Здравей Гост

ЗА ИЗКУСТВОТО ДА СИ БЛИЖЕМ ХОРОСКОПА

• 479 Отговора
  • 69286 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Къде съм питала защо се заяждате с мен? Питах защо се заяждате със Скарлет.
Май Марая си пада по омразата? Или да пусна линка с темата, в която ти бесня срещу Скарлет и избълва куп обиди? Последва разпрата с Вещичка, сега с Вижън? По-добре виж първо себе си и се огледай! Излагацията е пълна. И онзи хороскоп за момчето със Слънце в Лъв и асцедент Дева колко години ще го пускаш? Всяка година поне по един път го пускаш този хороскоп! Да не ти е някой обожател случайно? Според мен той е Резърблейд. Но който и да е едва ли му е приятно да му публикуваш картата тук или в който е да е сайт.

казах ти ,дреме ми на шошона!
и въобще не ми е през оная ,Фащаш ли?
просто няма интрига ,има енергий които се усещат!
ти нали си маг ,що говориш за СТРЕЛЕЦ! ;D ;D ;D

КОТИК ,А ТОВА КАКВО Е :o :o
КОЕ Е ТОВА МОМЧЕ?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
И онзи хороскоп за момчето със Слънце в Лъв и асцедент Дева колко години ще го пускаш? Всяка година поне по един път го пускаш този хороскоп! Да не ти е някой обожател случайно? Според мен той е Резърблейд.

Не блъфирай!
Странно, чудя се що ли все това момче ти е в устата?
Да, прав/а си, наистина е тенденциозно.
Повявява се това момче, всеки път с различни никове, почва да се тръшка за проблеми (кой ли ги няма в днешни времена?), пуска си хороскопа, разпитва... И след като получи отговори, изведнъж се отдръпва и заявява, че картата не била негова, данните били на друг човек или пък измислени, че просто искал да тества астролозите и астрологията...  ;D После профилът се затрива, но след няколко месеца се появява нов, със същата карта и отново с проблеми... След като получи вниманието, което е търсил, следва същата реакция и профилът отново се затрива.

Данните и картата на Резърблейд ги знам и с него няма да мине номерът! Нито е Лъв, нито е Асцендент Дева. Това ти го гарантирам!  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Re:VISION , E В ПРАВ ТЕКСТ КАЖИ ТОВА ,КОЕТО ИСКАШ ДА МИ i
« Отговор #202 -: Май 20, 2010, 08:44:29 pm »
Марая, ти се доказа като едно изключително лицемерно същество. Говорила си за мен и пред други хора, те ми предадоха. Но това не са неща за публика. Но не се засягам от хора, които не са ми близки. По тази тема няма да си губя времето повече да пиша. Не бих паднала толкова ниско като някои да анализирам хороскопите на враговете си.

ЦИТАТИТЕ НА СКАРЛЕТТТТ!
ХЕЛООО ,ЕЛА СИ У ДОМА!МОЛИМ ТЕ!
НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАЙ!
ТОЛКО ЛИ НеМАШ други забавления???2 :o :o :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #203 -: Май 20, 2010, 08:52:47 pm »
готина,печена,платежоспособна ,никой и едно кафе не ме е черпил ,щото не позволявам , широкоскроена не цикля на едно място ,не ревнувам ,не се връщам назад ,не казвам ...оооо,да знаеш той и док и мърдок и булдок!
аз съм стрелец и за мен няма минало! няма салатка измилова или салатка мръсникова ...няма вчера има днес и утре!
аз не живея в спомени , а в бъдещето! :blink: ;)

... и скромна  :P  ;D

Тук големи интриги се плетат  :unsure:  :lol: Хора всякакви  :blink:

това е положението!
от скромност ефект ЙОК!
аз си казвам това ,което мисля и така ,че всички ,които ме познават в тоя форум/визуално/могат да го потвърдят!
ебала съм им мамата на интригите! аз съм си аз и обичам живота и хората!просто ги обичам!ако щеш вярвай ,ако щеш не вярвай!
утре ще видя Синухе визуално ,ще поканя Мия21 в един любим ресторант в Б-с. а в другиден ще се кача до Варна ,за да видя Лили и Съни!
знаеш ли защо?!защото ги обичам!
а Дейзи , ако прочете тоя пост да не ми се сърди! :wub: ,навръщане ще мина и покрай нея!
това съм АЗ АСОЛ ,душата ми вземи няма да се променя!
и нещо под сурдинка....шЪ падньеш :-[ :-[ ;D ,една риба -законно притежание ,ще ме вози до друга риба-емоционално обсебване! ;D ;D ;D :-[ :-[

*

Lillie

• 30532
Ама аз не съм и казала нищо за Скарлет, не съм длъжна да обявявам публично какви са ми отношенията с нея. Тя си знае.

