Здравей Гост

ЗА ИЗКУСТВОТО ДА СИ БЛИЖЕМ ХОРОСКОПА

• 479 Отговора
  • 69102 Прегледи
Според мен (чета форума от много време) най-проблемния раздел е Съновник.

*

Lillie

• 30532
И какво? Нещо искаш да кажеш? Вероятно в задължението му влиза това да въвежда ред, а ние случайно не знаем.
ПП. Съсобственичеството не засяга никого тук.

Нищо не искам да кажа, просто предполагам. А и ти понеже предположи (и ако не ме лъже паметта, не за първи път), че малко му плащали...
Не съм сигурна какви конкретно са задълженията му тук и дали е оторизиран в случай на възникнала конфликтна ситуация да идва с усмирителни ризи и да носи успокоителни за съфорумките. Но за това може да се обърнеш директно към него самия.
Тонът, на който напоследък сме свидетели тук, не ви прави чест. Ако искаме да направим това място по-добро, нека всеки се замисли какъв е неговият принос в създалата се ситуация, която започва да се превръща в тенденция вече.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
 ;D ;D ;D ААааа, без полицейщини. Много е гот админа. ;D ;D ;D ;D
Какво сега, да провежда акции ли? (щях да дам и имена на акциите, ама може да нямате моето чувство за хумор) ;D ;D

*

Lillie

• 30532
О, не помня вече, тове беше преди половин година или няколко месеца...
Дали думите са били, че малко му плащат или че не му плащат въобще, няма никакво значение. Въпросът е, че се спомена за плащане, за финансови интереси. Ако държиш да сме конкретни. А и не се чувствам длъжна да тършувам из форума, за да изнамеря и хвърля на ачика нечии казани някога, по някакъв повод думи. Нямам толкова време за губене.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Хиперболизираш.

Така е, а нима това не е мое право?
Ако във форума има писани правила, нека се забрани.
Доколкото виждам, тук всеки се чувства в правото си да бълва директен и индиректен негативизъм колкото си иска.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Ако искате да се въведат ред и писани правила, които да се спазват, нека да напишем петиция до собствениците на сайта. Не виждам друг вариант да се предотвратят и бъдещи такива теми и сблъсъци.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
Ако не бяхте толкова активни в тая тема, досега тя отдавна да беше потънала в небитието, което показва, че тя ви е нужна  ;D

*

Lillie

• 30532
Същия случай като с потребителката "Мила", само че онази тема си направи труда да заключиш преди да изчезне в небитието.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
Същия случай като с потребителката "Мила", само че онази тема си направи труда да заключиш преди да изчезне в небитието.  ;D
Да, но там вече се беше изчерпил заряда. Изобщо това мародераторстване е загубена работа. ;D

Да се похваля - и мен ме споядоха и то в тема, пУсната от мен.  :mellow:

*

missKapriz

Цитат
Ако искате да се въведат ред и писани правила, които да се спазват, нека да напишем петиция до собствениците на сайта. Не виждам друг вариант да се предотвратят и бъдещи такива теми и сблъсъци.
Аз съм ЗА!
А ако имате желание може да си изтрием сами ненужните постове,т.е.такива,които са хапливи,егоченнтрични и нямат отношение към темата.Някой ще кажат,че е загуба на време,но пък след като сме отделили толкова много да ги напишем,можем да се напънем и да ги изтрием.Като планината/админа/не идва при Мохамед....Или пък друга поговорка-Помогни си сам!
А някои отговорни другарки могат да си изтрият направо темите-за по-лесно ;)ако преценят

*

Lillie

• 30532
Остава авторката да смени заглавието и това ще е поредната чат тема.  :blink:
Между другото, за тази цел има специално създадена тема "Чешем си езиците", но пък незнайно защо тя е от темите, най-бързо потънали в забрава. А пък си ги чешем доста често тук, но не и в предназначената за това тема.  :P Значи какъв е изводът? На нас не ни е нужен ред. Шегувам се.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
Искаш да кажеш "модераторстване" или....

Да, игра на думи.  ;D

Иначе, за протокола, потребителското споразумение при регистрация във форума го промених преди 10-тина дена.

Случва се същото като във форума за недвижими имоти, който посещавам.
Там половината форумци се почувстваха обидени и напуснаха в знак на протест и си основаха свой форум.
Определено се чувства липсата на Док тук. :blink:

*

jinom

• **
  • 1753
Аз съм админ на един сайт, с доста проблемен форум, по съвсем друга тематика, различна от астрологията. Форумът дори не е публичен. И трябва да призная, че проблемни ситуации възникват постоянно, аз и другите админки - общо 4 сме постоянно въдворяваме ред, а ред няма, защото всеки участник си има собствена индивидуалност и търсения...

Ама как ще сравняваш потребителите на някакъв си форум с потребителите на тоя форум? Ти не знаеш ли, че астролозите са най-висшите същества във Вселената и самата мисъл да се намесваш, триеш или променяш техните висши писания е кощунство и утежняващо кармата обстоятелство?  :rolleyes:

Там половината форумци се почувстваха обидени и напуснаха в знак на протест и си основаха свой форум.
Определено се чувства липсата на Док тук. :blink:
За имоти.бг ли говориш и барбарон, асен1974..? :blink:
Не, за имоти.нет и за Зъболекар

*

jinom

• **
  • 1753

Това със сигурност няма да си случи при астролозите. Даже потоп да стане, те никога няма да се обединят и да направят нещо заедно. Единственото, което могат да спретнат заедно е някакъв грандиозен скандал и после да обвинят админа че той е виновен.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
темата явно хвана друга посока
 :25:
мисля, че е удачно да остане без начало

Видя се кой има воля за интриги. Редно е тази срамна тема да се затрие от администратора. С нищо не дава принос към астрологичното познание.

защото никой не дискутира картата , а доколкото разбирам и не му се дискутира това....
а по въпроса за нептун шЪ има да взимаш....
само при аспект на юпитер с нептун при това твърд може да се прозре истината , по нептун- истина няма!
а квадратурата или опозицията на луната ,която управлява нашите емоций и подсъзнанието ни с планетата на заблудите ,илюзийте ,лъжите няма като как да извади истината!
ЛИЛИ ти каза по кое е истината! сатурн- суровата и безжалостна истина и Юпитер- търсенето й!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Това със сигурност няма да си случи при астролозите. Даже потоп да стане, те никога няма да се обединят и да направят нещо заедно. Единственото, което могат да спретнат заедно е някакъв грандиозен скандал и после да обвинят админа че той е виновен.  ;D
Тук наистина нацели! :72:
Само че някои форумци седим на страна от скандалите - те сами ни намират.
« Последна редакция: Май 20, 2010, 06:40:43 pm от Жасмина »

*

jinom

• **
  • 1753
форумът ми е за правосъдие, криминално право, и участниците работят в системата.

Е, значи там му е мястото да се раздава правосъдие.  ;D