Здравей Гост

ЗА ИЗКУСТВОТО ДА СИ БЛИЖЕМ ХОРОСКОПА

• 479 Отговора
  • 69154 Прегледи
*

Uran

• 6041
Просто не му се получи подмазването. Ако темите му бяха толкова важни админката до сега да ги е възобновила. Самата тя каза, че това е възможно.

Верно ли го е имало тоя момент? От съжаление към неговите проблеми съм пропуснала, че пише, за да се подмазва. Ааа, сега си обяснявам, ако е така внезапното му напускане на форума. Не ми се иска го съдя, според мен наистина е зле.    
Не съм следила тамошната драма. На кого и за какво се е подмазвал- не съм наясно, а и не искам, но темите Джойтиш си бяха ОК.(доколкото мога да преценя)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора

А за Жасмина съм сигурен,че е Док.

не са отваряй бре - въри виж хорара и ще разберем кой кум кой сват  :72:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
Може да прецени дали дадена тема е ок или не само чоек, който си има понятие от материята!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

п.п.Рейзърблъдич от форума на клубастролоджи
Рейзърбладик беше едно най-обикновено объркано момченце, което имаше необходимост да се натяга на някого. Просто не му се получи подмазването. Ако темите му бяха толкова важни админката до сега да ги е възобновила. Самата тя каза, че това е възможно.

Не знам дали е бил натегач, но смея да твърдя, че темите му си заслужаваха, нищо че повечето бяха в превод. И бяха едни от малкото неща във форума, които си струва да прочете човек. А и самата админка неведнъж е заявявала, че грам понятие си няма от Ведическа астрология, та коя е тя, че да може да прецени дали темите са полезни? Голям смях.  ;D

ПП. С това мнение не искам да те засегна по никакъв начин, Аурора, но им знам бакиите оттатъка, ще ме извиняваш!

Не виждам за какво трябва да те извинявам. Аз пък знам, че  натегач, защото доста добре преценявам хората. Каквито и да са бакиите .....тука малко ли са?

За всички пропуснали момента с подмазването на Рейзърбладик- админката не му отговаряла на бележките. Админката не го направила модератор на форума. Админтака му каза да не  мрънка и т.н.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

м/у другото ,очаквай нов обожател да ти се появи....това ми казва магическото кълбенце.... ;D

къв обожател те е подгащил ма  :o :o :o   божеееееееее, доживях и това да чуят ушите ми  :57:

оня ,заради който се изтри на Нова Година! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
Да, явно са ми правилни впечатленията, че имаше сериозни неща на главата си...звучеше доста отчаян, мога да го разбера.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
Може да прецени дали дадена тема е ок или не само чоек, който си има понятие от материята!
 ;DЗатова съм сложила текстчето в скобите. ;D ;D На мен лично ми бяха полезни, но аз съм лаик и вероятно ще си остана такъв в тази област. :blink:
п.п.Против съм аутодафетата пък били те и виртуални.

*

Asol

• 4140
Не знам дали е бил натегач, но смея да твърдя, че темите му си заслужаваха, нищо че повечето бяха в превод. И бяха едни от малкото неща във форума, които си струва да прочете човек.

Така е, едно от малкото неща, заради което си заслужаваше да се чете там. Доста се беше постарал, но май имаше повече монолог от негова страна, отколкото дискусия относно ведическата астрология там.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
аве докато бях у оня форум през цялото време се чудех що тоя Разорбладик се мазнеше така идиотски на Аморето. ма то това си беше очеизвадно бре  :-X :-X :-X  пълна гнусня - само дето не и близа задника  :-X :-X :-X  бррр гнус ме е като се сетя. мноо мразим да видя някой да се мазни, аз такова нещо посмъртно не моа направя дори и живота ми да зависи от това  :(

*

sunrain

• 6710
За всички пропуснали момента с подмазването на Рейзърбладик- админката не му отговаряла на бележките. Админката не го направила модератор на форума. Админтака му каза да не  мрънка и т.н.

Да, но тя дори му предложи пред всички да стане модератор. Нали не греша? Според мен просто е много чувствителен и дори, когато се опитвахме да го подкрепяме той пак усещаше тази липса...както и да е. Да го оставим човека, дано си е решил проблемите.  

Аурора, не са ли ти казвали, че не е много възпитано да обсъждаш хора, които не могат да се защитят? За тези, които не присъстват или добро или нищо!

Бе я ходи да пасеш!

*

Lillie

• 30532
За всички пропуснали момента с подмазването на Рейзърбладик- админката не му отговаряла на бележките. Админката не го направила модератор на форума. Админтака му каза да не  мрънка и т.н.

Изобщо не го оправдавам.
По темата за натегачеството... Еми има един специален момент. По тази логика такива трябва да са всички, получили модераторски права. Те не се дават току така, а за специални заслуги. Според админа де. Някъде номерата с четкане на болно его просто не минават.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Аурора, не са ли ти казвали, че не е много възпитано да обсъждаш хора, които не могат да се защитят? За тези, които не присъстват или добро или нищо!

Бе я ходи да пасеш!
Ето по това изречение се издаде, че си мъж.
Жена не би била толкова джаста-праста директна.
Жените говорим по-завоалирано.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Не съм Зъболекар! По писането си личи, че е от жена, защото влагам много емоции.

той влагаше не по-малко емоция!
асц.риби е изключително емоционален! Той винаги се е приспособявал към нуждите на хората,както и към техните желания.присъщо за рибките!
Липсата на недостатъчно самочувствие ,както и нереалната им преценка за самите тях е в основата на тяхното бягство! но рибката ,освен ,ако не е змиорка-винаги се връща! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Бе я ходи да пасеш!

Особено, когато казвате, че сте жени , а не сте, нали?

*

sunrain

• 6710
Хахахах...Жасмина! Аурора е жена! Божее, много на зле отива тоя филм, де.  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

Бе я ходи да пасеш!

хахахааа щот не си чувала аз как говоря  :85:  чак са чудя още как Жином не ма подгонил с гаубицата  ;D ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
Синухе спри да пиеш не ти понася чадо  ;D

*

Lillie

• 30532
В клубовете на дира никой не е чувал за Аурора.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Мили мои, Жасмин е Хелото.  :P
Нали ви липсваше. Ето я.