща сред скандинавските и изобщо в северните дължини по обясними причини.

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Декември 12, 2010, 03:06:27 am »
А смятате ли, че всички самоубийци са с психични отклонения? Защото според мен нормалните хора ги е страх от смъртта и искат да живеят. На мен никога не са ми минавали такива мисли колкото и тежко да ми е било.
А според вас астрологически различават ли се самоубийство от опит за самоубийство? Защото доколкото знам психолозите правят разлика

Разбира се , че има разлика....Едните стигат до край , а другите само опитват...При едните изхода е фатален , при последните е манипулация...

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #38 -: Декември 12, 2010, 03:07:25 am »
А смятате ли, че всички самоубийци са с психични отклонения? Защото според мен нормалните хора ги е страх от смъртта и искат да живеят. На мен никога не са ми минавали такива мисли колкото и тежко да ми е било.
А според вас астрологически различават ли се самоубийство от опит за самоубийство? Защото доколкото знам психолозите правят разлика

Bes zasa na rasdane snaete, ze ne moge da se naprawi tozna diagnosa.  :72:

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Декември 12, 2010, 03:10:57 am »
Някои от самоубийствата се дължат на притежанието на специфичен депресивен ген. Обикнвено се среща сред скандинавските и изобщо в северните дължини по обясними причини.
Сигурно се среща и източноазиатските, защото в Япония и Корея има един от най-високите проценти на самоубийства.
Марая, а астрологически каква е разликата?
Доби, знам това, но може би можем да направим предположение, аз описах и как изглежда.

Огромна Хони... ;D