Здравей Гост

ЗА ИЗКУСТВОТО ДА СИ БЛИЖЕМ ХОРОСКОПА

• 479 Отговора
  • 69023 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
зАПОЧВАМ ТАЗИ ТЕМА ДИРЕКТНО И САМО И ЛИЧНО КЪМ ТЕБ!
НЕ ЗА ДА ТИ КАЖА КАКВО МИСЛЯ , А ЗА ДА РАЗБЕРА ТИ КАКВО МИСЛИШ!
ЗАЩО НЯМАШ СПОКОЙСТВИЕ ДОРИ И В ТОЗИ ВИРТУАЛЕН СВЯТ!
ДЪЛГО ВРЕМЕ ХАПЕШЕ ,НЕ СИ МЕ УХАПАЛА , А ПРОВОКИРА У МЕН ЕДНО УСЕЩАНЕ ЗА НЕПРИМИРИМОСТ.
НЕНАВИЖДАМ ИНТРИГАНТИТЕ И ПОДЛИЗУРКОВЦИТЕ.
ПОИГРАХ СИ И ТИ НАПРАВИХ КАРТАТА,ВЪЗМОЖНО Е ДА НЕ Е МНОГО ТОЧНА ,НО ОСНОВНИТЕ АСПЕКТИ СА ЯСНИ.
ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОВЕЧЕТО ХОРА ТУК ,ТИ НИКОГА НЕ СИ КАЧИ КАРТАТА И НИКОГА НЕ ПОКАЗА ФЕЙСА СИ , А ИМАШ ПРЕТЕНЦИЙ...
Е В ТОЯ РЕД НА МИСЛИ АЗ Я КАЧВАМ ТУК ВЪВ ФОРУМА ,КАКТО И СИНАСТРИЧНАТА НИ КАРТА И ИСКАМ ОТ ЧИСТО ПСИХОЛОГИЧЕСКА ГЛЕДНА ТОЧКА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ,ЗАЩО ,ЗАЩО ИЗБРА ТОЧНО МЕН!
НИКА ТИ Е - VISION , НО ЗА МЕН СИ БЛИЖЪН В ПРЕВОД:
1. зрение
field of VISION- зрително поле
within the range of VISION докъдето стига погледът
beyond our VISION извън нашето зрително поле
2. видение, привидение, призрак
3. откровение
4. проникновение, проницателност, прозорливост, далновидност, въображение, поглед
5. (рядка) гледка (и ирон.)

КОЕ ОТ ТЕЗИ ЗНАЧЕНИЯ СИ ИЗБРАЛА....

мисля ,че това е твоята карта....така ,както ти работеше в/у картите на Синухе и Кая , така аз сама се потрудих в/у твойта.
не е трудно да бъде напасната впредвид градуси и знаци и най-вече тежки планети....
та, казвай в прав текст,онова ,което имаш да казваш!
ето ти и синастрия:

таа ,нека и тези ,които се интересуват от синастрия да си кажат мнението , а ти като СЛЪНЦЕ в ЛЪВ СИ КАЖИ БОЛКАТА!

УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!
« Последна редакция: Май 23, 2010, 03:13:42 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
та ,кажи го тук ,не се крий зад Хело ,Вещичка или случайни минувачи...
в уранова опозиция ,всеки трябва да се изправи с/у себе си ,/за съжаление в първия миг това е усещането/ ,после е друго -идва освобождаването от енергийте ,от онова което ти пречи , спъва и подтиска....
приемам доброто чувство към Вещичка и това ,че си готова да я защитиш ,но я се замисли :blink:,не я ли правиш слаба в очите на околните?
познавам я визуално и каквито и конфликтни ситуаций да усещаш,чувстваш ,това не означава , че можеш да се намесваш по този начин , като създаваш интриги....
в тоя ред на мисли ,аз уважавам отношението ти към нея ,но не се примирявам ,че то е на база мойте взаймоотношения с нея...
е,ако си ПИЧ, за какъвто претендираш-давай в прав текст.
втози форум подобни неща не е имало и като част от него съм против това да ги има и в бъдеще....
тук се говори за мистика и астрология ,за езотерика и таро и е под достойнството на хората /това е и обида за тях/, да се обсъждат останалите. защото утре всеки един може да попадне в категория 3-то л.ед.ч.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Ако това е картата и-имате огледална опозиция Сатурн-ретро Меркурий,вие не може да се разберете и да искате  ;D

Нейния Сатър е на твоя СЛВ-тя ще си мисли,че е твоя учителка вкарвайки ти сурови уроци във взаимоотношенията (твой 7 дом).