Драги ми смехурко, докога ще продължаваш да плетеш интриги?
Питам от чисто любопиство. Опитвам се да се поставя на твоето място, да разбера и твоята позиция, но някак не успявам да проумея мотивите...
Драги ми клонирани никове, не ставайте за смях, моля ви, като се представяте за същества от пол, към който по редица биологични причини не принадлежите.
Полът се хваща, гарантирам ви го, стига да имаш достатъчно развити сетива! Личността и комплексите, стоящи зад измислен ник, също!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Забравих, че това се е превърнал във Варненско-Бургаски форум.

Всички ли тук завиждат на Скарлет? Защото май само тя не е лаик в астрологията като вас.

*

Марая

• 28287
мили хора,дава те ли си сметка колко малко са хората като вас,които със знанията и опита си помагат на напълно непознати изпаднали в затруднено положение хора.не се поддавайте на провокации.може би малко сухо се изразявам но все още се притеснвам.

даваме си ,но.... и този опит е нещо. и той е поредния урок! :blink:

Лили, върни се в началото на темата - не съм аз човекът, който намеси пръв Скарлет! Самата Марая си е виновна като пуска такива теми, които са явен признак за комплексираност и низост на индивида.

« Отговор #209 -: Май 20, 2010, 08:57:48 pm »
Марая, не те разбирам - говориш зад гърба на Скарлет и още един куп от форума и плетеш интриги, а когато някой ти отвърне с твоите камъни по твоята глава като Вижън го оплюваш?

*

missKapriz

Цитат
даваме си ,но.... и този опит е нещо. и той е поредния урок!
Урок "Как да се изложим в обществото" ;D

*

Lillie

• 30532
Същата си като Лили, която ми се правеше на приятелка, а е говорила зад гърба ми.

Но аз не те познавам и няма как да съм ти била приятелка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Скарлет никога не е падала на твоето ниво, скъпа Марая. А твоето ниво е много ниско. Изтъкана си от злоба, лицемерие и комплекси.
Същата си като Лили, която ми се правеше на приятелка, а е говорила зад гърба ми.

Виж , искам да ти кажа нещо....
хората ,които ме интересуват ме познават и нищо друго освен КАРМИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!
Знам много ,мога много ,при мен всичко е по много! :blink: юпитер!какво да го правиш?! :rolleyes:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Чакайте сега, че изгубих нишката - коя е лейди ин ред?  :unsure:

*

Diyana

• 2705
Момичета, времето за игнор настъпи преди повече от час. Докога ще се впрягате да подхранвате тая безсмислена логорея.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

Чакайте сега, че изгубих нишката - коя е лейди ин ред?  :unsure:

жасмината, която употребява думи като омраза и завист  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

Момичета, времето за игнор настъпи преди повече от час. Докога ще се впрягате да подхранвате тая безсмислена логорея.

няма хубави филми тази вечер, а и съм изморена за нещо сериозно  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
Така е Марая. Майтапче. Харесва ми хората да са естествени и да са предимно това което са в изявата на различните си настроения, а не прикрити. Коментар към насоката на темата, която даде Жасмина.

Абе най-добре да се затрие темата, щото не й виждам смисъла.

*

Lillie

• 30532
Всички ли тук завиждат на Скарлет? Защото май само тя не е лаик в астрологията като вас.

Аз лично на никой не завиждам.
Защото в този форум все още никой не ми е познал.
Спрях да се допитвам и до астролози аз, кауза пердута.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tool

Цитат
На администратора сигурно не му плащат да въвежда ред.

Освен ако същият този администратор не е и (съ)собственик на сайта!  :blink:

И какво? Нещо искаш да кажеш? Вероятно в задължението му влиза това да въвежда ред, а ние случайно не знаем.
Щото до скоро ни се говореше обратното, а именно че не е негово задължение.

ПП. Съсобственичеството не засяга никого тук.

Много по-бързо можем да изтрием едно-две съобщения или да забраним достъпа на потребител, отколкото да напишем тия няколко реда:)
Обаче, за съжаление, в живота няма как да изтрием толкова бързо разни предизвикателства – примерно, сърдита служителка на НАП или груб лекар, който те е оперирал преди няколко дни:)
Следователно, учим се да се справяме с разни провокации:)
Живеем в реалността, без да се опитваме да превръщаме форума бързо-бързо в ГМО:)

;)