Здравей Гост

ЗА ИЗКУСТВОТО ДА СИ БЛИЖЕМ ХОРОСКОПА

• 479 Отговора
  • 69488 Прегледи
Боже.....какво значи конкуренция ?????
То човек или е добър в нещо или не е . И на астроложките и на магьосниците им е ясно, че на планетата не сме сами..6 милиарда народ е.....

Поздрав към приятелите астролози! Елфидкееее, не скъсявай периметъра!  :mellow: Все някак ще си поделим и тоя и ония свят!   :93:

Garbage "The World Is Not Enough"

Песента се казва "Един свят не стига", ако не ползвате английски  ;)
« Последна редакция: Май 20, 2010, 08:16:37 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:VISION , E В ПРАВ ТЕКСТ КАЖИ ТОВА ,КОЕТО ИСКАШ ДА МИ i
« Отговор #181 -: Май 20, 2010, 08:13:53 pm »
Щом обичате загадките с неизвестни - кажете според вас Червената, пишеща (изтриха й темите малко след като ги пусна) в клубовете на Дира в раздел Астрология възможно ли е да е Скарлет от тук?Защото тя беше пуснала изобличаващи неща за хора, пишещи в този форум. Затова питам.

ХЕЛОООО, ХЕЛОООО, опасен индивид си! ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
То човек или е добър в нещо или не е . И на астроложките и на магьосниците им е ясно, че на планетата не сме сами..6 милиарда народ е.....

Поздрав към приятелите астролози! Елфидкееее, не скъсявай периметъра!  :mellow: Все някак ще си поделим и тоя и ония свят!   :93:

Да права си  ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #183 -: Май 20, 2010, 08:15:41 pm »
Ник Червената (Скарлет?) публикува някои много пикантни неща за този форум в клубовете на Дира. Модераторът Хуанджи обаче отреагира бързо и ги изтри. Там пишеше, че Марая обича да пуска чужди карти. Другият й ник е luckycluke.

верно бе  :o  това е типично изказване за Хелото  :97:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #184 -: Май 20, 2010, 08:17:11 pm »
Ник Червената (Скарлет?) публикува някои много пикантни неща за този форум в клубовете на Дира. Модераторът Хуанджи обаче отреагира бързо и ги изтри. Там пишеше, че Марая обича да пуска чужди карти.

сиктир бе ,направо не е истина!
станала съм известна и в друг форум ,без да знам!
лелеее,благодаря на бембената! ;D ;D ;D
казах ли Ви ,че няма лоша реклама?
 ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
Той, ако знае, че и на пъпа ти е пораснал досега да се беше върнал. Док имам предвид. ;D

Вещичка, хорара е много противоречив.  ;) Май е "не" все пак...но има нещо, което се опитвам да разгадая още.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Жасминке, ако на теб единствената ти отличителна черта е свръхсезитивност, да знаеш, че пет пари не чиниш. Аз първа те надуших. Даже любимата ти Хуанджи през годините се е научила да знае, че където аз почна да се заяждам, винаги съм вадушила гнилото.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #187 -: Май 20, 2010, 08:24:25 pm »
Ник Червената (Скарлет?) публикува някои много пикантни неща за този форум в клубовете на Дира. Модераторът Хуанджи обаче отреагира бързо и ги изтри. Там пишеше, че Марая обича да пуска чужди карти.

Еййй, туй съм пропуснала! А чета почти всеки ден там.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #188 -: Май 20, 2010, 08:24:27 pm »
Да, съгласна съм, че е много интелигентна. Обаче погазва морала си като пуска карти на хора, които не са я оторизирали за това.
Трябва да пита преди това, ако не става въпрос за известни личности. А тя не пита. Тази тема е доказателството.
А това, че се представя за друг човек не знам с каква цел го е направила. Само Док вътворяваше ред в настоящия форум.
Където има много кокошки трябва и петел.  :wink2:

във форума има петел!-СИНУХЕ!
второ всяка карта ,която съм публикувала е на мои близки хора!
давам данни , които знам!
не се представям в друг ник и не съм го правила никога!
а картата на вижън я сглобих сама!
ДА! аз съм астролог ,но не практикувам астрология ,защото с венера в козирог имам мнооогггооо висок стандарт на живот ,който ЛЮБИМАТА МИ НАУКА не може да задоволи!
:kissd: :wink2:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #189 -: Май 20, 2010, 08:26:31 pm »
Така ми каза аленото птиче.