Луните ви са в съвпад-преди съм казвал,че Луните в съвпад често си действат антагонистично,особено пък ако пола е един,но това уж се разбира в по-тесен контакт,вий как се хващате виртуално вече не вЪ знам  ;D

Абе Марая какво се чудиш-ти просто и задействаш наталният Тау квадрат и то баш фокусната точка,че и със еднакво тяло,чрез теб тя си изявява неговите проблематики...

В синастрията ясно се вижда,че е ранена нейната Венера(избори,ценности,харесване),а не твоята...

това е най-лесната за проработка планета.
само, ако искаш да я проработиш. говоря за луната , а и за венера...само,че  двете планети олицетворяват онази енергия наречена ИН невидима ,нечиста / ,докато ЯН е чистата,видима енергия/ , и като такава трудно бива проработена.видно от наталната карта опозицията на венера и марс в съвпад с възлите показва и борбата на енергийте,както и на духа,който се е свързал с Раху и Кету...
ранената венера и луна са и планетите ,които аспектират възлите....
[/quote]
« Последна редакция: Май 20, 2010, 01:38:35 am от Марая »

*

Марая

• 28287
ЕТО И КОМПОЗИТ:

та гледайте ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Марая, не прави това, защото хвърляш върху себе си мръсотия. Не разбираш ли?  :scorpios:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора

приемам доброто чувство към Вещичка и това ,че си готова да я защитиш ,но я се замисли :blink:,не я ли правиш слаба в очите на околните?
познавам я визуално и каквито и конфликтни ситуаций да усещаш,чувстваш ,това не означава , че можеш да се намесваш по този начин , като създаваш интриги....

скъпа, никой не може да ме направи слаб, освен с мое собствено позволение, а такова никога не бих дала!  :wink2:

интригите си ги създаваш сама, защото поддаваш на провокации и имаш нужда от спор и интриги за да докажеш нещо на себе си - това си е доказано не в една тема!

п.с. тази тема е просто отврат  :-X :-X :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287

скъпа, никой не може да ме направи слаб, освен с мое собствено позволение, а такова никога не бих дала!  :wink2:

интригите си ги създаваш сама, защото поддаваш на провокации и имаш нужда от спор и интриги за да докажеш нещо на себе си - това си е доказано не в една тема!

п.с. тази тема е просто отврат  :-X :-X :-X

давай астрологични обяснения.затова съм качила картата. ;)

*

Марая

• 28287
Ако това е картата и-имате огледална опозиция Сатурн-ретро Меркурий,вие не може да се разберете и да искате  ;D

Нейния Сатър е на твоя СЛВ-тя ще си мисли,че е твоя учителка вкарвайки ти сурови уроци във взаимоотношенията (твой 7 дом).

Луните ви са в съвпад-преди съм казвал,че Луните в съвпад често си действат антагонистично,особено пък ако пола е един,но това уж се разбира в по-тесен контакт,вий как се хващате виртуално вече не вЪ знам  ;D

Абе Марая какво се чудиш-ти просто и задействаш наталният Тау квадрат и то баш фокусната точка,че и със еднакво тяло,чрез теб тя си изявява неговите проблематики...

В синастрията ясно се вижда,че е ранена нейната Венера(избори,ценности,харесване),а не твоята...

Пропускаш още нещо. Опозицията Луна Нептун по оста Телец-Скорпион в картата на Марая, която получава също "шанс" да бъде проработена, благодарение на квадратурите с партньорската карта - налага се да види някои истини (нептун).

