Здравей Гост

ЗА ИЗКУСТВОТО ДА СИ БЛИЖЕМ ХОРОСКОПА

• 479 Отговора
  • 69051 Прегледи
*

missKapriz

Цитат
Единственото, което могат да спретнат заедно е някакъв грандиозен скандал и после да обвинят админа че той е виновен.  
Не не и не.Не обвиняваме,констатираме само.Но истината е,че няма общност,организация или каквото е там съобщество от хора,където ако липсват правила да има ред!Пример:Германия-една държава с ред и дисциплина.Там всичко действа като добре смазана машина щото Биг Брадър вижда всичко и бие през ръцете.Но дойде ли германеца в Бг-олеле майко-пие,псува и плюе наравно с бай Ганьо.Защо??Защото тук никой няма да го накаже за непристойното му поведение!
Да се разчита само на добрата воля е недостатъчно.

*

Lillie

• 30532
Re:VISION , E В ПРАВ ТЕКСТ КАЖИ ТОВА ,КОЕТО ИСКАШ ДА МИ i
« Отговор #101 -: Май 20, 2010, 06:42:39 pm »
Единственото, което могат да спретнат заедно е някакъв грандиозен скандал и после да обвинят админа че той е виновен.  ;D

Админът е виновен по презумпция.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #102 -: Май 20, 2010, 06:43:04 pm »
Сега прочетох няколко страници назад и не мога да повярвам, че някой е правил интриги на Скарлет. От както чета форума тя е може би една от най-искрените хора тук. Може и да се бъркам, но форума не го чета от вчера, а от 4 години.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Хиперболизираш.

Така е, а нима това не е мое право?
Ако във форума има писани правила, нека се забрани.
Доколкото виждам, тук всеки се чувства в правото си да бълва директен и индиректен негативизъм колкото си иска.

а някой неща се случват ,защото има и много ревниви хора...особенно по отношение на други които знаят и се усъвършенстват! трудно може някой да изпъкне като знание на база на твойте знания Лили! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Май 20, 2010, 06:48:11 pm »
Случва се същото като във форума за недвижими имоти, който посещавам.
Там половината форумци се почувстваха обидени и напуснаха в знак на протест и си основаха свой форум.

Това със сигурност няма да си случи при астролозите. Даже потоп да стане, те никога няма да се обединят и да направят нещо заедно. Единственото, което могат да спретнат заедно е някакъв грандиозен скандал и после да обвинят админа че той е виновен.  ;D

:clap: :clap: :clap: :kissd: ,
точно админ!
прав си! винаги другия знае повече ,дори и когато очеизвадни неща се случват!
ревността е най-присъща на астролозите....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Синухе озапти си Плутона! просто е абсурдно Док да влиза като фуста у форума  :85:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
Синухе озапти си Плутона! просто е абсурдно Док да влиза като фуста у форума  :85:

точно той е! от вчера имам подозрения ,първо като маг и второ като писане...Док е -ясно е!
за Мила не съм сигурна ,мисля ,че е твоя обожател!
м/у другото ,очаквай нов обожател да ти се появи....това ми казва магическото кълбенце.... ;D

*

sunrain

• 6710
Ох, тук вече всичко е възможно.... ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
Не е Мила бе! Зъболекар не е достатъчно циничен, за да си прави майтап с такива неща.
В голям филм сме всички тука, ейййй!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Не е Мила бе! Зъболекар не е достатъчно циничен, за да си прави майтап с такива неща.

не е Мила ,но е маг Жасмин! ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
 Голяма параноя цари ;D ;D ;D.
Не ми се вярва Док да си прави такива шеги.
п.п.Рейзърблъдич от форума на клубастролоджи по някакъв начин ми напомня на Синухе (не твърдя, че са една и съща личност). :blink: :blink:
А за Хело- на моменти ми е звучала като мъж (това е комплимент). :blink:

*

sunrain

• 6710
Последен член: miroslav

Добре дошли на новите участници във филма!  :leos: :57:

п.п.Рейзърблъдич от форума на клубастролоджи
Рейзърбладик беше едно най-обикновено объркано момченце, което имаше необходимост да се натяга на някого. Просто не му се получи подмазването. Ако темите му бяха толкова важни админката до сега да ги е възобновила. Самата тя каза, че това е възможно.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532

Може и да не е маг, но другото е напълно възможно.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

А може и да е маг Жином  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

м/у другото ,очаквай нов обожател да ти се появи....това ми казва магическото кълбенце.... ;D

къв обожател те е подгащил ма  :o :o :o   божеееееееее, доживях и това да чуят ушите ми  :57:

*

sunrain

• 6710
Просто не му се получи подмазването. Ако темите му бяха толкова важни админката до сега да ги е възобновила. Самата тя каза, че това е възможно.

Верно ли го е имало тоя момент? От съжаление към неговите проблеми съм пропуснала, че пише, за да се подмазва. Ааа, сега си обяснявам, ако е така внезапното му напускане на форума. Не ми се иска го съдя, според мен наистина е зле.    

*

Lillie

• 30532
п.п.Рейзърблъдич от форума на клубастролоджи
Рейзърбладик беше едно най-обикновено объркано момченце, което имаше необходимост да се натяга на някого. Просто не му се получи подмазването. Ако темите му бяха толкова важни админката до сега да ги е възобновила. Самата тя каза, че това е възможно.

Не знам дали е бил натегач, но смея да твърдя, че темите му си заслужаваха, нищо че повечето бяха в превод. И бяха едни от малкото неща във форума, които си струва да прочете човек. А и самата админка неведнъж е заявявала, че грам понятие си няма от Ведическа астрология, та коя е тя, че да може да прецени дали темите са полезни? Голям смях.  ;D

ПП. С това мнение не искам да те засегна по никакъв начин, Аурора, но им знам бакиите оттатъка, ще ме извиняваш!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

аре пуснах хорар - идетИ да гУ видитИ!!!  :P

*

Lillie

• 30532
Верно ли го е имало тоя момент?

Познавам го лично, разбирайте на живо.
Имаше проблеми момчето, повечето от вас такъв тежък живот не са и сънували. Но с това не искам да кажа, че оправдавам постъпката му, която беше инфантилна и това е факт.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.