Браво на аленото птиче, да го цункаш от мое име отзад.  :wub:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Жасминке, ако на теб единствената ти отличителна черта е свръхсезитивност, да знаеш, че пет пари не чиниш. Аз първа те надуших.

Усетих те, Кайли, накъде биеш още от самото начало.  ;D
А она не спира да вика що се заяждали с нея.
Да не говорим за това как не пасваше титлата "маг" с нагласата и начина на писане.
А пък и да ви кажа, не вярвам някой маг да се домъкне тук да си губи времето с нас. Същото важи и за професионалните астролози, за тях времето е пари, не го губят в писане по форуми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kami

• *
  • 66
мили хора,дава те ли си сметка колко малко са хората като вас,които със знанията и опита си помагат на напълно непознати изпаднали в затруднено положение хора.не се поддавайте на провокации.може би малко сухо се изразявам но все още се притеснвам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #192 -: Май 20, 2010, 08:32:11 pm »
От това, което съм чувала за този форум Доктора и Скарлет са най-интелгентните и вещи в астрологията тук, а Марая, Хелото и Лили били интригантки. Така ми каза аленото птиче.

хич не ми дреме на шошона ,кой какво казал! ТЪЙ да знаеш Жасмино, дреме ми да знам ЩО , тоя караконджул се заяжда с мен! къде е кармата ,щото тук също има карма...много карма! ;D ;D ;D
иначе ....бая народ от сайта ме познава:
готина,печена,платежоспособна ,никой и едно кафе не ме е черпил ,щото не позволявам , широкоскроена не цикля на едно място ,не ревнувам ,не се връщам назад ,не казвам ...оооо,да знаеш той и док и мърдок и булдок!
аз съм стрелец и за мен няма минало! няма салатка измилова или салатка мръсникова ...няма вчера има днес и утре!
аз не живея в спомени , а в бъдещето! :blink: ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #193 -: Май 20, 2010, 08:32:25 pm »
Май много ви е яд на Алената/Червената?  ;D

Аз дори не знам коя е, явно съм пропуснала да срещна този ник.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #194 -: Май 20, 2010, 08:35:55 pm »
готина,печена,платежоспособна ,никой и едно кафе не ме е черпил ,щото не позволявам , широкоскроена не цикля на едно място ,не ревнувам ,не се връщам назад ,не казвам ...оооо,да знаеш той и док и мърдок и булдок!
аз съм стрелец и за мен няма минало! няма салатка измилова или салатка мръсникова ...няма вчера има днес и утре!
аз не живея в спомени , а в бъдещето! :blink: ;)

... и скромна  :P  ;D

Тук големи интриги се плетат  :unsure:  :lol: Хора всякакви  :blink:

*

Марая

• 28287

Песента се казва "Един свят не стига", ако не ползвате английски  ;)

така ми прекъсва нета ,че откачам...
любима песен ми е Аурора.....

*

sunrain

• 6710
Дата и час на регистрацията на тази мила дама.
 Обърнете внимание колко планети са в последните градуси. А скоро Луната ще съвпадне с Марс, който има отношение към края... ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
Марая, намери ли изгубената си близначка? :blink:

:o :o :o :o :o :o
е това е ептен ново 5! ;D ;D ;D ;D ;D

И онзи хороскоп за момчето със Слънце в Лъв и асцедент Дева колко години ще го пускаш? Всяка година поне по един път го пускаш този хороскоп! Да не ти е някой обожател случайно? Според мен той е Резърблейд.

Тц! Онзи е скорпион. ;)

Оооо и си смени ника!  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

elfidka

• 3129
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!