истината не може да бъде по нептун според мен! защо мислиш така? :-\

*

Скарлет

• 2919
втози форум подобни неща не е имало и като част от него съм против това да ги има и в бъдеще....тук се говори за мистика и астрология ,за езотерика и таро и е под достойнството на хората /това е и обида за тях/, да се обсъждат останалите. защото утре всеки един може да попадне в категория 3-то л.ед.ч.

Не искам да ставам адвокат на никого, но сигурна ли си в това, което си написала? Или да пусна линка с темата, в която ти бесня срещу мен и избълва куп обиди? Последва разпрата с Вещичка, сега с Вижън??? Човек е добре първо да се обърне към себе си и да се огледа, да види дали случайно и той някъде не греши във взаимоотношенията си с другите. Засрамете се и престанете с тези простотии, че излагацията е пълна.  

*

Lillie

• 30532
По Нептун са миражи и заблуди, вкл. самозаблуди.
Истината е по Юпитер и Сатурн. По Юпитер е стремежът към "истината" като такъв, по Сатурн е самата истина, горчивата, нелицеприятната истина. Религиозният фанатизъм, кръстоносните походи са също едно от лицата на Юпитер, не на Сатурн! Едно е да говориш за истина, друго е да я изповядваш. Това е разликата между Меркурий/Юпитер и Меркурий/Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
втози форум подобни неща не е имало и като част от него съм против това да ги има и в бъдеще....тук се говори за мистика и астрология ,за езотерика и таро и е под достойнството на хората /това е и обида за тях/, да се обсъждат останалите. защото утре всеки един може да попадне в категория 3-то л.ед.ч.

Не искам да ставам адвокат на никого, но сигурна ли си в това, което си написала? Или да пусна линка с темата, в която ти бесня срещу мен и избълва куп обиди? Последва разпрата с Вещичка, сега с Вижън??? Човек е добре първо да се обърне към себе си и да се огледа, да види дали случайно и той някъде не греши във взаимоотношенията си с другите. Засрамете се и престанете с тези простотии, че излагацията е пълна.  

Скарлет ,нека си говорим астрологично.
м/у другото ,аз никога не съм говорила с/у теб чрез друг , а мен точно това ме интересува...защо го прави ,чрез другите , а не директно. аз мисля ,че м/у мен и теб нещата отдавна се изясниха....и не са тайна за никого.
тук обаче случая е по-различен- от миналата година е! и аз искам чрез синастрия и композит да разбера астрологично причината...това е!

*

sunrain

• 6710

Не искам да ставам адвокат на никого, но сигурна ли си в това, което си написала? Или да пусна линка с темата, в която ти бесня срещу мен и избълва куп обиди?    

По същия начин, както ти обиждаше и псуваше Хело, доколкото си спомням. Марая обаче е имала предвид по-горе да не се говори с недомлъвки, а открито. Не подкрепям темата, но нека не наливаме масло в нея, да оставим да си решат нещата по между си, ако има какво да се решава. Сега осъдения Марая ли ще е, щото всички сте невинни предполагам.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919

Скарлет ,нека си говорим астрологично.
м/у другото ,аз никога не съм говорила с/у теб чрез друг , а мен точно това ме интересува...защо го прави ,чрез другите , а не директно. аз мисля ,че м/у мен и теб нещата отдавна се изясниха....и не са тайна за никого.
тук обаче случая е по-различен- от миналата година е! и аз искам чрез синастрия и композит да разбера астрологично причината...това е!

Напротив! Говорила си пред други хора, предали са ми, но това са неща за на 4 очи. А и както някой беше казал - бих се засегнала от много близък човек. По тази тема отношение няма да взема. Аз имам други ценности и дори на врагове не бих анализирала публично хороскопа.

*

Марая

• 28287
По Нептун са миражи и заблуди, вкл. самозаблуди.
Истината е по Юпитер и Сатурн. По Юпитер е стремежът към "истината" като такъв, по Сатурн е самата истина, горчивата, нелицеприятната истина. Религиозният фанатизъм, кръстоносните походи са също едно от лицата на Юпитер, не на Сатурн! Едно е да говориш за истина, друго е да я изповядваш. Това е разликата между Меркурий/Юпитер и Меркурий/Сатурн.

и аз така знам!

*

Марая

• 28287

Не искам да ставам адвокат на никого, но сигурна ли си в това, което си написала? Или да пусна линка с темата, в която ти бесня срещу мен и избълва куп обиди?    

По същия начин, както ти обиждаше и псуваше Хело, доколкото си спомням. Марая обаче е имала предвид по-горе да не се говори с недомлъвки, а открито. Не подкрепям темата, но нека не наливаме масло в нея, да оставим да си решат нещата по между си, ако има какво да се решава. Сега осъдения Марая ли ще е, щото всички сте невинни предполагам.  

точно това е ! :clap: :clap: :88:

*

Марая

• 28287

Напротив! Говорила си пред други хора, предали са ми, но това са неща за на 4 очи. А и както някой беше казал - бих се засегнала от много близък човек. По тази тема отношение няма да взема. Аз имам други ценности и дори на врагове не бих анализирала публично хороскопа.

е това е интригааа, недомлъвка и недоизказани думи ,които водят след себе си подобни теми....
кажи в прав текст и толкова , ако е така ще стане ясно , ако ли не ще се разбере защо плетем интриги!?

*

Lillie

• 30532
И аз не подкрепям темата от момента, в който видях заглавието й. Дори мислех да не вземам участие в нея.
Но нека сме обективни все пак. И ако всеки търси истината, нека бъде честен пред себе си първо, защото в противен случай би било чиста проба ЛИЦЕМЕРИЕ.
Колко пъти е обиждана Хело на интелект в този форум? Колко пъти се навира в очите на другите оценката за нейното "ниско" духовно ниво?
В момента не споделям симпатии и антипатии, не съм и адвокат на Хело. Не ми е приятелка, с нея нямам никаква кореспонденция на лични, ако това искате да знаете. И аз харесвам хумора и шегите, от време на време може да се пошегуваме за телешкото, да го пратим да пуши люцерна  ;D, но пък си задавам въпроса КОИ СМЕ НИЕ да определяме нивото на отсрещния човек?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919

По същия начин, както ти обиждаше и псуваше Хело, доколкото си спомням.   

Обиди са се сипали тук много и не съм единствената. Директно никога не съм псувала Хело. Може да е било по индиректен начин, но да кажеш, че съм казала примерно:" До ти е..  майката!"  на Хело, извини ме. Единствен Синухе си позволи да напсува Вещичка. Но това не е толкова важно за теб, нали?  Важното е да ме обидиш и унизиш за дето не ти обърнах достатъчно внимание, когато ме потърси за помощ. И вече доста време не подминавш да ме захапеш, въпреки че се правя че не забелязвам. Хайде да не се дърляме, ако обичаш!

*

sunrain

• 6710
Всичко е важно за мен. Ти няма как да разбереш, Скарлет, пределно ми е ясно. Точно ти си тази, която умее финно да плете интриги и няма как да си затварям очите за това ти качество, нали разбираш.  :blink: Псувнята ти беше директна с ник "Салатка Измилова". И с твоя сегашен е имало индиректни, да.  

Колкото до помощта, която съм искала от теб - консултация за лекарства, да, не го крия, между другото пазя си съобщенията, така че бъди внимателна какво разкаваш, ако не искаш да го видят повече хора. Не изопачавай! И още между другото пък аз бях така мила да те слушам часове наред за твоите любовни терзания, нали?  :blink: Така, че обичам и няма да се дърлям, но ти също гледай собствените си постъпки, не размахвай пръст на другите все. Благодаря, за което.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
Знаеш ли, Сънрейн, ти си същата дребна душица като някои. Аз обаче няма да те последвам и да разказвам за твоите споделени лични неща с мен. Пиши си каквото ти душа подсказва, не ми пречиш. Показа си най-росле и ти истинската същност.